iOS 6

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
Sovar

Re: iOS 6

Мнение от Sovar »

londongunner написа:Смешно е въобще да се коментира батерията, това е смартфон не нокиа1100
И какво му е смешното?

Ако не си спомняш, iOS5 точно това "донесе". Батерията почна да се държи с пъти по-добре, отколкото при iOS4. И не защото ние си въобразяваме, а защото това беше част от идеята на Apple.

Тогава коментирахте батерията, нали?
ivancho111

Мнение от ivancho111 »

За съжаление,след вчерашната WWJC в Сан Франциско,се оказва,че официален Untethered Jailbreak за iOS6 няма да има поне още 1-2 седмици,ако не и месец.
Iphone 6 16gb Space Gray
Macbook Air 13' 256gb SSD i5 mid-2013
tihorib1

Мнение от tihorib1 »

Конференцията е днес :)
ivancho111

Мнение от ivancho111 »

Да,така е!Грешката е моя,обърках се заради разликата в часовите зони.Исках да кажа,че pod2g(един от главните "виновници" за jailbreak-а на ios5),беше написал,че няма да има jailbreak за ios6 в скоро време.

Изображение
Iphone 6 16gb Space Gray
Macbook Air 13' 256gb SSD i5 mid-2013
cecko0o

Мнение от cecko0o »

Здравейте,искам до попитам дали може да се джалбрейкне и какъв номера,защото пробвам по стандартния начин но ми излиза грешка 7 ?
gopeto_86

Мнение от gopeto_86 »

icaka-p12 написа:Какво се оплаквате всички не мога да разбера , 6-цата си цъка като часовник при 4с , това си е нарочно направено от apple, за да оставите старите и бъгави 4-ки и 3гс-и да вземете най-малко 4с :)
Нямам нищо против старите телефони даже се нервя на това, че 6-цата не е оптимизирана, както трябва със старите машини .. например апстор, супер бавно зарежда на 3гс и сече , а това е една от най-отваряните иконки на телефона ми !

Иначе като цяло 4с-а ми е пушка с тоя iOS 6 ;)
И кое му е бъгавото на 4-ката, защото я имам вече 2 години и нищо бъгаво не съм видял?! L-)
Аватар
nino_xman

Мнение от nino_xman »

cecko0o написа:Здравейте,искам до попитам дали може да се джалбрейкне и какъв номера,защото пробвам по стандартния начин но ми излиза грешка 7 ?
И по стандартен и по нестандартен начин джейл за сега няма!
пп.Голяма мъкаааа,а поста над твоя видя ли го???
iPhone5-16GB-FU-iOS 7.0.4-JB
eckrimo

Мнение от eckrimo »

Всичко ми харесва в новата ОС 6 само дето не ми работят в Appstore разделите Featured & Charts. Дали е бъгнато само при мен или има и други потребители с такав проблем...? След вчерашният update си работеха нормално а днес ...Не виждам логично обяснение.

Изображение
iPhone 6
gost

Мнение от gost »

При мене по едно време не работеше search-a, ама се оправи, техни проблеми са си. Точно в момента charts и featured работи де.
Iphone 5 16GB, iOS 7

Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
fuji

Мнение от fuji »

Днес и аз ъпдейтнах Ipad-а.Като първи впечетления всичко работи много добре и бързо.Няма никакви проблеми.Wi-Fi-то направо лети.
Последно промяна от fuji на 30 Сеп 2012, 14:18, променено общо 1 път.
Iphone SE Ipad Mini
coolboy

Мнение от coolboy »

От както ъпдейтнах имам чуството, че вързах акумулатора на колата към телефона.
d3vian

Мнение от d3vian »

в смисъл въпроса ми беше GPS-a на телефона има ли връзка с google maps и ... едно от лошите неща,които прочетох е ,че батерията пада много по-бързо,youtube...
panayotof

Мнение от panayotof »

coolboy написа:От както ъпдейтнах имам чуството, че вързах акумулатора на колата към телефона.
С 4 или 4S си?
Аватар
mimi_blanco

Мнение от mimi_blanco »

Sovar написа:Някакви впечатления за батерията, защото аз си мисля, че пада доста бързо.
Не мисля, че е смешно да си обсъждаме батерията, защото аз правих моите сравнения, и с iOS6 си пада просто вече още по-бързо. На всички ни е ясно, че пада бързо батерията на iPhone in general, въпросът е дали с iOS6 пада ОЩЕ по-бързо, и някой друг дали го е забелязал, или моята вече е за смяна?

Мерси!

PS. Иначе съм много доволна от ъпдейта.
iPhone 4S, 16GB, 6.0, ФО
coolboy

Мнение от coolboy »

panayotof написа:
coolboy написа:От както ъпдейтнах имам чуството, че вързах акумулатора на колата към телефона.
С 4 или 4S си?
С 4 съм. Даже ме е страх да го джейлна, до сега телфона никога не е държал толкова много. Като падне батерията, ще кача скрийн да видите.
filkata88

Мнение от filkata88 »

Да споделя и аз впечатленията си след ъпдейта. Доволен съм от новата iOC, върви си много мазно и нямам проблеми за сега :) Даже имам чувството, че при сърфиране при iOC6 батерията пада доста по-бавно C:-)
Iphone 6 64GB No Jailbreak
Ipad Air 16GB Wifi No Jailbreak
d3vian

Мнение от d3vian »

Мога ли да попитам Google maps имат ли връзка с GPS-a на телефона?
cecko0o

Мнение от cecko0o »

nino_xman написа:
cecko0o написа:Здравейте,искам до попитам дали може да се джалбрейкне и какъв номера,защото пробвам по стандартния начин но ми излиза грешка 7 ?
И по стандартен и по нестандартен начин джейл за сега няма!
пп.Голяма мъкаааа,а поста над твоя видя ли го???

Видях всичко в темата , всички страници горе долу изчетох, но по едно време се беше появила тема някой беше качил и снимки за инсталирана Cydia на iOS 6,и за това реших все пак да попитам :)
theuser

Мнение от theuser »

d3vian написа:Мога ли да попитам Google maps имат ли връзка с GPS-a на телефона?
Човек, странни въпроси задавш. Ами има връзка - Гуугъл мапс използва и GPS. Не знам какво точно имаш предвид, но липсата на Гуугъл мапс не те лишава от GPS-a, който е в телефона. Има и Apple maps, има и други приложения, има и web версия на Google maps.
ICHIBAN

Мнение от ICHIBAN »

Аз си ъпдейтнах ipad 3 с ios6 .НЕприятно изненадан останах от това че батерията започна да пада два пъти по бързо от преди.Мога ли да си върна старата версия 5.1.1 и как става.Не е джейлнат ipad-a
victor11

Мнение от victor11 »

Не може.
vipmarinov

Мнение от vipmarinov »

Здравей
Аз имам ipad 3 - the new ipad при мен когато обнових до версиа 6 батерията започна да ми кара двойно повече :)
така че виж си я разреди до край и я зареди на ново може би просто трябва да направиш един нормален цикъл на батерията, или имаш нещо което ти точи батерията!

Успех!
ICHIBAN написа:Аз си ъпдейтнах ipad 3 с ios6 .НЕприятно изненадан останах от това че батерията започна да пада два пъти по бързо от преди.Мога ли да си върна старата версия 5.1.1 и как става.Не е джейлнат ipad-a
panayotof

Мнение от panayotof »

coolboy написа:
panayotof написа:
С 4 или 4S си?
С 4 съм. Даже ме е страх да го джейлна, до сега телфона никога не е държал толкова много. Като падне батерията, ще кача скрийн да видите.
Ще чакам :). Имам и друг въпрос - как се държи телефончето (откъм отваряне на приложения, интернет, ала-бала), понеже и аз съм с 4ка и много се чудя дали да мина от 5.1.1 на 6.0!?
roper

Мнение от roper »

Как да си направя къстъм ipsw iOS 6,за да не ъпдейтна бейзбенда?
tribaleo

Мнение от tribaleo »

Sovar написа:
londongunner написа:Смешно е въобще да се коментира батерията, това е смартфон не нокиа1100
И какво му е смешното?

Ако не си спомняш, iOS5 точно това "донесе". Батерията почна да се държи с пъти по-добре, отколкото при iOS4. И не защото ние си въобразяваме, а защото това беше част от идеята на Apple.

Тогава коментирахте батерията, нали?
Пълна глупост за iPhone 4 най-добрата батерия е на 4.2.1 и да ти кажа на 5.0.1 ми е същата..просто мн мислите и само сте в Battery филма...Вие сте болни!!!
iPhone 5S FW 7.1.2
Публикувай отговор