Navigon MobileNavigator Europe
Re: Navigon MobileNavigator Europe
Напротив. Когато превиша скоростта над лимитите, които съм задал ми казва "Beware". Едновременно с това, на пътният знак в горния десен ъгъл, който показва позволената скорост, се появява жълт триъгълник с удивителна в него. Сега, при същата ситуация, българския глас ми казва "Внимание".
Когато наближа камера, независимо от скоростта, ми казва "Watch your speed" и на пътя има червено петно. В четвъртък ще проверя българския глас дали ще каже нещо на камерите.
Когато наближа камера, независимо от скоростта, ми казва "Watch your speed" и на пътя има червено петно. В четвъртък ще проверя българския глас дали ще каже нещо на камерите.
victor11, днес проверих, както обещах и записах и клипче даже. Сигнализацията за камери си работи идеално: "Внимание, пътен контрол!". Версията ми на Навигон е тази за Източна Европа, кракната.Изтеглих я от Инсталуса. В Settings/Traffic messages/Safety cameras съм включил на ON естествено.
Благодаря ти за актуалната карта. За следващи карти къде да проверявам, или на всяко тримесечие да ти досаждам
Благодаря ти за актуалната карта. За следващи карти къде да проверявам, или на всяко тримесечие да ти досаждам

E, значи си работят. Изтегли сега и разархивирай този архив с актуалните POI-та и сложи файловете вътре в папката ovm (намира се при папката map, в която е картата). За следващи версии пиши, ако не се сетя сам - тук или на ЛС, няма значение.
Явно не актуализират картата за България много. Камерата на входа на Стара Загора не я сигнализира, а тя е стара и всеизвестна. Иначе всичко друго е пушка.
Може ли някой да даде актуален линк за сваляне на Navigon Europe или Eastern Europe?
Apple iPhone 6 64GB
Аpple iPad Аir Wi-Fi 16GB
Аpple iPad Аir Wi-Fi 16GB
-
Много ви моля, някой да качи работещ линк за картите на BG и TR + Български език. Трябват ми спешно!
Благодаря предварително!!!
Благодаря предварително!!!
На предната страница има линкове и за БГ глас, и за карта на България. За Турция си изтегли Navigon Turkey, а ако искаш да добавиш турската карта в Navigon Europe, вместо да ползваш две приложения, пак на предната страница е описано как можеш да го направиш.
Никой от посочените линкове за теглене не работи. 

iPhone 5 16GB, FW: 9.0.2. ФO
http://www.2shared.com/complete/yq92H3p ... _v202.html
Iphone 4S 16GB ФO, ios 6.00 beta 4
http://www.bgdeveloper.com
http://www.bgdeveloper.com
@victor11
Може ли да дадеш актуален линк за POI, че този в dox.bg вече не е активен.
Благодаря предварително!
Може ли да дадеш актуален линк за POI, че този в dox.bg вече не е активен.
Благодаря предварително!
До Q1/2012 Навигон се ъпдейтваше, като с Protect my Privacy се забраняваше достъпа до Identifier. Сега обаче вече не иска, дори и с наново инсталиран 2.1 от Installous/Apptrackr. Идеи ?
MacBook Pro 15" Late-2011 i7 2,2GHz Fusion Drive
TV2
iPhone 5S 16GB
TV2
iPhone 5S 16GB
Напълно нормално - това не e стандартен ъпдейт, а Fresh Map Updates - ъпдейт на картите на всяко тримесечие - екстра, достъпна под формата на in-app purchase. Можеш да ги изтеглиш само ако си ги купил, в противен случай - само ръчно.
Ъпдейта на картите lifetime ли е ако е купен Navigon? За момента само липсата на български ме спира, освен ако има как да се подменят файловете и на не-джейлнат телефон.
TV2
iPhone 5S 16GB
TV2
iPhone 5S 16GB
Със закупуването на екстрата имаш минимум 2 години гарантирано получаване на ъпдейти всяко тримесечие. Относно подмяната - става и без джейл, ако има кой да ти даде обновените карти.
Един въпрос, който е малко Off от темата: Как действа РМР (Protect my privacy) върху приложението и защо като го махна сменя инфото? Демек след деинсталиране на РМР променят ли се картите в Навигона?
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
За ръчния ъпдейт, достатъчно ли е презаписването на вече изтеглените карти с новите файлове?
TV2
iPhone 5S 16GB
TV2
iPhone 5S 16GB
@netizen: Да, само заместваш картите.
@gorgior: PMP не блокира исканата от приложенията информация, а просто я замества с недействителна - произволно генериран UDID, измислени контакти и прочие. Целта е избягване на краш на даденото приложение, искащо подобна информация. При деинсталиране и ново качване на PMP тези данни се генерират наново, но вече ще са различни от предния път, което обяснява смяната на инфото.
@gorgior: PMP не блокира исканата от приложенията информация, а просто я замества с недействителна - произволно генериран UDID, измислени контакти и прочие. Целта е избягване на краш на даденото приложение, искащо подобна информация. При деинсталиране и ново качване на PMP тези данни се генерират наново, но вече ще са различни от предния път, което обяснява смяната на инфото.
При версия 2.0.2 всичко си работи чудесно, при 2.1 (която е доста по-бърза) ако подменя картите и на следващото пускане на програмата се отваря директно Mаp Manager, след тапване на Sтарт.апп само върти ... Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем?
TV2
iPhone 5S 16GB
TV2
iPhone 5S 16GB
Затова ли "съветваш" подмяна на картите в друг един форум?
"Мисля-значи съществувам"
С 2.0.2 всякаква интервенция по картите няма проблеми, с 2.1 не са наред нещата и то може би заради "Improved map manager" според changelog-a или заради някаква друга причина локално при мен.
TV2
iPhone 5S 16GB
TV2
iPhone 5S 16GB
TV2
iPhone 5S 16GB
TV2
iPhone 5S 16GB