Кой спорт харесвате и защо той няма развитие в БГ?
- cristiano_sv
Кой спорт харесвате и защо той няма развитие в БГ?
Еми както се вижда аз съм фен на футбола в частност Манчестър Юнайтед от 15 години! И мисля че докато не се влеят доста парички в футбола в БГ, той ще си остане същия (детско-юношески школи, ремонт на базите и стадионите, чуждестарнни футболисти и още 1001 причини ) !!!!
Както виждате в другите страни хората отиват да гледат футбол и се забавляват а ние даже няма къде да отидем да го гледаме , а ако има.....даже няма къде да седнем ::)))
PS други спортове който зарибяват са WRC, голф и Moto GP....
Както виждате в другите страни хората отиват да гледат футбол и се забавляват а ние даже няма къде да отидем да го гледаме , а ако има.....даже няма къде да седнем ::)))
PS други спортове който зарибяват са WRC, голф и Moto GP....
Glory Glory Man United!!!
Re: Кой спорт харесвате и защо той няма развитие в БГ?
Футболът е номер 1. Аз ходя на почти всички домакински мачове на Левски. То и от феновете зависи качеството на футбола. Не може да си седиш само у вас и да псуваш. Юнайтед ги мразя
Само Арсенал. Иначе харесвам и гледам волейбол, тенис, хокей, формула 1 и бокс. Не мога да си представя как може някой да харесва голф. По-скучен е от кърлинг и спортно ходене. Кво толкова те зарибява тази шитня?

- I.Netsov
- Money Maker
- Обратна връзка:
Съгласен съм, но тази тема е свързана с една още по - голяма която мисля да не подващаме. "Защо замразиха евро фондовете" ?
Иначе съм Баскетболен фен, но българския баскетбол е на светлинни години от европейския и американския. В България най - голямо развитие има Спиртинга.
Иначе съм Баскетболен фен, но българския баскетбол е на светлинни години от европейския и американския. В България най - голямо развитие има Спиртинга.
Using MacBook Air + MacBook Air SuperDrive + iPhone 2g with 8GB storage and FW 1.1.4
- cristiano_sv
Гледай сега голфа е за аристократи - богати хора ....богат спорт ::)) Аз само го гледам и повярвай яе доста хора се зарибяват стига да има кой да и го обясни! Иначе Glory glory Man United ::))) И евала за миналия сезон с такива играчи и с тъпи контузии направихте фурор!
А мнението ми за баскета е същото....светлиннни години и то защото всеки талант в БГ се потътква и мачка и ако "тати и вуичо" не са "напред с матеряла" никога няма да станеш нещо!!! А талантливите момчета (пример футбола) играят в селата за едно агне на месец.......
PS Евала Азис......
А мнението ми за баскета е същото....светлиннни години и то защото всеки талант в БГ се потътква и мачка и ако "тати и вуичо" не са "напред с матеряла" никога няма да станеш нещо!!! А талантливите момчета (пример футбола) играят в селата за едно агне на месец.......
PS Евала Азис......
Пич, знам ги чудесно правилата на голфа и съм имал нещастието да играя доста пъти. Ужасно досадно ми е, но да го гледаш вече е направо отвратително. Мерси все пак, че ме нарече "цървул" толкова завоалирано
Ти гледаш ли кърлинг или хвърляне на чук?
П.П.
Май вярно си е аристократичен спорт голфът. Щом кюрдът Стоичков го играе, не може да е друг. Аз по-голям аристократ и благородник от него не съм виждал.

П.П.
Май вярно си е аристократичен спорт голфът. Щом кюрдът Стоичков го играе, не може да е друг. Аз по-голям аристократ и благородник от него не съм виждал.
- I.Netsov
- Money Maker
- Обратна връзка:
Има си фенове за всеки спорт
и за мен багминтона си е федербал, но напоследък практикувам спортен риболов 

Using MacBook Air + MacBook Air SuperDrive + iPhone 2g with 8GB storage and FW 1.1.4
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Багминтон ахахахаха
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Аз съм фен на снукъра, но тук се играе само на любителско ниво
- I.Netsov
- Money Maker
- Обратна връзка:
И като говорехме за развитие... спряните вече официално един милиард едвро какво ли развитие щяха да ни дадат?
- cristiano_sv
AHAAAAA да си имаме уважението!!! Никога не съм те наричал "цървул", а и аз откъде да знам че си го играл...аз си мислех че си от хората който само го превключват по ТВ ::)))anthony написа:Пич, знам ги чудесно правилата на голфа и съм имал нещастието да играя доста пъти. Ужасно досадно ми е, но да го гледаш вече е направо отвратително. Мерси все пак, че ме нарече "цървул" толкова завоалирано![]()
П.П.
ААААА и забравих - кърлинг и хвърляне на чук гледам като се напия признавам си.....
ПС Рони О`Съливан рулира.....
- cristiano_sv
Щяха да дадът много....но не на спорта и не на нас....а на други чичковци!!!!I.Netsov написа:И като говорехме за развитие......... спряните вече официално един милиард едвро какво ли развитие щяха да ни дадат ???
- deezel - download.bg
- Обратна връзка:
По принцип не съм фен на никакви спортове. Скучни, досадни и еднообразни са ми. Но се присъединявам към Fil и снукъра, гледам състезания от време на време и играя почти всеки ден. Също харесвам бейзбол и американски футбол.
Darin Dimitrov - Download.BG Magazine
iPhone 16GB Firmware 2.2 PWNED + MacBook Air + Super Drive + Apple Remote x2 + iMac 24'+ AirPort Express + Nokia N95 + Nokia N800 Internet Tablet OS 2008
iPhone 16GB Firmware 2.2 PWNED + MacBook Air + Super Drive + Apple Remote x2 + iMac 24'+ AirPort Express + Nokia N95 + Nokia N800 Internet Tablet OS 2008
И аз съм фен на спорт номер 1-футбола. Висшата лига и Примера са най-добрите първенства за мен, а и от аватара ми се вижда на кой отбор съм фен.

iPhone 4GB,FW 2.2