Искам да помоля за съвет относно няколко програми, от които се нуждая.
1. Има ли app-че, с което мога да създам и заключа папка в телефона, в която да мога да слагам всякакви файлове (снимки, офис документи и т.н.)?
Съответно достъпа до тази заключена папка (или дял или каквото е) да бъде с парола. При отключване, да имам достъп до всичките файлове в папката. Нещо като скрита флашка.
2. Препоръчайте приложение за организиране на албумите със снимките, което обаче да не иска да създава собствена структура, а да използва съществуващата структура на албумите. Целия зор тук е да мога да си местя снимките от един албум в друг, че сега всичко го тика във фолдъра на камерата и дава само да се копира, но не и да се мести. Това ми къса нервите, защото ми писна да ги прехвърлям на компютъра, да ги организирам и после айде обратно на телефона.
За съжаление всички приложения, които прегледах, искат да си правят тяхна си структура и новосъздадените албуми се виждат само през тях.
3. Препоръчайте приложение и за снимане на видео клипчета. Стандартното на айфона не ми позволява да сменям резолюцията, на която искам да снимам, няма и пауза. За снимките ползвам Camera+, но за видео не намирам нищо простичко, което да ги прави тези неща.
Благодаря предварително за помоща