Счупен жак на слушалки в iPad 3

Таблетът iPad на Apple се явява нещо като големият брат на iPhone. Устройството разполага с голяма част на функциите и възможностите на мобилния телефон, без функционалност на телефон, но е с по-мощен хардуер и по-голям екран.
Аватар
Dark_Kaiser

Счупен жак на слушалки в iPad 3

Мнение от Dark_Kaiser »

Белята стана-счупи ми се жака на слушалките в пада.Пратих го на оторизирания сервиз Криейтив център.От там ми казаха,че не са успели да го махнат и ми предложиха единиствения вариант за тях -да ми подменят самия iPad срещу 680 лв.Обадих се на “Алексервиз“ ЕООД да видим те какво могат да ми предложат.При тях нещата не са сигурни-нито дават гаранция дали биха могли да сменят цялостния аудио порт,нито са сигурни дали няма да се счупи тъча при отваряне(отделно и гаранцията ми пада).
Шах и мат!Ако някой може да помогне със съвет,ще съм много благодарен! ?:-/
Аватар
Dark_Kaiser

Re: Счупен жак на слушалки в iPad 3

Мнение от Dark_Kaiser »

Да поясня става дума за iPad 3 32 Gb 4G,закупен от Технополис :-/
Аватар
rooibos

Мнение от rooibos »

С други думи има парче от жака вътре? Ако няма друга възможност, давам само идея.
Няма ли да се получи ако много внимателно опиташ да сложиш моментно лепило на частта от жака, която е излязла и да се опиташ да ги слепиш? След изчакване да и слепване да го издърпаш.

,... ама си е риск
iPhone 6 iOS 8.3 - T-Mobile Unlocked
iPad mini iOS 8.3- WiFi
MacBook Pro 2015

A fool thinks himself to be wise, but a wise man knows himself to be a fool!
moDem0

Мнение от moDem0 »

пробвай с магнит :D може да стане
yahoo92

Мнение от yahoo92 »

От там ми казаха,че не са успели да го махнат и ми предложиха единиствения вариант за тях -да ми подменят самия iPad срещу 680 лв.
"StewarD"
alex123456789

Мнение от alex123456789 »

аз имам същия проблем и го ремонтираха в оторизиран сервиз и сега нямам проблеми
Публикувай отговор