Почистване на микрофона?
- cristiano_sv
Почистване на микрофона?
Абе напоследък доста хора ми казват че не ме чуват добре и им прекъсвам (тук и Мтел играят роля:)))). Поглеждам си аз телефона и виждам че доста се е замърсил около микрофона, зарядното и отвора за слушалките. Някой чистил ли го е и ако е да каже как? Сега предолагам някой ще каже - комплект от белкин и да си го разглабям по цял ден
))

Glory Glory Man United!!!
Re: Почистване на микрофона?
Пълниш дробовете с въздух, доближаваш отворите до устата си и духаш силно и рязко. Прахолякът се изчиства чудесно, само гледай да не си оставиш секретите в отворите, докато духаш.
С клечка за почистване на уши също е вариант, но не те съветвам, защото може да останат памучни власинки по острите части в отвора за заряд, а това си е пак вид замърсяване.
С клечка за почистване на уши също е вариант, но не те съветвам, защото може да останат памучни власинки по острите части в отвора за заряд, а това си е пак вид замърсяване.
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
- cristiano_sv
Проблема е с микрофона......на него зор ще духам....освен да пробвам има тука едни за 15 лева чудеса правят...
))
Не бе сериозно за микрофона някакви идеи??? Доста е позамърсен моя........

Не бе сериозно за микрофона някакви идеи??? Доста е позамърсен моя........
И аз май имам същия проблем.Доста хора се оплакват,че ме чуват слабо напоследък.
Сега някой пак може да предложи пробиване с игла,както при говорителя,ама хич не ми се нравят подобни интервенции.Кофти тръпка. 

iPhone 4GB,FW 2.2
- cristiano_sv
Zaro Но нали знаеш че даже да се пробие с игла все пак мизерията тогава ще отива директно в микрофона....Затова питам дали някой е правил нещо за решаване на проблема.
ПП Като гледам филм даже направо ще откача с този звук!!! За музика няма да коментирам.
ПП Като гледам филм даже направо ще откача с този звук!!! За музика няма да коментирам.
Момчета, толкова ли няма кой да ви продуха микрофона?! 

iPod функцията на телефона не е правена с цел ползване БЕЗ слушалки, тъй че е нормално да не се чува готино на външното микрофончеcristiano_sv написа:ПП Като гледам филм даже направо ще откача с този звук!!! За музика няма да коментирам.

Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
- cristiano_sv
Sisq0 Всички знаем че телефончето не е от най-добрите откъм звук но все пак ти знаеш че когато гледаме някое филмче понякога е по добре без слушалки::)) А мен ме притеснява качеството на мп3 когато звуни телефона....става все по-зле::(((
ПП 10х за филмите които качваш!
ПП 10х за филмите които качваш!
Малко късно се включвам в тази тема, но по-добре от никога
.
Имах и аз като вас проблем със замърсяването на микрофона, и то основно от калъфчето. Телефона влиза на една страна в калъфчето и с отворите на микрофона надолу и при постоянно вадене и прибиране дупчиците са се запушили с власинки.
Почистих с въртеливи движения с четка за зъби (може и стара, но да я измиете и изсушите преди това
). За предпочитане четката да е медиум (с най-меките може нищо да не стане, а с най-твърдите може да надраскате).

Имах и аз като вас проблем със замърсяването на микрофона, и то основно от калъфчето. Телефона влиза на една страна в калъфчето и с отворите на микрофона надолу и при постоянно вадене и прибиране дупчиците са се запушили с власинки.
Почистих с въртеливи движения с четка за зъби (може и стара, но да я измиете и изсушите преди това

iPhone 2G 8GB firmware 1.1.4 -> 2.0.1 -> 2.2