iOS 6
- keeponrollin
Re: iOS 6
Май и другите могат да съдят apple?

Преди няколко седмици Apple се озова в неудобната позиция да бъде обвинена от швейцарските железници в непозволена употреба на запазен с патент дизайн на часовник. Apple е платила 21 милиона долара на швейцарските железници
http://mashable.com/2012/09/20/swiss-fe ... ays-clock/
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
- angelovarna
- Обратна връзка:
Да ама не ти е точна информацията колега. Преди месец и нещо от Швейцарските железници излязоха със становище по въпроса - а именно -> колко са горди, че от Apple им използват дизайна за часовника като част от iOS (естествено също им бе напълнена сметката с няколко милиона от страна на Apple). 

Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
http://www.macrumors.com/2012/11/11/app ... ck-design/angelovarna написа:Да ама не ти е точна информацията колега. Преди месец и нещо от Швейцарските железници излязоха със становище по въпроса - а именно -> колко са горди, че от Apple им използват дизайна за часовника като част от iOS (естествено също им бе напълнена сметката с няколко милиона от страна на Apple).
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Да ама не! Не е баш така!angelovarna написа:Да ама не ти е точна информацията колега. Преди месец и нещо от Швейцарските железници излязоха със становище по въпроса - а именно -> колко са горди, че от Apple им използват дизайна за часовника като част от iOS (естествено също им бе напълнена сметката с няколко милиона от страна на Apple).

Mr. Bean
Re: Iphone 4S - Software Update
Разбрахме че на M-tel няма да има нужда но на VIVAcom може ли да ме информира някой дали ще имам проблем в момента .Когато си взех моя iPhone 3Gs беше с 5.1.1 тогава беше най-новия и като се върнах в БГ не работеше с карта на VIVAcom .Наложи се да почакам 2-3 месеца за допълнително приложение ,сега дали ще го имам същия проблем ако го UP-на на 6.0.1 .В момента си ми върви чудесно с 5.1.1 но ми вади очите тази пуста 1-чка на settings много се изкушавам да я натиснаsnipy написа:Здравейте!
Първо искам предварително да се извиня, ако темата ми не е на правилното място в правилния раздел.
Проблемът ми е следният: Преди известно време закупих Iphone 4S от магазин на Мтел. При което, служителят ми каза, цитирам "В никакъв случай не Update-вай софтуера". Та, както става ясно, съм леко изостанала с "модернизацията". Мои познати ми казват, че нямало никакъв проблем да го update-на, че нищо нямало да се случи... Но нали се сещате - Тома Неверни : ) А що се отнася до господата от Мтел, те решиха да ме препращат от телефон на телефон, от разговор на разговор като едно пинг-понгче. И ето ме тук : ) Та, интересува ме, мога ли да го updatе-на, трябва ли, как да го направя и т.н. Имали ли сте подобни "проблеми"Версията на софтуера ми в момента е 5.1
Благодаря : )
Аз пък свикнах с единичката и съм решен да не мърдам поне 1 година още от 5.1.1 Iphone 4S
Ако сте с джейл не ъпдейтвайте, ако сте без не виждам причина да не ъпдейтнете. Какво толкова ви плаши 6цата? Освен Апъл мапс.
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
Когато бях на 5.1.1 и когато използвах Find My Iphone, ми показваше точно къде се намира апарата, но сега, когато направих ъпдейт на 6 и използвам програмата, ми показва пак някви координати, само че на 2-3 км от истинското местоположение. Възможно ли е да е от ъпдейта?
Най-вероятно е от ъпдейта,който Apple ще оправят до края на годината заедно с Maps.Много ми е чудно все пак за тази разлика от 2-3 километра,не че не ти вярвам и че не е възможно.При мен няма и 50 см разлика с този ъпдейт,специално c Find My Phone! 

iDon't Know Where i'M Going But i'M Sure Where i'Ve Been...
И на мен това ми дава и вече не знам какво да правяceciloko написа:3-4 пъти опитах и все дава накрая "Software update Failed. An error occurred while downloading iOS 6"
iPhone 4S ФО jailbreak-нат. Някой с подобен проблем?

не ме плаши 6-цата а ме плаши това че няма джейл за VIVAcom и ще се наложи да си взимам M-tel или GLOBUL картаDanteIX написа:Ако сте с джейл не ъпдейтвайте, ако сте без не виждам причина да не ъпдейтнете. Какво толкова ви плаши 6цата? Освен Апъл мапс.
Направо си купи една на AT&T,за да ти е Untethered.VANKO-vas написа:не ме плаши 6-цата а ме плаши това че няма джейл за VIVAcom и ще се наложи да си взимам M-tel или GLOBUL картаDanteIX написа:Ако сте с джейл не ъпдейтвайте, ако сте без не виждам причина да не ъпдейтнете. Какво толкова ви плаши 6цата? Освен Апъл мапс.
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
- Steve Jobs
Здравейте,
"чува" ли се нещо с jailbreak скоро ?
Поздрави.
"чува" ли се нещо с jailbreak скоро ?

Поздрави.
Надеждата угасна...ares777 написа:Здравейте,
"чува" ли се нещо с jailbreak скоро ?![]()
Поздрави.

DreamJB was intended as a social experiment. In the matter of a mere week, over 20,000 people followed @DreamJailbreak on twitter.
This website had over 300,000 unique viewers. People believed in a "jailbreak" that originally provided no proof at all.
There are services out there that charge for jailbreaks that are intended to be free. Imagine what could have happened should this have gone for sale?
The provided proof tonight was intended as a final boost to the viewers before this message was released.
Let this be a lesson to the public. PLEASE be careful when it comes to jailbreak solutions that are advertised outside of the prominent and accepted dev teams. Do some research and follow them on Twitter now.
Dismiss any claims made by anybody, unless it has been confirmed from the dev team members.
Should a real jailbreak ever surface, they'll be the first to give it the OK.
This experiment is exactly as it was named. Simply just a dream.
Cheers.
Източник: http://www.dreamjb.com/
iPhone 5 32 gb
iPhone 4 16 gb
iPhone 3gs 16gb
iPad 16 gb
iPhone 4 16 gb
iPhone 3gs 16gb
iPad 16 gb
хахахахаххахахахах това са пълни глупости...джейлбрейкът няма нищо общо с това на кой оператор сиVANKO-vas написа:не ме плаши 6-цата а ме плаши това че няма джейл за VIVAcom и ще се наложи да си взимам M-tel или GLOBUL картаDanteIX написа:Ако сте с джейл не ъпдейтвайте, ако сте без не виждам причина да не ъпдейтнете. Какво толкова ви плаши 6цата? Освен Апъл мапс.

iPhone 5S FW 7.1.2
- NightRipper
Пичът може би има предвид, че чака jailbreak, за да може да си ънлокне телефона, който е заключен към VIVACOM.
Доколкото знам Виваком не продават iPhone....?!!!!
iDon't Know Where i'M Going But i'M Sure Where i'Ve Been...
- The Shaman
- supporter
Не и официално.
Е, то и да има "неофициално" iPhone от Vivacom - няма как да са заключени към тях. Защото заключени идват само от Apple, чрез съответна официална поръчка от съответен официален представител/оператор. Няма как хем да е "неофициален", хем да е заключен. 

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
- The Shaman
- supporter
Аха. И ние това казваме 

На мен в AppStore постоянно ми иска парола, когато тръгна да свалям. Качил съм iOS 6.0.1 на Iphone 4 с чист рестор. Как мога да го оправя да не ми я иска постоянно?
Blue Blood - Levski Forever
- basssforever
Как така ти я иска постоянно?Ако е приложение което не си свалял досега,ще ти иска парола,ако сваляш няколко едно след друго би трябвало само на първото да ти поиска..ако е в рамките на 30 минути.
iPhone 6s White FO iOS 9.2
iPhone 5 White FO iOS 7.1 (beta1)
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
iPhone 5 White FO iOS 7.1 (beta1)
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
Свалям 3 приложения едно след друго и на всяко ми иска парола, а трябва да е само на 1вото 

Blue Blood - Levski Forever