MacBook Air или iPad 2 е по-добър за набиране на текст

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...

за набор на текст

MacBook Air
10
83%
iPad 2
2
17%

Общо гласове: 12

Аватар
batence

MacBook Air или iPad 2 е по-добър за набиране на текст

Мнение от batence »

Здравейте хора, аз съм студент вече 3-ти курс, но това няма голямо значение. Въпросът ми е, че когато ходя на лекции, батерията ми на лаптопа не издържа - примерно за един ден имам 2 часа лекции и 1 час упражнение, всяко от което е по 90 минути, общо 4 часа и 30 мин. и ми е неудобно всеки час да съм със зарядното в щепсела с лаптопа, но пък ми върши доста добра работа, тъй като мога да си набирам лекциите на него. Та мислех да го заменя с iPad 2 или MacBook Air, какво ще ме посъветвате?
Естествено, че лаптопа е по-добър за набиране на текст пред таблета, но искам да чуя мнения, защото към iPada могат да се добавят още и клавиатура но пък с нея не знам как ще е, дайте мнения .. :)
В случая сигурно това което пряко искам да питам е дали може да се набира с доволна бързина текст на iPad
"I think the major good idea in Unix was its clean and simple interface: open, close, read, and write." Ken Thompson
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Re: MacBook Air или iPad 2 е по-добър за набиране на текст

Мнение от mitku »

Еър-ът е по-удобен за по-сериозна работа и набиране на текст.
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Аватар
söndag

Re: MacBook Air или iPad 2 е по-добър за набиране на текст

Мнение от söndag »

Аз имам айпад 2 и макбук, и определно бих казала, че лаптопа е по-удобен. За мен айпада е доста непотребен и е най-неизползваната от мен техника. Не е достатъчно лек и удобен за носене, а ако трябва и клавиатура да му добавяш вече става прекалено... Да, батерията му държи доста, но с лаптопа си много по-бърз и имаш много повече възможности...
Публикувай отговор