Tethered jailbreak Redsn0w от 6.0 до 6.1.6 iPhone4/3GS/iPod
Re: Tethered jailbreak Redsn0w IOS 6.0/6.0.1 iPhone4/3GS/iPod
Не ми излиза Сидията направих Extras-> Just boot и пак я няма ? иначе ми действат старите приложения инсталирани от instal0sa
-
Re: Gevey 3G - turbo SIM за iPhone4/4S
Здравейте,
Вероятно проблема ми е глупав, но нещо не се справям
Доста порових преди да пиша, но цялата материя ми е толкова далечна, че...
Моля за помощ!
iPhone 4s с Gevey и 5.1.1 спря да звъни, не се чуват "писуканията" при натискане на бутон. Не иска да си отвори някои приложения (Facebook например). Изключих го и го включих няколко пъти, но не се променя. Чудя се дали изобщо го рестартирам така... Какво да го правя?
Вероятно проблема ми е глупав, но нещо не се справям

Доста порових преди да пиша, но цялата материя ми е толкова далечна, че...
Моля за помощ!
iPhone 4s с Gevey и 5.1.1 спря да звъни, не се чуват "писуканията" при натискане на бутон. Не иска да си отвори някои приложения (Facebook например). Изключих го и го включих няколко пъти, но не се променя. Чудя се дали изобщо го рестартирам така... Какво да го правя?
Здравейте вчера направих jailbreak и сега не ми работи safari i cydia(като се опитам да ги отворя се затварят пак).
Бихте ли ми помогнали,как да оправя проблема iPhone 4 6.0.1 4.12.02.
Благодаря !
Бихте ли ми помогнали,как да оправя проблема iPhone 4 6.0.1 4.12.02.
Благодаря !
1. Пусни RedSn0w и кликни на бутона Extras>Select IPSW и ръчно посочи FW 6.0 (който си свалил предварително), след което даваш "Back".
2.Кликваш just boot .
Пиши на кирилица !
2.Кликваш just boot .
Пиши на кирилица !
На мен след update-а не ми се отварят клипове в youtube, Сафарито не ми дава да правя нищо, а като си пусна някоя игра се появява Game Center-a и пак нищо не мога да направи, нито един бутон не ми е активен.
Незнам как но при мен стана по следният начин:
Ъпдейтнах чрез Айтюн до 6.0.1 ФО Iphone 3GS със стария Bootrom.
След като стартирах readsn0w 0.9.15b3 и посочих ipsw 6.01, изписа че не се подържа от readsn0w.
Посочих ipsw 6.0 и всичко мина перфектно.
Ъпдейтнах чрез Айтюн до 6.0.1 ФО Iphone 3GS със стария Bootrom.
След като стартирах readsn0w 0.9.15b3 и посочих ipsw 6.01, изписа че не се подържа от readsn0w.
Посочих ipsw 6.0 и всичко мина перфектно.
iPhone 4 iOS4.1 JB Ф.О
iPhone 4S iOS 5.0.1 JB Ф.О
iPhone 4S iOS 5.0.1 JB Ф.О
Здравейте,
Подариха ми iphone 4s от щатите, който е заключен към Sprint. Телефона е с iOS 5.1.1 , Firmware 2.0.12
НАправих му jailbreak и го отключих със Gevey Ultra S. Изписа ми, че е отключен, но не тръгва да работи със сим карта на Глобул. Пробвах после и с Мтел и всичко си беше наред, обхват си има, говориш, няма никакви забележки. Има ли някакъв начин да го оправя да работи и на Глобул и въобще къде може да е проблема?
Подариха ми iphone 4s от щатите, който е заключен към Sprint. Телефона е с iOS 5.1.1 , Firmware 2.0.12
НАправих му jailbreak и го отключих със Gevey Ultra S. Изписа ми, че е отключен, но не тръгва да работи със сим карта на Глобул. Пробвах после и с Мтел и всичко си беше наред, обхват си има, говориш, няма никакви забележки. Има ли някакъв начин да го оправя да работи и на Глобул и въобще къде може да е проблема?
Във Глобулската карта,смени е със обикновенна и намери някой да ти е отреже!
Здравей! От поста ти личи, че си компетентен, евала! Но нямам бяла Gevey карта... Това, което пристигна в USA беше само чипа на Gevey заедно с кошничката/поставката/. Мога ли да направя нещо без тази карта (която дори незнам как изглеждаgogi71 написа:Постави Gevey заедно със бялата карта ще ти излезне меню с операторите.

П.С.: И аз съм от Бургадидас

Edit2: сега видях, че пишеш на момичето по-горе да смени картата с обикновена или да я одреже - в Глобул дали могат да помогнат с това..
Аз имах малък проблем при boot-ването. Изписа ми че някакъв файл липсва(не се сещам кой), но рестартирах redsn0w, като посочих наново ipsw файла и при влизането в ДФУ накрая задържах малко повече хоум бутона. Не знам дали се оправи от това, но вчера не успях да го boot-на и не ми работеше Safari и Appstore.
Вече всичко е ОК
ПП: с iPhone 4 съм
Вече всичко е ОК
ПП: с iPhone 4 съм

Проблем с чипа при смяна на оператори
Имам Айфон 4С. Джейлбрейкнат е и е с чип понеже е заключен към О2. С чипа към Мтел ми работи телефона, но вчера преминах на Глобул и чипа не иска да работи с тази карта. Искам да Ви попитам, има ли някакъв друг шанс да направя така че телефона ми да работи, тъй като в момента той е неизползваем?
Постави Gevey заедно със бялата карта ще ти излезне меню с операторите.
Намери Q2 и го избери.
Избираш Accept и по бързичко вадиш бялата карта +Gevey.
И чак след това слагаш Глобулската карта+ Gevey.
Намери Q2 и го избери.
Избираш Accept и по бързичко вадиш бялата карта +Gevey.
И чак след това слагаш Глобулската карта+ Gevey.
Нямам бяла карта (ква е тя), като вкарам Гивей + глобулската карта ми излиза да избера О2, избирам го и си пише Търсене (горе на оператор) постоянно. Слагам Гивей + Мтелската става...
Други идеи?
Други идеи?
здравейте,
при мен дава тази грешка :
http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.ph ... 87268g.jpg
какво да правя , ползвам - redsn0w_win_0.9.15b3 и FW e iPhone3,1_6.0_10A403_Restore.ipsw
при мен дава тази грешка :
http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.ph ... 87268g.jpg
какво да правя , ползвам - redsn0w_win_0.9.15b3 и FW e iPhone3,1_6.0_10A403_Restore.ipsw
Extras>Select IPSW и ръчно посочвате FW 6.0 !
да ама пак не става ,дава ми същата грешка ,че IPSW is not suported , какво да правя?
Ако действително ползваш Redsn0w 0.9.15b3 , няма начин да не разпознава 6.0!
ами него ползвам, дърпах го няколко пъти и пак не става..
може ли firmware да не ми е както трябва, от тук съм го дръпнал?
viewtopic.php?f=11&t=11390
може ли firmware да не ми е както трябва, от тук съм го дръпнал?
viewtopic.php?f=11&t=11390
при мен не става, някой да има идея какво да направя?axe_murder написа:Следвах стъпките и при мен мина супер. Много съм доволен благодаря!
Е като нестава ползвай:
Jailbreak IOS от 3.1.3 до 6.0.1 със помоща на Sn0wBreese
А може да си свалиш 6.0 sn0wbreeze 2.9.7,,след което да посочиш 6.0 на Resdsn0w може да го разпознае!
Jailbreak IOS от 3.1.3 до 6.0.1 със помоща на Sn0wBreese
А може да си свалиш 6.0 sn0wbreeze 2.9.7,,след което да посочиш 6.0 на Resdsn0w може да го разпознае!
Сина ми си ъбдейтна телефона през Итунето до 6.0.1 и сега големи мъки. 3GS ФЗ, 6.0.1, newBR BB 5.13.04, ser.nom започва 88952R. С редсноу правя всичко стъпка по стъпка, до момента с рестарта. Пускам Just Boot уж започва нещо да прави, но телефона остава само на лека подсветка, а редсноу изкарва съобщение Missing Keys.plist data for this built. Моля спецовете да помогнат.
iPhone 3G 8gb, iPhone 4S
Extras>Select IPSW и ръчно посочвате FW 6.0 !