Първото българско ревю на Iphone 3G!!!

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Аватар
RollX

Първото българско ревю на Iphone 3G!!!

Мнение от RollX »

Вече е факт и 1-вото българско ревю на Iphone 3G, направено от mobilebulgaria.com. =D>

Пълнете очите: http://www.mobilebulgaria.com/tests/view.php?id=64
Аватар
anthony
Не барай

Re: Първото българско ревю на Iphone 3G!!!

Мнение от anthony »

Доста зле
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

И какви глупости се казаха само ...
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Аватар
RollX

Мнение от RollX »

Е може информацията да не е нова и качеството на клипа да е лошо, но поне е на български език. :)
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

Бе ти добре направи, че го пусна ама тоя пич ...
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

По-скоро качеството на информацията е лошо. То и Азис пее на български език, ама това не го прави по-добър от Елтън Джон.
Аватар
dastorm
Обратна връзка:

Мнение от dastorm »

Че е постно ревюто е така, но все пак някой се е хванал да напише нещо. Това е по важното. Критици винаги ще се намерят.
My personal Blog for living in US
blog.mitko.us
Аватар
mishobehar

Мнение от mishobehar »

Здравейте момчета,

Аз съм автора на ревюто. Като протестирате че ви е постно ревюто защо не направихте вие ревю. Аз много време съм имал iPhone и не смятам повече да се ориентирам към тази марка, защото да си кажем честно - този телефон не показа нищо ново. Има 3G и GPS, нещо което го има от години на Nokia и HTC. За мене аз направих възможно най-обективното ревю, а това че телефона не става за нищо не е мой проблем!
Misho Behar
MobileBulgaria.com
misho@mobilebulgaria.com
BlackBerry user & abuser
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

mishobehar написа:Здравейте момчета,

Аз съм автора на ревюто.Като протестирате че ви е постно ревюто защо не направихте вие ревю. Аз много време съм имал iPhone и не смятам повече да се ориентирам към тази марка, защото да си кажем честно - този телефон не показа нищо ново.Има 3G и GPS, нещо което го има от години на Nokia и HTC.За мене аз направих възможно най-обективното ревю, а това че телефона не става за нищо не е мой проблем!
Мишо, никой не е искал да те засегне или обиди. Проблема не е и в телефона даже. Просто ти каза неща, които не са истина. Неща, които са не догадки, а факти. Изключвайки това - ревюто ти е супер и наистина първото :)
А що се отнася до ориентирането, правилно си се ориентирал да се откажеш. iPhone просто не е лъжица за всяка уста.
Поздрави :)
Аватар
mishobehar

Мнение от mishobehar »

И кои неща не са истина?
Misho Behar
MobileBulgaria.com
misho@mobilebulgaria.com
BlackBerry user & abuser
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

Без да го гледам за 2ри път защото няма смисъл ще ти кажа само, че НЕ 50% са безплатните, а много по-малко иииии няма смисъл да продължаваме защото целта ми не е да се заяждам. Явно на критика не си свикнал колега. Успешен ден ти желая!
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

И че не може да се регистрираме в Itunes също не е вярно. Можем и го правим, както и си сваляме безплатни приложения от AppStore. Дори и има начин и платените да се купуват през румънският магазин. И не е вярно, че може да се вкючват само слушалки за Айфон. Има си 3.5 мм стандартен стерео жак. Ама не виждам защо трябва да спорим. Потрудил си се и си го направил. Браво. Не си го направил професионално обаче и това е дразнещото. Би трябвало да е по-добре оформено. В крайна сметка няма никакво значение, но трябва да се научиш да приемаш и критика. Не всичко идва на готово в този свят и не е лошо да се вслушваш в чуждо мнение, така както искаш да се вслушват в твоето. Иначе ти желая успех в попрището. По фамилията ти съдя, че си замесен в собствеността на mobilebulgaria, но не приемай всичко толкова лично. Просто си дискутираме тук и никой не цели да те обиди.
Аватар
Jupiter
Обратна връзка:

Мнение от Jupiter »

Мда приятел, не го взимай толкова навътре и опитай да запазиш добрия тон, характерен за дискусиите в този форум :)
Между другото имаш ли някаква връзка с Явор Бехар, добър стар приятел, който откакто се ожени съвсем се загуби (:~
● iPhone 4S 16GB iOS 7.0.3 *None JB* ФЗ (М-Тел) ●
Аватар
Handel
Обратна връзка:

Мнение от Handel »

Не стана ясно, ревюто беше да си купиш от вашия "стор" телефона или по-скоро да не си го купиш? Защото излиза, че няма нищо ново и най-добре да не си го купуваме.
iPhone 8GB 3.1.2
Калъф - Дънков джоб
Преди да питаш, виж отговора тук!
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

...което е ебати антирекламата.
Аватар
ammcfc
Обратна връзка:

Мнение от ammcfc »

anthony написа:... Дори и има начин и платените да се купуват през румънският магазин. И не е вярно, че може да се вкючват само слушалки за Айфон. .....
Колега, би ли бил любезен да споделиш как се пазарува през румънския магазин...
Поздрави
Аватар
mishobehar

Мнение от mishobehar »

Не се засягам по никакъв начин и не го взимам на сериозно. Вместо да плюете вие можехте да направите ревю на iPhone 3G, което на вас да ви харесва. Както и да е - гледайте ревюто на Nokia E71, което според мен е по добър в пъти, но както и да е - те са много различни. Смятам да направя сравнение - iPhone 3G vs HTC Touch Diamond, ако искате нещо да включа и нещо да не включвам в ревюто - сега е момента да кажете!
Misho Behar
MobileBulgaria.com
misho@mobilebulgaria.com
BlackBerry user & abuser
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

Направи го така, както сметнеш за добре. Просто гледай нещата, които казваш да са верни.

п.п. Не мога да разбера защо си си навил на пръста, че някой те плюе?
Аватар
Bloody
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от Bloody »

Конструктивната критика много често може да бъде объркана за "плюене" и обратното, въпрос на гледна точка :P
iPhone 4S 16GB (5.1.1)
Krusell Orbit Black/Red калъф
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Не е въпрос на нас да ни харесва, а да е обективно и вярно. Тук не говорим за сляпа фенщина.
pomariana

Мнение от pomariana »

mishobehar написа:Не се засягам по никакъв начин и не го взимам на сериозно. Вместо да плюете вие можехте да направите ревю на iPhone 3G, което на вас да ви харесва. Както и да е - гледайте ревюто на Nokia E71, което според мен е по добър в пъти, но както и да е - те са много различни. Смятам да направя сравнение - iPhone 3G vs HTC Touch Diamond, ако искате нещо да включа и нещо да не включвам в ревюто - сега е момента да кажете!
Супер ще бъде да направиш ревю iPhone 3G vs HTC Touch Diamond, имах Diamond, сега съм с iPhone 3G. Ще ми бъде много интересно, да видя мнението ми ще съвпадне ли с ревюто :)

atanas

Мнение от atanas »

pomariana написа:
mishobehar написа:Не се засягам по никакъв начин и не го взимам на сериозно. Вместо да плюете вие можехте да направите ревю на iPhone 3G, което на вас да ви харесва. Както и да е - гледайте ревюто на Nokia E71, което според мен е по добър в пъти, но както и да е - те са много различни. Смятам да направя сравнение - iPhone 3G vs HTC Touch Diamond, ако искате нещо да включа и нещо да не включвам в ревюто - сега е момента да кажете!
Супер ще бъде да направиш ревю iPhone 3G vs HTC Touch Diamond, имах Diamond, сега съм с iPhone 3G. Ще ми бъде много интересно, да видя мнението ми ще съвпадне ли с ревюто :)

Поми, искаш да кажеш, че ще ти е забавно, както и на всички нас да видим поредния ялов опит да се отрече очевидното ;-)
Ако ще след диамантите да му сложат и метеоритни капки на този Touch, положението няма да се промени. Всички WM устройства са като великата руска машина, конструирана, за да влиза в задник. По сложност и цена тя се доближава до космическа совалка. Здрава е, мощна е, могъща е, неразрушима е, импозантна е... и не влиза в задник, това е.
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

Зависи от задника, Насе, ама май много се отнесохме O:-)
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Аватар
Anares

Мнение от Anares »

Тоя спор за iPhone и Diamond го имам непрекъснато с един колега, който има втория. Опита се да ми демонстрира слайд шоу със снимките си - брадясах докато тръгна. Единственото, което аз не можах да му демонстрирам беше връзка с MS Exchange, но сега с новия фирмуер и това отпадна. Diamond е добра играчка, но е далече от iPhone. А и опитът ми с Winodws Mobile не е никак обнадеждаващ - пълна трагедия.
През ръцете ми е минало почти всичко, което може да се нарече Smartphone (дори и така и не придобилата популярност Toshiba Portege G900), но iPhone за момента си остава ненадминат.
pomariana

Мнение от pomariana »

Поми, искаш да кажеш, че ще ти е забавно, както и на всички нас да видим поредния ялов опит да се отрече очевидното ;-)
Ако ще след диамантите да му сложат и метеоритни капки на този Touch, положението няма да се промени. Всички WM устройства са като великата руска машина, конструирана, за да влиза в задник. По сложност и цена тя се доближава до космическа совалка. Здрава е, мощна е, могъща е, неразрушима е, импозантна е... и не влиза в задник, това е.[/quote]

:x :-* Ама си голям сладур, коментара е трепач :)) както се сещат всички, не случайно вече не нося диаманти :)
Публикувай отговор