Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Та викам малко да съживим темата
Имам 4-ка и съответно джейлбрейкната.
Днес ми се появи това жълто петно и съм в гаранция. Въпроса ми е следния - ще ми приемат ли телефона след като е джейлбреакнат или да му давам бекъп и рестор?
Някой да има отзиви относно това?
Благодаря за отговорите, каквито и да са те
mitko8103 написа:Проблема се оправя само с нов комплект дисплей + тъчскрийн, Но според мен е въникнал от това че е бил сменен с евтин такъв, на оригинален дисплей никога не съм виждал такова нещо.
И на оригинални дисплеи избиват такива петна!!!
На нов шеф и на малко прасе не се радвай, защото не знаеш каква свиня ще излезе от тях
Нека споделя и аз - в понеделник оставих iphon 4s с провблем в подсветката, като имах и леки проблеми с home бутона. Днеска си получих новият iphone без никакви проблеми. Така че ако имате подобен дефект бягайте към операторите да ви ги сменят. Само да отбележа, че телефона ми беше със сменен заден капак в gsmservise24 и го приеха за гаранционен.
От 1 седмица и на мен ми се появи това петно - не мога да разбера как става така. Предния път, когато се появи този проблем имах гаранция и съответно ми дадоха нов апарат. Най-странното е, че на новия апарат получавам същия дефект. Въпроса е какво да правя, след като явно нямам гаранция и заслужава ли си 200лв за нов touch screen? Втория ми въпрос е дали след време наистина изчезва? Ще се радвам за някакво адекватно мнение...
iPhone 4 16GB (Black) Factory Unlocked, iOS 5.0, JB | MacBook Pro 13.3'' Mid 2009, Mac OS X 10.7 Lion | Samsung Galaxy S I-9000 8GB, Gingerbread 2.3.4 [Darky Mod v 10.3]
При мен дори се бе увеличило петното - 2 седмици след първоначалната му поява на екрана.
Проблема се реши с даване телефона на сервиз в Мтел. Хората ми дадоха нов апарат, който ползвам в момента.
Предния бе на 1 година и 1 месец от закупуването му, като получи този проблем.
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
Моя телефон не е закупен от оператор. Съмнявам се, че в сервиза в който бях ще искат да ми дадат нов, след като не е в гаранция... Някакви други предложения?
iPhone 4 16GB (Black) Factory Unlocked, iOS 5.0, JB | MacBook Pro 13.3'' Mid 2009, Mac OS X 10.7 Lion | Samsung Galaxy S I-9000 8GB, Gingerbread 2.3.4 [Darky Mod v 10.3]
За това цената на "вкараните" Айфони е по-ниска. Като ти се случи веднъж проблем, ще се научите да си ги купувате от БГ оператори за да имате 2г. гаранция... Сега в сервиза и ще плащате като попове !
Последно колко години е гаранцията към Бг оператор една ило две години. При проверката ми директно в сайта на apple виждам 1,а договора ми е за две години. Питам за да знам докога ще мога да си сменям телефона ако е дефектирал - на Мтел съм!
simba4
Нека споделя и аз - в понеделник оставих iphon 4s с провблем в подсветката, като имах и леки проблеми с home бутона. Днеска си получих новият iphone без никакви проблеми. Така че ако имате подобен дефект бягайте към операторите да ви ги сменят. Само да отбележа, че телефона ми беше със сменен заден капак в gsmservise24 и го приеха за гаранционен.
Виж си датата,когато си получил новия iPhone.
От тази дата имаш една година гаранция към Aplle.
С новият ми дава Същтото време за гаранция и то е до 26.12.2012, което ме навежда на мисълта че гаранцията е 1 година!
Нека всеки който има iphone 4s да погледне под ъгъл горната 4аст на дсиплея към статус бара и да ми каже дали се виждат лампите на подсветакта! Според мене това го има във всички 4s - ки или греша? Най-добре се вижда в settings и при стартирана на skype!
Това е като експеримент за да знам за напред ако се увеличи този проблем какво да правя!
Последно промяна от simba4 на 10 Авг 2012, 13:31, променено общо 1 път.
A нам мен ми се струва, че адски много хора с телефон, купен от БГ оператор имат проблем с дисплея или с хоум бутона. Даже един човек му бяха дали нов и той с дефект - това в Германос. Моето заключение е ясно и си е мое, дано не е така, както си мисля.
Имах такива жълти петна на дисплея на 4s. germanos ми го смениха преди седмица с нов но ми се изчака чакането - 4 седмици. Мисля нарочно бавят за да не насърчават такива смени. Оправдават се с Apple. Бавно отговаряли....глупости.
Packer написа:Имах такива жълти петна на дисплея на 4s. germanos ми го смениха преди седмица с нов но ми се изчака чакането - 4 седмици. Мисля нарочно бавят за да не насърчават такива смени. Оправдават се с Apple. Бавно отговаряли....глупости.
Смяната става за 2 3 дена - Мтел. 3 смених докато най после да чукна на дърво всичко е ок!
А да питам, има ли вероятност това да прогресира и да обхване по-голяма част от екрана? Или да доведе до повреда в екрана? Имам възможност за покупка на такъв на добра цена и много се чудя, вече е извън гаранция.