iOS 6
Re: iOS 6
ИмаTethered jailbreak само за:
iPhone 3Gs (Untethered jailbreak за 3GS old-bootrom)
iPhone 4
iPhone 4 CDMA
iPod 4G
iPhone 4
iPhone 4 CDMA
iPod 4G
Знам, че има и даже се опитах да джейлна телефона ми и ми пише в айтуулс-а, че ми е джейбрейкнат телефона ама каквото и да правя сидия не мога да си сложа.. http://www.idownloadblog.com/2012/09/19 ... all-cydia/ по този начин си джейлнах телефона ама с таз сидия вече незнам как .... И като питах за JAILBREAK.. питах за такъв който си е със сидия-та и всичко му е както трябва 

Здравейте, не съм сигурен че тук е мястото нов съм във форума и ако прецени модератора нека премести питането ми. Имам проблеми със wi-fi мрежата след последния ъпдейт на iphone 4s .След като в началото всичко си беше ок,един ден започна да не намира никакви мрежи след като го върнах към последния бакъп се оправи но само за 4-5 дни и сега наново.Като отида на settings-wi-fi ми е на OFF и не мога да дам ON, - а отдолу е написано- location accuracy is improved when WI-FI is turned on.
Благодаря предварително на отзовалите се
Благодаря предварително на отзовалите се
имам един въпрос - някой би ли ми обяснил как работи това No Dostrub
вчера се опитах да го ползвам но при включено като ми звънят телефона звъни
как действа всъщност
как действа всъщност
iPhone 7 32GB , iOS 10.2
- The Shaman
- supporter
Разгледай му малко настройките 

трябва да ти е locknat, за да не ти звънятjh_ivanov написа:имам един въпрос - някой би ли ми обяснил как работи това No Dostrub
как действа всъщност

След като активираш Do not disturb,има опции да избереш кой може да ти звъни,кой-не.Дали хората,които са ти в телефонния бележник или никой(при тази функция дори не чуваш и не виждаш телефона ти да звъни) и т.н.!
Дано си ме разбрал!?
Успех!!!
Дано си ме разбрал!?
Успех!!!
iDon't Know Where i'M Going But i'M Sure Where i'Ve Been...
IOS 6.0.1
iPhone 5 GSM
iPhone 5 CDMA
iPhone 4S
iPhone 4 GSM
iPhone 4 CDMA
iPhone 3GS
iPad mini (WiFi)
iPad 4-то поколение (WiFi)
iPad 3-то поколение (GSM, CDMA, WiFi)
iPad 2 (GSM, CDMA, WiFi)
iPod touch 4-то поколение
iPod touch 5- то поколение

iPhone 5 GSM
iPhone 5 CDMA
iPhone 4S
iPhone 4 GSM
iPhone 4 CDMA
iPhone 3GS
iPad mini (WiFi)
iPad 4-то поколение (WiFi)
iPad 3-то поколение (GSM, CDMA, WiFi)
iPad 2 (GSM, CDMA, WiFi)
iPod touch 4-то поколение
iPod touch 5- то поколение

Е,най-после!Дано да има някакви подобрения!!! 

-
Не е лошо новото update-че 
Бях с jailbreak-нат 5.1 телефон,свързах направо с кабела и update-нах.Всичко премина ,както трябва ,дори всички приложения се запазиха.Тези ,които съм изтеглил от Cydia или Installous крашват и просто ги изтрих.
Добре се държи телефона.Тепърва ще разглеждам за дребни грешки и т.н.

Бях с jailbreak-нат 5.1 телефон,свързах направо с кабела и update-нах.Всичко премина ,както трябва ,дори всички приложения се запазиха.Тези ,които съм изтеглил от Cydia или Installous крашват и просто ги изтрих.
Добре се държи телефона.Тепърва ще разглеждам за дребни грешки и т.н.
Сега направи Shift + Restore и след което задаваш Set up as a new iPhone!
За да не се оплакваш че Facebook не работи
За да не се оплакваш че Facebook не работи

Iphone 4S - Software Update
Здравейте!
Първо искам предварително да се извиня, ако темата ми не е на правилното място в правилния раздел.
Проблемът ми е следният: Преди известно време закупих Iphone 4S от магазин на Мтел. При което, служителят ми каза, цитирам "В никакъв случай не Update-вай софтуера". Та, както става ясно, съм леко изостанала с "модернизацията". Мои познати ми казват, че нямало никакъв проблем да го update-на, че нищо нямало да се случи... Но нали се сещате - Тома Неверни : ) А що се отнася до господата от Мтел, те решиха да ме препращат от телефон на телефон, от разговор на разговор като едно пинг-понгче. И ето ме тук : ) Та, интересува ме, мога ли да го updatе-на, трябва ли, как да го направя и т.н. Имали ли сте подобни "проблеми"
Версията на софтуера ми в момента е 5.1
Благодаря : )
Първо искам предварително да се извиня, ако темата ми не е на правилното място в правилния раздел.
Проблемът ми е следният: Преди известно време закупих Iphone 4S от магазин на Мтел. При което, служителят ми каза, цитирам "В никакъв случай не Update-вай софтуера". Та, както става ясно, съм леко изостанала с "модернизацията". Мои познати ми казват, че нямало никакъв проблем да го update-на, че нищо нямало да се случи... Но нали се сещате - Тома Неверни : ) А що се отнася до господата от Мтел, те решиха да ме препращат от телефон на телефон, от разговор на разговор като едно пинг-понгче. И ето ме тук : ) Та, интересува ме, мога ли да го updatе-на, трябва ли, как да го направя и т.н. Имали ли сте подобни "проблеми"

Благодаря : )
То това е ясно
но само че е за :
iPhone 4
iPhone 4 CDMA
iPod 4G

iPhone 4
iPhone 4 CDMA
iPod 4G
-
- Обратна връзка:
А на отсрещния,който ти звъни,какво му казва,че ти е изключен или?ipeichiny написа:След като активираш Do not disturb,има опции да избереш кой може да ти звъни,кой-не.Дали хората,които са ти в телефонния бележник или никой(при тази функция дори не чуваш и не виждаш телефона ти да звъни) и т.н.!
Дано си ме разбрал!?
Успех!!!
iPhone 7 Plus 128GB JetBlack
iPhone 5S 32GB silver
iPad 3 Cellur White 64GB
iPhone 5S 32GB silver
iPad 3 Cellur White 64GB
На отсрещия му дава свободно.
Здравейте
в момента съм с iOS 6 и чакам Jailbreak, та въпроса ми е ако сложа 6.0.1 проблем ли ще е или да си мирувам
в момента съм с iOS 6 и чакам Jailbreak, та въпроса ми е ако сложа 6.0.1 проблем ли ще е или да си мирувам
Apple iPhone 5 16GB Black Edition
••• iOS 7.0.6 (11B651) ••• MF 5.02.00 ••• Фабрично заключен /globul/ •••
/Последна промяна 27.02.2014/
••• iOS 7.0.6 (11B651) ••• MF 5.02.00 ••• Фабрично заключен /globul/ •••
/Последна промяна 27.02.2014/
Незнам дали има значение, но да спомена, че съм извън Бг и ползвам същия комп, от който вече съм ресторвал и ъпдейтвал телефона само настройките за час и локално време са сменени. Дори не ми позволява да направя рестор от файла с който си качих версията на 5.0.1 - дава ми грешка (3194) за която пробвах всички начини намерени в гугъл за отстраняване, но без успех. Дали да си върна настройките за Бг време или причината може да е от ужасния нет, който имам тук 256/256 kbsmilensky написа:Здравейте, някой може ли да ми каже защо не мога да се update-на на iOS6. Свалих файла от тук и като го отворя с shift+update ми изписва това: "This iPhone could not be updated becouse the firmware file is not compatible" (знам какво пише, но не разбирам къде е проблема). Аз съм с 5.0.1, но мисля че това няма значение. С последната версия на iTunes съм и нямам включени други USB освен за телефона. Пробвах да сваля файла директно с iTunes, но при завършването ми изписва, че трябва да си проверя връзката с нета и не може да продължи от там. Друго което се сещам е че в момента на update съм в самолетен режим, защото съм извън БГ и не искам да се вързвам към оператор също не мисля, че има значение.
Благодаря предварително!

now iPhone 6 64 GB Gold
ex iPhone 4 16 GB Black
ex iPhone 4 16 GB Black
от снощи съм и на iPad-а, и на iPhone-а с 6.0.1 и да ви кажа ми се струва, че таблета работи малко по-различно. При iPhone не усетих разлика.
iPhone 4S 16GB Black iOS 6.1 jailbreak evasi0n
на 6.0.1 може ли да се вкарат ключета за Wifi, 3G в нотификейшън центъра ? без джейл разбира се.
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm