Здравейте. Имам няколко въпроса относно смяната на iphone гаранционно.
Ще съм много благодарен ако някой ми отговори.
1. Телефонът напълно нов ли ще е, ще ми го дадът ли пак в кутия със слушалки,зарядно и
книжките ?
2. Има ли вариант да ми го сменят с бял защото моят е черен ?
3. Колко дена горе доло ще отнеме смяната ?
4. При връшането на телефона трабва ли да нося и кутията със слушалки , зарядно
и тн.
Ако има някои минал през този път, ще съм много благодарен да помогне.
Cмяна на iphone гаранционно.
Cмяна на iphone гаранционно.
Iphone 5 64gb
MacBook Pro
G55 AMG
MacBook Pro
G55 AMG
Re: Cмяна на iphone гаранционно.
1.Да но без никакви аксесоари
2.Не
3.До седмица
4.Не

2.Не
3.До седмица
4.Не

1. Не. Рециклиран ще е.
И, това е нарушение на ЗЗП от страна на операторите защото:
Спазена е част от закона, уведомили са те в гаранционната карта за смяната с рециклиран апарат, НО(!!!) според същия закон са длъжни изрично да те уведомят при гаранционно оплакване и трябва да получат твоето писмено съгласие за получаване на рециклирана стока. Иначе, това с рециклираните апарати по гаранция си е фирмена политика на Епъл.
3. Законният срок за гаранционно обслужване е 30 дни.

Спазена е част от закона, уведомили са те в гаранционната карта за смяната с рециклиран апарат, НО(!!!) според същия закон са длъжни изрично да те уведомят при гаранционно оплакване и трябва да получат твоето писмено съгласие за получаване на рециклирана стока. Иначе, това с рециклираните апарати по гаранция си е фирмена политика на Епъл.
3. Законният срок за гаранционно обслужване е 30 дни.
"Мисля-значи съществувам"
Ще извиняваш колега, ама де е Швейцария, де е България.

Computers are like air conditioners- they stop working if you open Windows. :lol:
Мдам, в България има измамници, както продавачи - така и купувачи 

"Мисля-значи съществувам"
Вече чакам една седмица и не са ми дали някаква информация за телефона... Дано скоро се обадят, че взе да ми писва вече.За кaкво го изплащам тоя телефон,да виси по сервизите. В другите държави ги заменят за 1,2 часа.
Iphone 5 64gb
MacBook Pro
G55 AMG
MacBook Pro
G55 AMG
Моя 4S за смяна гаранционно заради проблем с Wi-Fi от Глобул загубеняците го държаха цял месец, а после и още 5 дена докато дойде този за смяна. -.-
Computers are like air conditioners- they stop working if you open Windows. :lol:
Всички които мислят да си дават айфона гаранционно да не си дават кутията защото после не ви я връщат !
With Iphone 4 16 gb 5.01
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen