Стой надалече от iOS6 за сега !vaniot0 написа:Здравейте колеги!
Имам айфон 4с,заключен към немски оператор и отключен с гевей ултра с. бейсбанда му е 2.0.12
Хах, то 4Sката и с 5.1.1 си лети на къде повече, зариби ме сега да сложа 6 хахSovar написа:Доста по-бързо работи на 4S, направо съм впечатлен. Не ми се мисли на iPhone 5 как ще е. Направо не мога да си го представя
Страхотно е няма що...току що един колега завърши ъпдейта и е пълна глупост. Нито Apple Maps работи за БГ с 3д ефекта...нито на 4-ка има панорамни снимки....Passbook-а иска да изтеглиш още куп тъпи програми..не виждам смисъл да се ъпдейтва...Sovar написа:Доста по-бързо работи на 4S, направо съм впечатлен. Не ми се мисли на iPhone 5 как ще е. Направо не мога да си го представя
Хмм. И аз съм с 4ка и още не съм направил update. Имах такова намерение, допреди да прочета този коментар. Ще помоля някой, който е с 4ка и е направил update да сподели мнение. Струва ли си на iPhone 4 да се прави въпросният update?koraba написа:Страхотно е няма що...току що един колега завърши ъпдейта и е пълна глупост. Нито Apple Maps работи за БГ с 3д ефекта...нито на 4-ка има панорамни снимки....Passbook-а иска да изтеглиш още куп тъпи програми..не виждам смисъл да се ъпдейтва...Sovar написа:Доста по-бързо работи на 4S, направо съм впечатлен. Не ми се мисли на iPhone 5 как ще е. Направо не мога да си го представя
колега сподели как са панорамните снимки на 4-катаspieluhr написа:Ъпдейтнах успешно 4ката. Не знам дали така ми се вижда, но скоростта на телефона се ускори с поне 15%. Работи и по-гладко, според мен. Интеграцията със facebook ми трябваше, вече я имам.
Не знам защо критикувате картите и passbook... То беше ясно, че те няма да са използваеми в държавата ни.
Ъпдейта си струва, не се замисляйте, а слагайте!
Не знам дали го казваш с сарказъм... Но на 4ката не са сложили панорамни снимки.koraba написа:колега сподели как са панорамните снимки на 4-катаspieluhr написа:Ъпдейтнах успешно 4ката. Не знам дали така ми се вижда, но скоростта на телефона се ускори с поне 15%. Работи и по-гладко, според мен. Интеграцията със facebook ми трябваше, вече я имам.
Не знам защо критикувате картите и passbook... То беше ясно, че те няма да са използваеми в държавата ни.
Ъпдейта си струва, не се замисляйте, а слагайте!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Става въпрос за 4S, това, че на 4-ка "не върви" добре, не е мой проблем. За това специално написах как работи на 4S. Oчаквано е да работи доста по-добре, отколкото на 4. Като не си доволен премини на 4S или на 5. В краен случай можеш и направо бранда да смениш.koraba написа:Страхотно е няма що...току що един колега завърши ъпдейта и е пълна глупост. Нито Apple Maps работи за БГ с 3д ефекта...нито на 4-ка има панорамни снимки....Passbook-а иска да изтеглиш още куп тъпи програми..не виждам смисъл да се ъпдейтва...Sovar написа:Доста по-бързо работи на 4S, направо съм впечатлен. Не ми се мисли на iPhone 5 как ще е. Направо не мога да си го представя
Е то вече е пуснатAngel-Petkov написа:Кога ще пуснат ъпдейта да се дърпа директно от телефона, понеже не ми се връзва с iTunes и т.н.?
От никъде не трябва и си стой и кротувай. За сега.Jorko_123 написа:Здравейте, колеги! Тъй като съм нов в света на Apple моля да ме извините за глупавият въпрос.
Имам iPhone 3GS, фабрично заключен и с ВВ 05.13.04 и jailbrake. От къде да си кача новата iOS 6 - от iTunes или да си направя custom чрез някоя програма? През къде не трябва, за да не го заключа и да има пак ВВ 06.15.00?
Предварително благодаря за отделеното време.
Директно от iPhone-а или от iTunes направи update-а? И още нещо - с 4 или 4S си?irreplaceable написа:Току-що приключи ъпдейта. Очарован съм, много ми харесва.. още не съм го разгледал напълно, ноо от видяното досега, просто не мога да се оплача!
На мен ми излиза iOS 5.1.1.gost написа:Е то вече е пуснатAngel-Petkov написа:Кога ще пуснат ъпдейта да се дърпа директно от телефона, понеже не ми се връзва с iTunes и т.н.?