Фабрично отключване от AT&T
Re: Фабрично отключване от AT&T
Колегата "Marutyan" го отключи моя.Човека си спази думите 

Много благодаря на ''spreewel'' препоръчвам го на всеки вторник вечерта му дадох ИМЕИ номера и още на другия ден по същото време телефона беше ФО,всичко струваше 20лв!Вместо да се съмнявате на някои оферти от ебау по добре си поръчайте от него!
Здравейте искам да ви попитам дали някой по тези данни може да разбере дали телефона е отключен..
http://imageshack.us/photo/my-images/819/2daeix3.jpg/
Защото си поръчах от едно момче този телефон и е бил заключен към AT&T и си го е отключил и дали занапред ще имам някакви проблеми с операторите.? Мерси предварително
http://imageshack.us/photo/my-images/819/2daeix3.jpg/
Защото си поръчах от едно момче този телефон и е бил заключен към AT&T и си го е отключил и дали занапред ще имам някакви проблеми с операторите.? Мерси предварително
- The Shaman
- supporter
Отключен е.
- svetoslakis
Model: iPhone 4 16GB Black
Device ID1: 012546006951311
Device ID2: 790505FGA4S
Repairs & Service Coverage: Active
Telephone Technical Support: Active
Telephone T.S. Expires: December 24, 2012
Warranty Expires: December 24, 2012
Apple Store Downloads: True
Warranty Type: Limited Warranty
Purchase Date: Validated
Registered: Yes
Activated: Yes
Contract: Until 25.12.2012
SIM lock: Unlocked
Device ID1: 012546006951311
Device ID2: 790505FGA4S
Repairs & Service Coverage: Active
Telephone Technical Support: Active
Telephone T.S. Expires: December 24, 2012
Warranty Expires: December 24, 2012
Apple Store Downloads: True
Warranty Type: Limited Warranty
Purchase Date: Validated
Registered: Yes
Activated: Yes
Contract: Until 25.12.2012
SIM lock: Unlocked
евала на колегата spreewel отключи ми iphone 4 AT&T телефончето за 20лв бърз точен и коректен препоръчвам на съфоромниците !
Здравейте на всички,
тези дни мисля да звъня на АТ§Т и да видя какво ще направя с отключването на Iphone 4G (IOS 4.1) FW 02.10.4. Въпросът ми е следният, тъй като на 4.1 вече не работят много неща ми се ще да го ъпдейтна, но искам и да си запазя приложенията и всичко останало на телефона, та какъв би бил най-разумният вариант според вас ???
тези дни мисля да звъня на АТ§Т и да видя какво ще направя с отключването на Iphone 4G (IOS 4.1) FW 02.10.4. Въпросът ми е следният, тъй като на 4.1 вече не работят много неща ми се ще да го ъпдейтна, но искам и да си запазя приложенията и всичко останало на телефона, та какъв би бил най-разумният вариант според вас ???
Колега ако не ти се занимава предлагам фабрично отключване за 18 лв. към АТТ, можеш да провериш обявата ми viewtopic.php?f=26&t=46308
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
Здравейте приятели! При мен проблема е следния: платих за отключване след което ми изпратиха съобщение че телефона е успешно отключен. Направих чист рестор, но когато се опитам да активирам телефона ми изписва: Your iphone could not be activated because the activation server is temporarily unavailable.
Когато го свържа с iTunes изписва: We're sorry, we are unable to continue with your activation at this time.
Някой да помогне?
Когато го свържа с iTunes изписва: We're sorry, we are unable to continue with your activation at this time.
Някой да помогне?
- The Shaman
- supporter
Изпрати ми имея си за да го проверим. На лично.
Ако си със бейсбанд 6.15.00, няма как да се отключи. Трябва да направиш даунгрейд на бейсбанда и след това ъпдейт за да се отключиmirko85 написа:Здравейте приятели! При мен проблема е следния: платих за отключване след което ми изпратиха съобщение че телефона е успешно отключен. Направих чист рестор, но когато се опитам да активирам телефона ми изписва: Your iphone could not be activated because the activation server is temporarily unavailable.
Някой да помогне?
- The Shaman
- supporter
Според мен, човека, който го е отключил е трябвало да доведе нещата до край, т.е. до работещ телефон. За съжаление, много търгаши се навъдиха напоследък!
Тук намерих интересни отговори на моя въпрос но за съжаление нищо 
http://att-iphone-unlock.com/activate-i ... ry-unlock/

http://att-iphone-unlock.com/activate-i ... ry-unlock/
Пиши там където си платил-да не би да са те забравили
И обърни внимание колегата The Shaman какво ти предложи

И обърни внимание колегата The Shaman какво ти предложи

След като е получено, че телефона е отключен, с най-новия фирм от ейпъл ли трябва да го ресторна за да се отключи или да ползвам червения сняг.В телефона е фирм е 6.0.1.
- The Shaman
- supporter
Просто махаш гевеи, утрасноу и т.н. ако имаш и закачаш към iTunes. Ако не се получи, ще иска рестор. Трябва да си сигурен, че е отключен!
Никой не успя да ми помогне с моята активация
ще се продава на части 

Явно не са ти го отключили,пиши им поне да ти върнат парите!
И си намери една карта на AT&T за да го активираш!
И си намери една карта на AT&T за да го активираш!
- The Shaman
- supporter
Мисля, че му го проверявах и май си беше отключен. Не си спомням вече. Предложих му да ми го изпрати за да се опитам аз и му го предлагам пак.
При мен също ми показва lock status: connect to itunes for unlock.
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:
Контакти:
Възможно ли е ако до сега никога не е бил активиран, понеже е прескачана активацията с Jailbreak от там да идва проблема?
IMEI: 0124xxxxxxxxxx
Serial Number: 810xxxxxxxxx
Part Description: IPHONE 4 16GB BLACK
Coverage Status: Out of Warranty
Next Tether Activation Policy Description: Unlock.
Lock Status: Unlocked
По-отключен от това няма накъде... Съветвам те да се свържеш с Apple и да видиш защо е така.
Надявам се пробваш с активна карта..
Serial Number: 810xxxxxxxxx
Part Description: IPHONE 4 16GB BLACK
Coverage Status: Out of Warranty
Next Tether Activation Policy Description: Unlock.
Lock Status: Unlocked
По-отключен от това няма накъде... Съветвам те да се свържеш с Apple и да видиш защо е така.
Надявам се пробваш с активна карта..
mirko85 написа:Възможно ли е ако до сега никога не е бил активиран, понеже е прескачана активацията с Jailbreak от там да идва проблема?
А със карта на AT&T, пробва ли да го активираш?