Splashtop Remote Desktop for iPhone & iPod touch
Re: Splashtop Remote Desktop for iPhone & iPod touch
TeamViewer има безплатен вариант - изтегли, пробвай, прецени.
аз искам да попитам мога да ли да се свързвам към компютъра си без WIFI ами със мобилния интернет от Глобул?
iPhone 4 16GB iOS 5 Globul
- keeponrollin
Ами инсталирах и програмата на компа и апп-а, влизам в http://whatismyipaddress.com/ гледам си IP, oбаче порта който вкарвам е 49956(пак един такъв сайт ми го показа за Remote port) обаче не става...could not connect.
Защото искам по IP-то, с телефонния нет, а не да са в wi-fi мрежа...нещо бъркам с порта май а?
Защото искам по IP-то, с телефонния нет, а не да са в wi-fi мрежа...нещо бъркам с порта май а?
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
Не е нужно да въвеждаш нищо подобно - за автоматично откриване избери варианта със задаването на имейл и гугъл акаунт.
- keeponrollin
Да точно това видях одеве и го пуснах-Internet discovery.
Логваш се с гугъл акаунта на Internet Discovery секцияата иа на телефона, и на компютъра, и после в апп-а автоматично си намира компютъра.
Не е лоша, определено ще я ползвам, че понякога късно получавам мейли от чужбина и ми се налага да взема нещо от работния комп.
Логваш се с гугъл акаунта на Internet Discovery секцияата иа на телефона, и на компютъра, и после в апп-а автоматично си намира компютъра.
Не е лоша, определено ще я ползвам, че понякога късно получавам мейли от чужбина и ми се налага да взема нещо от работния комп.
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
И при мен не става свалих си апп и на компа също , направих си рег в гоогле всичко е точно въвеждам кода и винаги ми дава че имам някакъв ерор... Win 7 интернета ми е vivacom
ако някой помогне ще сам му благодарен