Downgrade и Erase baseband (да свалим от 2.х.х до 1.1.4)

Полезни и подробно описани съвети за изпълнение на редица важни задачи с iPhone, ръководства как да се справите с даден проблем или да работите с определена функция. Всичко, което ви е необходимо за ефективна работа и ползване на възможностите на мобилния телефон на Apple.
Публикувай отговор
design

Re: Downgrade и Erase baseband 2.0 (да свалим от 2.0 до 1.1.4)

Мнение от design »

В момента телефона ми е в Recovery mode и с кабела на екрана, като го изключа не ми излиза Slide to power off, ами се изключва, излиза ябълката и отново се включва кабела...
didinkaa

Мнение от didinkaa »

Или аз съм най-голямата идеотка на света или незнам... :(( как се набутах да си разваля така телефона..
Adamov моля помощ... как точно трябва да вляза в този SilentDFU режим... Знам че сигурно ти е писнало вече ама...
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

Влизане в Silent DFU Mode - включвате USB кабела в телефона и го гасите (Slide to power off).Пускате iTunes. Натискате Sleep/Wake и Home едновременно отброявате ТОЧНО 10сек, след което пускате Sleep/Wake и продължавате да държите Home за още ТОЧНО 10сек. През цялото време екрана на телефона ви ще бъде черен но това не трябва да ви притеснва по никакъв начин. След минаването на вторите 10сек, пускате Home бутона и iTunes ще ви засече телефона в Silent DFU Mode (и тъй като отброяването трябва да е много точно моя съвет е да си пуснете часовника от компютър или да си вземете някой под ръка и да засичате)
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
NoReason

Мнение от NoReason »

Някой може ли да ми каже как подяволите да изтрия 7.7/7.6 версии на иТунес щот ги имам инсталнати, дава ми че са филове коит са супортед и немогат да будат истрите а нали трябва да се върна към 7.5 за да стане далаверата, със 7.7 стигам до рестор-а, давам шифт и рестор и ми иска файл коит не знам от каде да го намеря, виждам че човека си е написал че ми трябва 7.5 версия но нз как да се върна към нея, щеше да е добре ако беше обяснено всичко кат за ПЪЛНИ ИДИОТИ щот аз с тоя телефон немога да се оправа :/ плс кажете кво да направя че ми писна от 3 часа да свалям от сайтове 1.1.4 фирмуеив и да ми не намериа файла кат тръгна да ресторвам...

След 30 кила простотиии, как да се върна на 7.5?!
Аватар
PunkoHead

Мнение от PunkoHead »

На мен ми е чудно защо като не се справяш с този телефон не си вземеш някой по-прост ? Пък и телефона е толкова добре направен, че няма на къде повече...
Трябва да се влезе в Control Panel > Add/Remove Programs > iTunes > Uninstall
След това рестарт на компа и после инсталираш 7.5
Полезни ръководства за iPhone тук
Apple iPhone 2G; 8GB; OS - 3.0 b2; HardCe iMat II Black
Apple iPod Shuffle; Blue; 2 GB
NoReason

Мнение от NoReason »

Телефона ми е подарък ти вместо да ми се праиш на келеш моеше само да напишеш инфото, иначе мерси
NoReason

Мнение от NoReason »

Iphone couldn't not be restored, unknow error ( 1601 )

ъъъъ ... ?!
NoReason

Мнение от NoReason »

Момчета доунлоадвам iPhone Firmware 1.1.4 . Отварям iTunes давам му shift + restore, цъкам си firmware-a и ми дава някъв 1601 ерор... как да го оправа?! не свалям правилния фирмуер или кво?

Дайте линк ако тва е проблема ( za firmware-a link ;D )
MARTIHNIO

Мнение от MARTIHNIO »

аз пък имам подобен но различен проблем!след като си омазах телефона сега ми е "малко" трудничко да го възстановя!!!изтрих всичко свързано със Itunes и след като тръгвам да инсталирам 7.5 ми дава мн готината грешка Itunes cannot run because some if required fils are missing.please re instal itunes!е ако адамов ми помогнеш човече ще съм ти мн благодарен не ми се стои и втори ден без телефон!!!за какви режими говорите като аз не мога да си пусна itunes!!???ПОМОЩ!
MARTIHNIO

Мнение от MARTIHNIO »

ок сега вече сме в 7.5 обацхе ми дава unknow error 1015????а и този режим си е цяло приключение как да разбера дали съм в него или не???само да си оправя тела и няма да барна повече ъбдейти!
MARTIHNIO

Мнение от MARTIHNIO »

the iphone is not could be restoren.an unknow error 1015 occured!!!или нещо подобно!този режим е най сложното нещо което са измислили за телефона вадих го слагах го гасен пуснат със и без хронометар натискам копчето дето се гаси и онова кръглото едновремеено броя до 10 става черен екрана пускам горното държа само кръглото 10 сек и ми изписва че съм на рекавари режим а не на оня другя!!!аз ли не натискам бутоните както трябва или незнам????
OXYGEN
Обратна връзка:

Мнение от OXYGEN »

И аз стигнах до тази грешка "unknow error 1015" ?:-/

Моля ви, дайте идея как да успеем да ресторнем до 1.1.4 :((
sissy

Мнение от sissy »

Adamov ти НАИСТИНА СИ ПРОФЕСИОНАЛИСТ! ТЕЛЕФОНА ми откачи от всякъде с това заспиване и непрекъснато заключване след baseband 2.0 не исках да пиша тъпи въпроси - защото още преди да съм стигнала до тях, ти вече имаше решение за всяка една грешка , с която се сблъсках! за ТЕБ и всичките ти постове(които вече знам наизуст :P)- БЛАГОДАРЯ =D> ! А за всички останали - хора, наистина задавате идиотски въпроси, а не четете стъпка по стъпка написаното като за малоумници, щом една жена успя - желая ви супех и вие ще се справите с това чудо наречено Iphone ! 10x
didinkaa

Мнение от didinkaa »

sissy.. ооо да... наистина е такъв :) на мен ми отне някаде около 4 часа под вещото ръководство на г-н Adamov....но сега благодарение на него телефона работи перфектно...сега се ровя из целия форум да разбера кои програми да си сложа като от време на време си позволявам да попитам ако нещо не ми е ясно...sissy права си че всичко го има но трябва някой да те напътства от време на време като забиеш...Успех на всички ......Аdamov на 18 като дойдеш...почерпката от мен :P
Аватар
Jupiter
Обратна връзка:

Мнение от Jupiter »

Адамво вече си има дамски фенклуб 8->
● iPhone 4S 16GB iOS 7.0.3 *None JB* ФЗ (М-Тел) ●
MARTIHNIO

Мнение от MARTIHNIO »

мисля цхе е време някой да даде просветление относно 1015???
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

В статията пише перфектно защо дава 1015 и какво се прави.
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
didinkaa

Мнение от didinkaa »

MARTIHNIO.... вече е дадено такова,виж във форума... както на мен ми обясниха тази грешка е за хубаво...Виж тема : Downgrade и Erase baseband 2.0 (да свалим от 2.0 до 1.1.4)
написана е от един много способен човек и именно тази тема ще ти даде обяснение на въпроса :)
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

didinkaa написа:MARTIHNIOВиж тема : Downgrade и Erase baseband 2.0 (да свалим от 2.0 до 1.1.4)
написана е от един много способен човек и именно тази тема ще ти даде обяснение на въпроса :)
Ти пишеш в момента в тази тема... къде го пращаш да "види" :)
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
didinkaa

Мнение от didinkaa »

офф друго исках да кажа ама май се поуплетах.. O:-)
batberbatov

Мнение от batberbatov »

имам проблем :( доунгрейднах и отключих ифона. проблема е, че след като вкарам пин кода не ми дава мрежата и немога да звъня. изписва ми (no service). ако някои може, да помага
NoReason

Мнение от NoReason »

Плс кажете само как да направа jailbreak? ?!?!
NoReason

Мнение от NoReason »

Оправих се с всичко стигнах до "Loading zibri.dat." в програмката, и не мурда от там :/ кво да правя?!
NoReason

Мнение от NoReason »

Хора, направих абсолиутно всичко накрая ми намира Мтел БГ, като дам спешно повикване и званна на приятел му звани. Но иТунес пак си ми дава че Картата в телефона не е супортед, и ми седи на екрана така омразния кабел и шибания иТунес... как да го оправя ?!?!?!??!
NoReason

Мнение от NoReason »

The Sim Card inserted in this iPhone does not appear to be supported.

Направих всичко стъпка по стъпка, и накрая като включа тел-а в иТунес пак тва ми дава, но телефона пък ми намира Мтел :| Кво да правя?
Публикувай отговор