Personal hotspot и ipad

Таблетът iPad на Apple се явява нещо като големият брат на iPhone. Устройството разполага с голяма част на функциите и възможностите на мобилния телефон, без функционалност на телефон, но е с по-мощен хардуер и по-голям екран.
fashiona

Personal hotspot и ipad

Мнение от fashiona »

От скоро имам ipad 3/the new/ cellular, но не намирам меню като на iphone personal hotspot за споделяне на интернета. Въпроса ми е има ли тази опция по принцип както на iphone или не? Ако не, може ли да споделя интернета по някакъв начин? Не е джейлнат и няма да бъде.
iphone 5S 32GB white factory unlocked без jailbr
ipad 3 64GB white без jailbreak
victor11

Re: Personal hotspot и ipad

Мнение от victor11 »

Качи си един от тези бъндъли, според оператора, който ползваш, и ще имаш в менюто Personal Hotspot:
М-Тел
Глобул
Само за Виваком не става без джейлбрейк.
Как се качват операторски бъндъли - виж темата "Промяна на лого на оператор".
fashiona

Мнение от fashiona »

Благодаря за темата изчетох я цялата.За съжаление е малко късно защото си взех дата карта на виваком и до колкото прочетох няма да станат нещата без джейл. Не видях никой с ипад да си е качвал въпросните бъндъли и за това не ми се рискува. Не разбирам защо за виваком е различно и не става без джейл. Какво общо има логото на оператора с хотспота? Между другото имам ифон който за сега е заключен към мтел,но когато го отключат и го ползвам с виваком значи ли че и на него няма да имам меню персонал хотспот? Да отбележа че оключването няма да е гевей ,а ще си е с ключа от apple.
victor11

Мнение от victor11 »

1. Нищо не рискуваш, друг е въпросът, че за Виваком не ти вършат работа. Защо ли? Защото Виваком нямат собствен бъндъл - за да качиш такъв ти трябва джейлбрейк.
2. Бъндълът не съдържа само лого, а много повече неща.
3. При айфон е различно - ще имаш Personal Hotspot (след въвеждане на съответните настройки за Виваком).
fashiona

Мнение от fashiona »

Благодаря за разясненията :) Вече ми е малко по-ясно :) Не смятам да джейлвам така че за сега ще съм без хотспот. Успокоение е че поне на айфон-а ще имам в един момент. Заинтригуваха ме тези бъндъли,жалко че Виваком нямат. Надявам се и за тях да се появи без да е необходим джейл. Още веднъж много благодаря за отделеното време :)
Публикувай отговор