С другото съм съгласен напълно.
Ето един радикален привърженик на AppleAdamov написа:Всичко е бoклук! Да жиеят само Мак-а и Джак-а
naynick написа:Благодаря на всички за отговорите и мненията и аз май мака ще взема, но днес попаднах на новия сони вайо zw с процесор 2.5, 4 гб рам, 400 гб хард, звучи супер и цената е 1700$! А наистина ли 2.4 версия на мак се равнява на доста по-мощен PC, a и ако някой иска да сподели впечатления от мак като оперцационна система ще е супер, както и за това дали мога да изтегля офис за мак че и той струва 150$
От мнениата по-горе мога само да заключа, че са казани от хора, които никога не са претежавали Макdeezel - download.bg написа:Ама и ти си се екипирал доста добре!
Аз, като притежател на iMac 24', Acer 17' Notebook от Gemstone сериите (убийте ме, не си спомням модела) и HP Compaq Pressario M2000 15' Notebook, който е на мнооооого години, мога да кажа, че iMac-а дотвя най-голямо удовлетворение след свършване на работа и най-голямо удоволствие по време на вършенето й. Мисля, че един перефразиран от мен цитат на С. Джобс ще свърши работа:
При Windows машините "ти работиш с компютър". При Mac-а "той работи за теб".
Ти Windows ли мислиш да ползваш на мака, че го сравняваш със сони-то ?naynick написа:Благодаря на всички за отговорите и мненията и аз май мака ще взема, но днес попаднах на новия сони вайо zw с процесор 2.5, 4 гб рам, 400 гб хард, звучи супер и цената е 1700$! А наистина ли 2.4 версия на мак се равнява на доста по-мощен PC, a и ако някой иска да сподели впечатления от мак като оперцационна система ще е супер, както и за това дали мога да изтегля офис за мак че и той струва 150$
Ами то има MacBook с 17" екран. Зависи какво ти трябва.shehi написа:Искам да се обърна към запознатите и ползвалите MacBook дали е удобен и подходящ за единствен компютър, имайки предвид размера на екрана му най-вече.
Идеален е. Имам бял 13". Изключително лек и удобен е. Сега го прибирам в отделението на чантата, където преди слагах само зарядното.shehi написа:Има MacBook(не Pro) 17"? Ако е така ми трябват очила най-вероятно
Човече, има всичко в нета. Ама тук не можем да говорим за такива неща! Незаконно е.naynick написа:thunder аз ще си ползвам OS-а, ще инсталирам и windows заради някои програми(предполагам), а иначе сонито са му доста добри възможностите! Но наистина незнам как да ги сравнявам-помагайте! А иначе за офиса някои знаели дали ще мога да го изтегля отнякъде
Това трябва да съм азpeerless написа: За мацката която се чуди от къде да си купи за догодина, ще ти дам пример
Apple Store US -> MacBook Pro 17" => $2799.00
Apple IMC Bulgaria -> MacBook Pro 17" => 5.396.00 лв.
Ти си сметни разликата
kati_09 написа:Това трябва да съм азpeerless написа: За мацката която се чуди от къде да си купи за догодина, ще ти дам пример
Apple Store US -> MacBook Pro 17" => $2799.00
Apple IMC Bulgaria -> MacBook Pro 17" => 5.396.00 лв.
Ти си сметни разликатаДо толкова много рядко смятаме в училище, ама май вече знам, че ако ще избера Апъл, наистна няма да си го взема от БГ
И моят Win XP SP2 не бъгва, не лагва, не затваря програми (ако не му кажа), не се рестартира сам или не зависва, а син екран не съм виждал от години... и не мисля, че съм единичен случай. Бях писал вече - стабилността зависи изцяло от кадърността на потребителя. За Виста не коментирам - нямам богат опит с тази версия на Уиндоус и едва ли скоро ще имам, тъй като XP ми покрива изцяло нуждите и като възможности, и като стабилна и надеждна ОС.Стабилна означава, че не бъгва, не лагва, не затваря програми, не се рестартира, няма Not Responding, нито син екран.