Организация на снимки

Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
krumsto

Организация на снимки

Мнение от krumsto »

Здравейте,

Имам iphone 4 от доста време, но така и не се научих да си организирам правилно снимките. Използвам няколко албума, но големият ми проблем е, че в Camera roll имам над 1000 снимки. Никога не съм си синхронизирал снимките с компютър, винаги съм ги свалял, използвайки телефона като removable device (USB). Можете ли да ми обясните, по какъв начин мога да намаля количеството на снимките в Camera roll? Искам в Camera roll да стоят само новите снимки, а останалите да бъдат разпределени по албуми. Хрумна ми, че това може да стане, като : 1)вкарам всички снимки във Photo library 2) Изтрия всичко от Camera roll; 3) Разпределя снимките по албуми. Това ли е начинът?

И още 1 въпрос: като имам нови снимки, как мога да ги кача на компютъра чрез синхронизиране с iTunes?

Има ли възможност снимките да стоят само по албуми, без да присъстват в насипно състояние в друга папка?

Поздрави!

Крум
Rushh

Re: Организация на снимки

Мнение от Rushh »

Аз също това търся от няколко дни ама за жалост не се намирва никакъв отговор :(
Rushh

Мнение от Rushh »

Има ли някво приложение в App Store ?
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

1.Сваляш всичките 1000 снимки на РС.
2.Правиш една папка "iPhone.pic" примерно някъде на РС така че да не е триеш,в самата папка,правиш подпапки и си рапределяш снимките в подпапките.
3.Свързваш телефона към компа,отваряш iTunes и от таба "Photos" посочваш папката "iPhone.pic" ,синхронизираш!
Rushh

Мнение от Rushh »

Мерси за отговора ще го използвам... жалко че винаги ще трябва да свързвам телефона към пк-то
Аватар
VLADI ALEXANDROV

Мнение от VLADI ALEXANDROV »

Здравейте, а как да кача снимките от телефона на компютъра?
GrimReaper

Мнение от GrimReaper »

За сваляне на снимките от телефона в компютъра аз използвам програмата iFunBox.
Аватар
VLADI ALEXANDROV

А защо тези които са снимани с "прав телефон" са на една страна на компа?Направо лудница.И направих една папка с подпапки в нея, за да ги разпределя, но като ги кача на телефона, пак не ми дава да ги трия от телефона?
Аватар
Misheli

Мнение от Misheli »

Аз използвам програмата Tidy - можеш да си правиш албуми, в които да си разпределиш снимките както ти харесва. Много е удобна. (:
iPhone 5S 16 gb
Аватар
VLADI ALEXANDROV

Misheli а тази програма позволява ли ти да си триеш определени снимки от телефона директно, а не от компютъра, защото аз каквито и снимки да кача на телефона не ми дава да ги трия после?Благодаря, предварително. :)
Аватар
Misheli

Мнение от Misheli »

Не, аз си ги трия от Camera Roll албума.
iPhone 5S 16 gb
Аватар
VLADI ALEXANDROV

Ясно и аз мога да трия от Camera Roll, но като качвам снимки от компютъра, ми ги поставя в др. папки, а не при тези, които съм снимал в "камера рола".
Публикувай отговор