Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Здравейте,
Снощи го ъпдейтнах и засега при мен всичко е ОК.
Първи впечатления:
- това, което най-много ме радва е, че са се сетили да извадят блутута от General
- Do not disturb -според мен е готино и полезно
- интеграцията с ФБ и конкретно синхронизирането на календара е полезно.
Общо взето: Добре е засега
gogi71 написа:Ако действително е Neverlock,направи му Shift+Restore към IOS 6.0.
След което задаваш Set as New.
Aко мнението е към мен , немога да се оправя сам , чуда се дали ще могат да ми го оправят в сервис , защото наистина ми трябва мнооого спешно
ПП В момента го ресторвам и отива към 5.1.1 , и се надявам да ми отчете сим картата сега , и да е от самият иос 6
Не ми даде никаква грешка но пък пак не ми намира сим картата , пробвах и с друга но и нея не я разчута
, дава : cloud not activate iphone ... тръгвам към Евгени , дано той да е там та да го оправи
След ъпдейта на 4S ФЗ към глобул започна да дава грешка на сим картата когато си поиска.
След вадене и поставяне на сим-а или рестарт, обхвата се връща.
при мен WiFi също много бавно работи, но има нещо друго което ме притеснява
в предната версия когато исках да сваля ново приложение или да ъпдейтна някое старо винаги ме питаше за паролата, а сега деиректно започва да сваля, как мога да променя да ми я иска всеки път
мерси и се извинявам ако въпроса е много тъп
masterboss написа:някой пробва ли redsn0w на iOS6 с A4 чип
Аз jailbreak-нах по този метод: http://kr1sis.net/2012/07/380 . Не видях някакви проблеми, но все още се води нещо като Бета, та ще изчакам да го пуснат официално.
Dev-Team:
A4 devices and 3GS will always be downgradable (and jailbreakable) with saved blobs due to limera1n. The tethered iOS6 jailbreak for those devices (and untethered for old-bootrom 3GS) will be out when Cydia and other important pieces are all working properly.
lineares написа:... има нещо друго което ме притеснява
в предната версия когато исках да сваля ново приложение или да ъпдейтна някое старо винаги ме питаше за паролата, а сега деиректно започва да сваля...
Това не е "дефект"... това е фийчър. В iOS 6 когато сваляш приложение, което е безплатно (съответно - и когато ъпдейтваш) - вече НЕ пита за парола... пита само когато е платено. Не виждам защо те притеснява туй.
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
lineares написа:... има нещо друго което ме притеснява
в предната версия когато исках да сваля ново приложение или да ъпдейтна някое старо винаги ме питаше за паролата, а сега деиректно започва да сваля...
Това не е "дефект"... това е фийчър. В iOS 6 когато сваляш приложение, което е безплатно (съответно - и когато ъпдейтваш) - вече НЕ пита за парола... пита само когато е платено. Не виждам защо те притеснява туй.
Къде пък го видяхте това. Мен постоянно си ме пита без значение дали приложението е безплатно или платено (платени всъщонст не съм свалял).
Е, така е на колегата, който си ъпдейтна иФон-а. Аз още си стоя на 5.1.1 и нямам намерение за момента да ъпдейтвам (докато не излезе ънтетърд джейл, както казах по-напред)... описано е на доста места. Например ТУК.
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Аз съм с 4S ФЗ към Globul и преминах от 5.1.1 на 6.0
Нямам никакви проблеми с Wi-fi,дори като цяло телефона работи доста бързо.
Батерията ми пада по същия начин като на 5.1.1.
Преди бях с jail на 5.1.1 и направих,чист рестор + update към 6.0.
Пробвах упдате през софта на телефона , след това пробрах от итунес (с най-новата версия), след това пробрах чист рестор... и винаги ми дава грешка 3194, някакви идей ? Добавях на хост фаила някакви ип-та след това с tinyumbrella трябваше да сложа едно тикче но ми стой неактивно....?
Ипхоне 4 , 5.1.1 джайлнат ... заключен към мтел .