Siri
Re: Siri
Да, siriport 5.1.
Но до няколко седмици ще излезе ънтетър джейл за 5.1.1, така че руснаците ще пуснат нова версия.
Но до няколко седмици ще излезе ънтетър джейл за 5.1.1, така че руснаците ще пуснат нова версия.
- keeponrollin
Успях. Малко е дразнещо че се активира от 3-4тия път, но предпоалгам е еднократно, докато не рестартирам телефона, което при мен е веднъж на една-две седмици.
Тъпото е че тя е още неразработен достатъчно гладко за американци, камо ли за нас...в смисъл там всичко е много по-компютърно, тука е малко old school инфраструктурата на цялата държава.
Дайте някоя готина статия, за hints/tips за работа със Сири..т.е. какви яки неща да прави, освен да слага аларми и да звъни на контакти.
Тъпото е че тя е още неразработен достатъчно гладко за американци, камо ли за нас...в смисъл там всичко е много по-компютърно, тука е малко old school инфраструктурата на цялата държава.
Дайте някоя готина статия, за hints/tips за работа със Сири..т.е. какви яки неща да прави, освен да слага аларми и да звъни на контакти.
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
- keeponrollin
Баси мъката...реших да махна Сири-то защото някои приложения спряха да работят а и за някой който не му е майчин език английския е супер зор да се разберете със Сири, при положение че се старая и говоря отчетливо. За хотели и ресторанти примерно "I cannot search for "..."in Bulgaria, което ограничава доста възможностите й...реших да я изтрия и вземи тия проблеми..понеже съм с тетърд 5.1, като изтрих всичко за Сири и тръгнах да буутвам с редсноу ми заби на ананаса...четох в интернет че само с рестор се оправя, и даже не стана с shift+5.1 ipsw, ами трябваше с нормален рестор, дето проверява за нов ОС, та сложих 5.1.1..пак съм си с тетърд така че няма значение ама 2 часа нерви с сири-то...
Та който е на tethered jailbreak, и мисли да я сложи Сири за ден-два, по-добре да не пробва изобщо.
Та който е на tethered jailbreak, и мисли да я сложи Сири за ден-два, по-добре да не пробва изобщо.
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
- keeponrollin
Аз не съм връща 5.0.1 а сложих 5.1.1 директно през itunes, и после си го JB редсноу...
Иначе по никакъв начин не можех да го буутна..всички варианти в редсноу пробвах, свалих поседледна версия, свлаих си 5.1 ipsw, нито ДФУ мод, нито нищо..забива или на ябълката или на ананаса.
И през itunes даваше ерор, като дам shift+restore, с избор на 5.1-тръгва да зарежда и дава 3014-Unknown error.
Но дали съм с 5.1.1 или 5.1 не ме бърка много, даже нали уж по-дълъг живот на батерията има. А това че е tethered JB не ми пречи.
Иначе по никакъв начин не можех да го буутна..всички варианти в редсноу пробвах, свалих поседледна версия, свлаих си 5.1 ipsw, нито ДФУ мод, нито нищо..забива или на ябълката или на ананаса.
И през itunes даваше ерор, като дам shift+restore, с избор на 5.1-тръгва да зарежда и дава 3014-Unknown error.
Но дали съм с 5.1.1 или 5.1 не ме бърка много, даже нали уж по-дълъг живот на батерията има. А това че е tethered JB не ми пречи.
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
Siriport работи безпроблемно и на 5.1.1 с новия ъпдейт. Тествано! 

iPhone 6 Plus ФО Ментелски iOS 9.1
има ли програма за премахването на ограниченията в SIRI, за 4s става въпрос
Има разбира се в сидия
Има ли някакъв безопасен начин да се сложи сири на 5.1.1 (iphone 4)
Какво е името на програмата
Cydia-source-repo.siriport.ru-siriport/original/ И накрая в сафари пишите siriport.ru/1.crt това е сертификата инсталираш и имаш сири за 5.1.1
Да. Но десетките милиони телефони й идват в повече да отговаря веднага. И затова понякога казва: Sorry, I can't take any requests right now...
Дайте му неква награда беappworld написа:Зад тази програма siri истинско лице ли стои?

MacBook Pro 15" i7
iPhone 5 iOS 6.0.2
iPhone 5 iOS 6.0.2
Е много ясно че стой истинско лице. Ти да не мислиш че компютър ще е толкова умен. Ето и доказателство:
http://www.youtube.com/watch?v=7-SVvtxHJGU

http://www.youtube.com/watch?v=7-SVvtxHJGU

Здравейте, при мен руския Siriport не иска да тръгне на iPod touch 4, 5.1.1 . От няколко дена го опитвам и неще и неще.
Дали ще го оправят?
Дали ще го оправят?

Значи само на мен ми е сърдита и не ми говори. 

Има нов сертификат и ъпдейт за siriport http://siriport.ru/
iPhone 6 Plus ФО Ментелски iOS 9.1
Инсталирах сири от repo.siriport.ru, сложих новия сертификат и всичко както си е описано, но ми казва "I'm really sorry about this, but I can't take anymore requests right now..."
Как може това да се оправи?
Ъп: След час мъки се оправи... Просто му повтарях hi, hi, hi, hi, hi... и взе, че стана...
Възможно ли е да ми откраднат някаква информация или да злоупотребят?
Как може това да се оправи?
Ъп: След час мъки се оправи... Просто му повтарях hi, hi, hi, hi, hi... и взе, че стана...
Да може да ти откраднат снимките от Фейса и песните от Тунса!spieluhr написа:...

iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Това ирония ли беше
Имам в предвид имам карта, която е регистрирана на акаунта... знам ли, все нещо може и да направят. Просто питам 
Ъп: Сирито пак спря да работи...

Ъп: Сирито пак спря да работи...
Естествено, че може да ти направят. Имат ти цялата информация от телефона. Контакти, мейли, акаунти. Паролите са криптирани, но си попълват спам листите хората със страшна сила 

MacBook Pro 15" i7
iPhone 5 iOS 6.0.2
iPhone 5 iOS 6.0.2
аз съм с 4s , трябва ми програма за премахване на ограниченията в Сири ,а не самата Сириpetko1523 написа:Cydia-source-repo.siriport.ru-siriport/original/ И накрая в сафари пишите siriport.ru/1.crt това е сертификата инсталираш и имаш сири за 5.1.1