Промяна на Лого на мобилния оператор, който ползвате
Re: Промяна на Лого на мобилния оператор, който ползвате
Изчезна на всички, защото Мтел си промениха логото и апарата разпознава друг оператор.
Последно промяна от bokouser на 24 Сеп 2012, 18:41, променено общо 1 път.
- snooperchi
И на мен така, но не съм пробвал да го инсталирам пак, новото ме радва - по-прибрано е. 

Моето си седи, не е изчезнало. 
Новото нещо не ми се нрави. Ако не изчезне старото, най-вероятно няма да го сменя.

Новото нещо не ми се нрави. Ако не изчезне старото, най-вероятно няма да го сменя.

iPhone 6 64GB / iPad mini 2 32GB / iPad Air 2 128GB
MacBook Air
MacBook Air
Днес сутринта пак ми се появи картинката на М-тел от първата страница на темата (старото им лого) и цял ден си стои.
Някой може ли даде оригиналния бъндъл за глобул,защото си смених логото и лично не ми харесва...
@cr_9_bg: Маха се само с рестор.
Направих ви бъндъл за iOS 6.0 с новото лого на М-Тел. Изглежда така:

Ако ви харесва, може да го изтеглите оттук: http://www.mediafire.com/?ovjaryb383c788a
Aко преди това сте ползвали старото, ще се наложи да направите респринг или смяна на езиковите настройки, за да се появи. Ако и след това не се появява, причината е в промяната в изписването, направена от М-Тел.

Ако ви харесва, може да го изтеглите оттук: http://www.mediafire.com/?ovjaryb383c788a
Aко преди това сте ползвали старото, ще се наложи да направите респринг или смяна на езиковите настройки, за да се появи. Ако и след това не се появява, причината е в промяната в изписването, направена от М-Тел.
Отново благодарности!
Само два въпроса -
можеш ли да ми кажеш как мога (и изобщо мога ли) да го направя цветен?
и другия - ако сега си сложа този бъндъл, после ще мога ли да го сменя с евентуалния такъв цветен?
Само два въпроса -
можеш ли да ми кажеш как мога (и изобщо мога ли) да го направя цветен?
и другия - ако сега си сложа този бъндъл, после ще мога ли да го сменя с евентуалния такъв цветен?
А за 5.1.1 ще може ли?victor11 написа:@cr_9_bg: Маха се само с рестор.
Eто го и за 5.1.х (тук за светъл фон си е цветно): http://www.mediafire.com/?kvrky7thw4ut534
@bokouser: при 6.0 се ползва само лого за тъмен фон. Ако го оставиш цветно, червеното се слива с фона, става нечетивно и се превръща в една ужасна за гледане цапаница. Иначе - да, разбира се, може да го смениш с цветен, не е проблем.
@bokouser: при 6.0 се ползва само лого за тъмен фон. Ако го оставиш цветно, червеното се слива с фона, става нечетивно и се превръща в една ужасна за гледане цапаница. Иначе - да, разбира се, може да го смениш с цветен, не е проблем.
След рестарта за секунда се появи новото лого, но после изчезна и си застана надписа Mtel.
Сменях му езиците, пробвах го пак но не пожела да стане. Дали да го ресторна, дали след това ще мога да кача безпроблемно новото лого?
Сменях му езиците, пробвах го пак но не пожела да стане. Дали да го ресторна, дали след това ще мога да кача безпроблемно новото лого?
Причината е в промяната в изписването, направена от М-Тел. Нещата ще се оправят на 100 % само ако от Епъл отразят промяната, иначе рестор няма да реши проблема. По-добре влез в Settings->Carrier и избери ръчно оператора. Ако не стане, остави го така, вероятно ще се появи самò по някое време при търсенето на клетки.
С оператора ръчно стана. Но в момента в който го рестартираш - изчезва и пак трябва оператора ръчно.
До тук добре, а според теб дали ще се намери начин за цветен бъндъл или е невъзможно? Аз така и не разбрах какво е различното на 5.1.1 и 6.0 , че на старата версия да може, а на новата да не може цветен бъндъл?
До тук добре, а според теб дали ще се намери начин за цветен бъндъл или е невъзможно? Аз така и не разбрах какво е различното на 5.1.1 и 6.0 , че на старата версия да може, а на новата да не може цветен бъндъл?
-
Защо не ползвате Zepelin от Cydia
iPhone 11Pro Max 256GB SpaceGrey iOS 13
Apple Watch 5
Apple TV 4K 32GB
MacBook Air 2017
Apple Watch 5
Apple TV 4K 32GB
MacBook Air 2017
Става въпрос за телефон без джейлбрейк.
Не е казано, че не може, но просто не стои добре - слива се с фона. Ето ти го цветно, прецени сам и ако повече ти харесва, ползвай него: http://www.mediafire.com/?go9f8fn90yx09uo
Много си е добре, отново благодарности!!!
Може би е въпрос на вкус, но бялото ми беше малко семпло.
Може би е въпрос на вкус, но бялото ми беше малко семпло.
Викторе, може ли да направиш и за 5.0.1? Пробвах се сам да сменя в carrier.plist името, но то е все М-Tel BG... и в старото лого и в твоите... Гледах и в info.plist но и там името е еднакво със старото...
-
Много благодаря за поредните бъндъли. Страхотна работа!
При мен все още не се получава и си стои default-ното лого "Mtel"victor11 написа:За 5.0.х: http://www.mediafire.com/?2wesi4lzr7nt34p
Моля те да го провериш още веднъж.
Благодаря!
iPhone 4, 5.0.1, Android Lock XT
victor11 написа:Aко преди това сте ползвали старото, ще се наложи да направите респринг или смяна на езиковите настройки, за да се появи. Ако и след това не се появява, причината е в промяната в изписването, направена от М-Тел. Влезте в Settings->Carrier (за версиите преди 6.0 - Settings->General->Network-Carrier) и изберете ръчно оператора.
Дам, опитах. Няма разлика. Няколко рестарта + респринг + ново прилагане от iTunes + ръчни Carrier настройки.
Все още не се сменя.
Нещо май бъркам другаде.
Иначе със старото не съм имал проблеми.
Мерси,
Все още не се сменя.
Нещо май бъркам другаде.
Иначе със старото не съм имал проблеми.
Мерси,
Нали не ползваш телефона с gevey?
Не, Мтел-ски си е... но ползвам Android Lock XT (безплатно от cydia src repo.biteyourapple.net) който ме притеснява че може би нещо намазва нещата..
Благодаря за темата и за помощта!
Благодаря за темата и за помощта!
В Settings->General->About какво ти пише срещу Carrier?