Здравейте, преди няма и месец си взех the new Ipad, 64gb,4G, и до снощи нямаше проблем. Тази сутрин обаче е изгаснал и не отговаря на никакви копчета-нито на зарядно, нито на Itunes. Не е изтърван, няма jail, не е товарен много, с калъф и протектор е.
Някой ако има подобен проблем да даде някакъв съвет. Предполагам трябва да го занеса на сервиз, но е купуван в Германия а в момента съм в Белгия и не знам дали може с местен сервиз.
Благодаря
Нов Ipad- ни говор, ни картина.
Re: Нов Ipad- ни говор, ни картина.
Гаранцията е международна и би трябвало да важи и там. Попитай в някой магазин на Епъл.
iPhone 6 16GB Space Grey, iOS 8.1.1, ФO
iPad Air 2 WiFi 16GB + 4G
iPad Air 2 WiFi 16GB + 4G
Включи го на оригиналното зарядно, с оригиналния кабел... изчакай половин-един час и после ако не тръгне само с горното копче, както си му е редът, натисни едновременно и двете копчета (и горното, с което се включва и това отпред с квадратчето) и ги дръж натиснати двете така (около 5 секунди) докато светне ябълката и после ги пусни. Ще тръгне... споко. 

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
правих го това и нищо. ябълката изобщо не се появява мамка му. имах iphone преди време и съм наясно с доста неща ама това не ми се беше случвало
Умрял е, бягай към сервиз.
mitku написа:Включи го на оригиналното зарядно, с оригиналния кабел... изчакай половин-един час и после ако не тръгне само с горното копче, както си му е редът, натисни едновременно и двете копчета (и горното, с което се включва и това отпред с квадратчето) и ги дръж натиснати двете така (около 5 секунди) докато светне ябълката и после ги пусни. Ще тръгне... споко.
благодарско колега....стана. интересното е че стана от петия опит някъде. нито батерията беше паднала, нито имаше някаква причина да го прави този номер. лошо ще е ако го продължи да го прави.засега държи