Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Колегите с I pad да виждат леки промени по бутончетата и леки промени в настройките ?
На 3g Интернета на мтел направо е като светкавица , явно има някакво подобрение при пада
I phone 5-16GB & I Phone 4s-64Gb Всичкото е в бяло
По първи наблюдения ми се струва доста бързичка. Хареса ми как прави панорамната снимка, мнооого добре, много!
Картите, са с отклонение от около 50тина метра но това е все пак без да се движа и на wifi. Ok, на 3G е около 10м отклонението, може би по малко.
Ще чопля и другите неща утре
Последно промяна от DanteIX на 19 Сеп 2012, 23:59, променено общо 1 път.
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
Къде са 200+ features не знам,но има две- три минус: youtube,google maps ...
Иначе 1,8 % по бърз от iOS 5.1.1
31% по-син
28% по-прозрачна прогнозата за време
76% по-бял dialer
0,4% различна икона Settings
It's amazing!!! Revolutionary !!!We wondered what we had done!!!
Jorko_123 написа:Имам iPhone 3GS, фабрично заключен и с ВВ 05.13.04 и jailbrake. От къде да си кача новата iOS 6 - от iTunes или да си направя custom чрез някоя програма? През къде не трябва, за да не го заключа и да има пак ВВ 06.15.00? През телефонът ми е трудно, защото нямам хубава Wi - Fi връзка.
roper написа:Къде са 200+ features не знам,но има две- три минус: youtube,google maps ...
31% по-син
76% по-бял dialer
Гугъл мапс и ютуб ще си ги свалиш от маркета , наистина не разбирам къде е проблема в липсата им. Гугъл мапс даже е със стрийт вю на 4-ес. Просто не виждам това точно като мунис. Честно
roper написа:Къде са 200+ features не знам,но има две- три минус: youtube,google maps ...
31% по-син
76% по-бял dialer
Гугъл мапс и ютуб ще си ги свалиш от маркета , наистина не разбирам къде е проблема в липсата им. Гугъл мапс даже е със стрийт вю на 4-ес. Просто не виждам това точно като мунис. Честно
31% по-син
76% по-бял dialer
От толкова патентни воини до там го докараха !
Патентните войни не са за мен и теб , но пък това за което се орева света - тъпите гугъл мапс ги има в маркета. Та викам да реват ако ги няма като алтернатива за сваляне а то.... само трябва да натиснеш бутона - свали