Пълнете очите: http://www.mobilebulgaria.com/tests/view.php?id=64
Мишо, никой не е искал да те засегне или обиди. Проблема не е и в телефона даже. Просто ти каза неща, които не са истина. Неща, които са не догадки, а факти. Изключвайки това - ревюто ти е супер и наистина първотоmishobehar написа:Здравейте момчета,
Аз съм автора на ревюто.Като протестирате че ви е постно ревюто защо не направихте вие ревю. Аз много време съм имал iPhone и не смятам повече да се ориентирам към тази марка, защото да си кажем честно - този телефон не показа нищо ново.Има 3G и GPS, нещо което го има от години на Nokia и HTC.За мене аз направих възможно най-обективното ревю, а това че телефона не става за нищо не е мой проблем!
Колега, би ли бил любезен да споделиш как се пазарува през румънския магазин...anthony написа:... Дори и има начин и платените да се купуват през румънският магазин. И не е вярно, че може да се вкючват само слушалки за Айфон. .....
Супер ще бъде да направиш ревю iPhone 3G vs HTC Touch Diamond, имах Diamond, сега съм с iPhone 3G. Ще ми бъде много интересно, да видя мнението ми ще съвпадне ли с ревютоmishobehar написа:Не се засягам по никакъв начин и не го взимам на сериозно. Вместо да плюете вие можехте да направите ревю на iPhone 3G, което на вас да ви харесва. Както и да е - гледайте ревюто на Nokia E71, което според мен е по добър в пъти, но както и да е - те са много различни. Смятам да направя сравнение - iPhone 3G vs HTC Touch Diamond, ако искате нещо да включа и нещо да не включвам в ревюто - сега е момента да кажете!
Поми, искаш да кажеш, че ще ти е забавно, както и на всички нас да видим поредния ялов опит да се отрече очевидното ;-)pomariana написа:Супер ще бъде да направиш ревю iPhone 3G vs HTC Touch Diamond, имах Diamond, сега съм с iPhone 3G. Ще ми бъде много интересно, да видя мнението ми ще съвпадне ли с ревютоmishobehar написа:Не се засягам по никакъв начин и не го взимам на сериозно. Вместо да плюете вие можехте да направите ревю на iPhone 3G, което на вас да ви харесва. Както и да е - гледайте ревюто на Nokia E71, което според мен е по добър в пъти, но както и да е - те са много различни. Смятам да направя сравнение - iPhone 3G vs HTC Touch Diamond, ако искате нещо да включа и нещо да не включвам в ревюто - сега е момента да кажете!![]()
Поздрави