Всички ваши проблеми и въпроси, свързани с процедурата по отключване на достъпа до файловата система на телефона и активирането на пълната GSM функционалност за произволен мобилен оператор.
coolboy написа:Момчета помагайте прецаках се много лошо. Мислех, че този метод работи още и ресторнах през айтунс, съответно се качи и бейсбенда. Беше 04.10.01 сега е 04.12.01. Има ли друг начин да отключа телефона (iPhone 4) заключен към О2 Англия?
П.П Открих една папка "Lockdown" в нея има някакви файлове единия е от датата от която октлючих телефона със сам. Мога ли да го отключа с него?
Няма да стане,не се мъчи!
Телефона от забравените ли е тук или ти си го купувал от Q2?
Може ли някой да ми помогне да си отключа Айфона 4 ,5.1 версия,джейлнат с редсноу повторно със запазен бекъп на САМ.....Има доста описания в нета но нещто не става и не става.......Някои да има същият проблем?
Благодаря
Victor11,
Здравей не искам да ставам банален в този форум,но нали затова го има да си помагаме...
Не можах да намеря в БГ форумът нищо затова погледнах тук....http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=21639
.По принцип инфото доста хора го вземат от този сайт....
Ако може да ме опътиш как точно, или каде да погледна.А и какво може грешно да правя.
Благодаря ти много
Да и това направих ,но явно нещо не става.Показва NO service.Искам да те питам,понеже нямам оригиналната сим карта за който е заключен тел. ,важи метода на САМ за Активация....понеже Итунес ми казва да сложа карта без пин.Но аз вече имам инсталиран САМ за активирване на тел. без оригинална сим карта....май доста се объркаха и омазаха нещата.
Тел. е 4- 5.0.1,джайл с редсноу и уж актижиран със САМ.....
Благодаря
И това не помага
Ще му направя чист рестор и ще се опитам наново......
Въпрос:да му инсталирвам ли изобщо сам или направо слет джейла да копирам файла от моят комп. в телефона..?
1. Методът вече не работи - пише си го в първи пост.
2. Какво ще правиш със SAM без джейл, просто ще си го гледаш ли?
@stan: точно така - качваш файловете, SAM не ти трябва.
След като заместите съдържанието на папката Lockdown със запазените активационни файлове, не рестартирайте телефона, а направете само респринг. В противен случай ще възникне грешка и няма да може да синхронизирате с iTunes.
Направих го така както каза.
Въпрос:Файлът който редсноу ми е запазил е ZIP.,Копирах го с Ifunbox.По точно изтрих съществуващият файл Lockdown и го замених с моят който е ZIP.
Никакъв резултат.
Кофти да имаш възможност да го отключиш а то да не става
Имам чувството, че нещо не правиш както трябва.
1. Сложи разархивираната папка Lockdown на мястото на тази в телефона.
2. Провери в /User/Library/Preferences за файл с име com.bingner.sam.plist, и ако има такъв, го изтрий.
3. Направи респринг.