Фабрично отключване от AT&T
Re: Фабрично отключване от AT&T
Аз звънях на Apple и те ми обясниха че не отключват телефони без заявка от АТ&Т.Независимо че телефона е купен на пълната му цена от Apple store и няма договор.Техния съвет беше да си купя друг телефон който е отключен:))
Значи и аз се пробвах да отключа една 4-ка към AT&T и ето какво ми върнаха на имейла,явно вече не ги четат,защото дойде след 5 секунди отговора.
Dear Customer,
Thank you for contacting AT&T Customer Care about unlocking your iPhone. In order to request iPhone unlock, you must first log in to your myAT&T account.
Please review AT&T’s general eligibility requirements for unlocking iPhone.
If you are traveling internationally, you'll be glad to know that your iPhone works in many countries across the globe. Check out our information on traveling abroad with iPhone for further help.
Please do not reply to this message. All replies are automatically deleted.
Sincerely,
AT&T Customer Care
iPhone 4S 32GB iOS 8.1.2 ФО Black
да прегледаш изискванията и дали си спазил договора на at&t за отключване ... изтекла гаранция, плащания по договора и дали е краден някви такива ...
Before--> iPhone 4 FW 5.1.1 FU via AT & T Customer Service
Now--> iPhone 4S FW 5.1.1 FU, White edition

Now--> iPhone 4S FW 5.1.1 FU, White edition
В момента отключването на AT&T е толкова бързо, лесно и евтино, че направо се чудя какви хватки прилагате.
Я сподели какво имаш предвид 

-
Да е на мен ми стана любопитно, че моята 4 ка за година и половина съм я ползвал има няма 2 седмици. Миналият вторник звънях по скайп на AT&T и след 10 - 11 опит най - накрая ме разбраха и уж казаха, че ще го отключат до 1 седмица но за сега нищо
-
Обаждах се един път до At&t,за отключване дадох си имея и ми казаха до семица ще получа писмо,за отключване но така и не получих,званях втори път наскоро и ми казаха,че имало нова процедура а тя била да им представя копие на касовата бележка,за да докажа,че тела бил мой,и втори път така и не ми пратиха мейл за отключване,и така си остана...Кво да правя незнам....
iPhone 6 Plus Space Gray 64GB
Аз си взех телефона в края на Януари от човек на място в САЩ, без нищо към него - само апарата и имаше карта на AT&T в него и съответно беше заключен към тях. Телефона беше тъкмо купен (имаше и касова бележка). Ползвах си го тук като iPod Touch, докато търсех начин да го направя да работи с БГ оператори.
В края на април реших да се пробвам и звъннах на AT&T през скайп и им обясних, че съм го купил от човек който е техен абонат и че аз също съм (наистина бях), и че "ще живея извън щатите"
и искам да си го ползвам. Те ми искаха IMEI и ми казаха, че ще получа мейл след 8 дни - с информация дали може да ми го отключат. Минаха около 12 дни и получих няколко мейла и в единия пишеше, че съм нямал акаунт с тях, който да е свързан с този апарат, но в другия мей имаше прикачен PDF с инструкции за отключване. В инструкциите казваха да си го RESTORE-на през iTunes и ще бъде отключен. И така и стана 
Сега телефона работи със всички БГ оператори и си е ъпдейтнат до последната версия. И след ъпдейт пак си е отключен.
В края на април реших да се пробвам и звъннах на AT&T през скайп и им обясних, че съм го купил от човек който е техен абонат и че аз също съм (наистина бях), и че "ще живея извън щатите"

Сега телефона работи със всички БГ оператори и си е ъпдейтнат до последната версия. И след ъпдейт пак си е отключен.
-
Някой има ли акаунт в сайта на AT&T, че ми иска номер и немога и немода да си довърша регистрацията и да се свържа с онлайн чата им. А вече просто нямам нерви
да чакам да ми го откючат 

- izzo
- Обратна връзка:
Иам.teodor4o_kn написа:Някой има ли акаунт в сайта на AT&T, че ми иска номер и немога и немода да си довърша регистрацията и да се свържа с онлайн чата им. А вече просто нямам нервида чакам да ми го откючат
Ами да споделя и моя опит - обадих се първо в Apple и ми казаха, че щом телефона е заключен към AT&T трябва към тях да се обърна. Свързах се с AT&T и ме питаха за IMEI и дали имам акаунт, след което ми продиктуваха case number и ми казаха да им изпратя по факс копие от касовата бележка заедно с кейс номера и имената ми. След като го получат щели да ми изпратят e-mail с потвърждение, че случаят е приключен и идва ред на момента с restore. Да видим...
П.С. в Apple звънях два пъти и двамата консултанти ми казаха едно и също, че трябва да се обърна към AT&T. Интересно ми е как е станала работата с хората които казват, че чрез Apple са си отключили телефоните.
П.С. в Apple звънях два пъти и двамата консултанти ми казаха едно и също, че трябва да се обърна към AT&T. Интересно ми е как е станала работата с хората които казват, че чрез Apple са си отключили телефоните.
Изпратих факса и още на следващия ден получих явно вече автоматичното писмо:
Dear Customer:
Thank you for your recent inquiry regarding your AT&T service. We apologize for any inconvenience this may have caused you. The issue has been resolved.
Should you have any further needs regarding this issue, please do not hesitate to call us at 1 800 331-0500 and reference the tracking number shown above.
Sincerely,
AT&T
и съответно iTunes -> Congratulations, Your iPhone Has Been Unlocked
peace of cake...
Dear Customer:
Thank you for your recent inquiry regarding your AT&T service. We apologize for any inconvenience this may have caused you. The issue has been resolved.
Should you have any further needs regarding this issue, please do not hesitate to call us at 1 800 331-0500 and reference the tracking number shown above.
Sincerely,
AT&T
и съответно iTunes -> Congratulations, Your iPhone Has Been Unlocked
peace of cake...

iPhone 4s отключен към AT&T, заключен към всички други!
Здравейте,
имам iPhone 4s работещ само към американският мобилен оператор AT&T(след разговор с SUPORT им се разбра, че е отключен към тяхната мрежа). За съжаление устройството е заключено за използване към други мобилни оператори.
Начинаещ съм по темата Smart телефони. Много ще съм благодарен, ако някой ми даде напътствия как или къде да ми отключат устройството, за да го използвам в мрежата на mtel.

имам iPhone 4s работещ само към американският мобилен оператор AT&T(след разговор с SUPORT им се разбра, че е отключен към тяхната мрежа). За съжаление устройството е заключено за използване към други мобилни оператори.
Начинаещ съм по темата Smart телефони. Много ще съм благодарен, ако някой ми даде напътствия как или къде да ми отключат устройството, за да го използвам в мрежата на mtel.

Пробвано ли е от някой?
Работи ли все още този метод.
Платих на allgsmunlock - ще докладвам като стане (реално са не 40, а 45 лева (22 евро,не 20))
Здравейте, имам един въпрос . Имам Iphone 4s, но вече 3 месеца го ползвам като Ipod и се зачетох в темата ,а въпроса ми е следния, понеже Iphona e закупен от амазон от мой приятел в USA, може ли ордър белележката ми да послужи пред АТ&T за фабричното му отключване.
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.

Защо просто не дадеш 40лв и не спреш да се занимаваш с глупости.
Как става вкарването на кредит в тоя allgsmunlock някой знае ли ? 

А защо да не си спести 40лв. и да си го отключи както си му е реда? Не е толкова трудно.spreewel написа:Защо просто не дадеш 40лв и не спреш да се занимаваш с глупости.
Iphona e закупен от амазон от мой приятел в USA, може ли ордър белележката ми да послужи пред АТ&T за фабричното му отключване.
Защото няма да може.miro.bg написа:А защо да не си спести 40лв. и да си го отключи както си му е реда? Не е толкова трудно.spreewel написа:Защо просто не дадеш 40лв и не спреш да се занимаваш с глупости.