НАМЕРИХ НА УЛИЦАТА iPhone 4S в София.....
Re: НАМЕРИХ НА УЛИЦАТА iPhone 4S в София.....
Моите уважения !
"Една жена е на толкова години на колкото изглежда, а един мъж на колкото се чувства !"
Евала!Обаче не искам да си представям щом един час след като го е получил го е изгубил какво ще стане по на татък ако това се повтори не се знае дали този, който го намери няма да си го прибере!!!
Темата май е много стара, но въпреки всичко страшно много ме впечатли! Пожелавам ти успех и късмет в живота, пич!
Чета и немога да повярвам, това ще е да била най сладичката биричка, нали ? 

Стара тема, но добра 
Преди 2 седмици и аз върнах един iPhone 4/4S. В Макдоналдс (на СУ), жена си беше оставила телефона до таблата с нещата. които ядеше. Аз и приятелката ми тамън си тръгвахме и забелязах, че жената си взе всички пликове и чантата, но телефона го остава и си тръгна. Взех го и я настигнах, за да и дам телефона. Остана изключително доволна и щастлива.
Надявам се, някой ден, ако и с моя се случи нещо неприятно, да има кой да ми го върне, а не да го търся по заложни и прочие.

Преди 2 седмици и аз върнах един iPhone 4/4S. В Макдоналдс (на СУ), жена си беше оставила телефона до таблата с нещата. които ядеше. Аз и приятелката ми тамън си тръгвахме и забелязах, че жената си взе всички пликове и чантата, но телефона го остава и си тръгна. Взех го и я настигнах, за да и дам телефона. Остана изключително доволна и щастлива.
Надявам се, някой ден, ако и с моя се случи нещо неприятно, да има кой да ми го върне, а не да го търся по заложни и прочие.
И аз така един портфейл дебел върнах а оня тъпак го домързя и мерси да ми каже,но както и да е.
Браво, изключително се зарадвах като прочетох тази тема.
iPhone 5G 16GB 6.0.1
iPad MINI 16GB 6.0.1
iPad MINI 16GB 6.0.1
браво има добри хора в света,жив и здрав
Моите уважения колега.
Темата е стара не автора заслужава адмирации!
- TheOriginal
Амм, аз като съм на 14 значи, че не мога да си опазя 3Г то ли ?tribaleo написа:Евалатаg.n.g написа:Телефона е при собственика си вече!!!
Оказа се на 14 годишно момиче.
Подари ли му го и след 1 час телефона се оказа при мен.
Хората ми даваха 100 лева като награда, но аз си държах на БИРАТА.
Та довечера ще изпия една биричка съвсем заслужено.
Темата може да бъде изтрита.(друг е въпроса кой нормален родител независимо от възможностите купува телефон за 1300лв на 14 годишно момиче).
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
- The Shaman
- supporter
3g-то няма и 300, не е 1300 

Всичко си зависи от детето. Аз съм на 15 и можете да видите през какви у-ва съм минал, а до сега не съм губили нито един телефон. А пък за отношението на майката, направо нямам думи...
Сега: iPhone 5 16 GB; iPhone 4 16 GB; iPad 2 Wi-Fi + 3G 16 GB
Преди: iPhone 2G 8GB; iPod Touch 2G 8GB; iPhone 3GS 8 GB; iPhone 4S 16 GB
Преди: iPhone 2G 8GB; iPod Touch 2G 8GB; iPhone 3GS 8 GB; iPhone 4S 16 GB
asen4o0, не е съвсем така. Прав си, но я си представи едни големи батковци са забелязали, че имаш iPhone последен модел и решават, че искат да изкарат някой лев от него, спират те след училище на улицата и ти казват "давай телефона" .. Какво ще направиш. А иначе на всеки се случва да забравя разни неща по разни места. Въпреки, че като се замисля телефона, никога не съм си го забравял. Документите за колата един път ги забравих в едно кафе в мола и чак след като стигнах до паркинга и отключих колата се усетих и г/д след 10-на минути се върнах да си ги взема.
Но телефон, както казах - никога. Все пак има добри хора и в България

Teamwork makes the dream work!
- thinkdifferent
Чак сега, случайно срещнах темата. Може да е било преди много време, но все пак БРАВО от мен! Повече такива като теб трябва да има!

''Think Different!''
''Stay hungry, stay foolish.''- Steve Jobs
iPhone 3Gs (iOS 4.2.1) > iPhone 4 (iOS 7.1.2)
''Stay hungry, stay foolish.''- Steve Jobs
iPhone 3Gs (iOS 4.2.1) > iPhone 4 (iOS 7.1.2)