Копвам си описанието от другата тема за да не го пиша пак:
Моя 2Г е почти на 4 години.
Фърм - най-новия - 3.1.3.- по нагоре не може
Състояние - задоволително - някоя друга драскотина на гърба, дисплей в перфектно състояние - винаги е бил с протектор.
Имам само едно леко жълтеникаво петно на дисплея от прегряване - след 40 мин раговор на плажа се получи... Шефа ми така и не ми влезе в положение че съм на почивкаТочно там където в предавателя за GSM мрежата...
Иначе Wi-fi то си работи нормално, батерията си ме кара по 3 дни горе долу.
Аз съм пръв собственик на телефона - лично съм го джейлнал и ънлокнал са пръв път.
Ползвам го за работа - разговори, мейли, по малко сърфиране. Вярно - не е играно много много на него - аз съм вече дрътичък да играя, а на малкия не го давам да го пипа много-много.
Единствените проблеми са следните - почна по -тихо да ми звъни, независимо че му чистя дупчиците отдолу редовно, а и говорителчето взе да похърква като е по-силен рингтона. Другия проблем е че понякога леко ми забива като звънне някой - вдигам, а не вдига разговора и само вибрира.... Ама последния рестор му е на 24.07.2010г
От тогава - статистиката е следната:
От последното пълно зареждане:
разговори - 4 часа и 31 мин
очакване - 3 дена, 3 часа...
в момента батерия на 26%
Ползвам редовно Bettery Doctor - поне веднъж на месеца.
Нямам намерение да се разделям с него засега, върши си ми работа...
Е малко се замисля на Сафарито и на приложенията сравнен с 4ките, ама като знам че цял ден съм на компир, нямам зор.
Ще чакам 5-цата да излезе

Пу, да не му е уроки, много си го гледам телефончето.