Предложение за HTC андроид до 1000лв.
Предложение за HTC андроид до 1000лв.
От доста време карам с 3GS и като цяло съм фен на iOS, но ще трябва да взимам нещо ново. За жалост, имам огромни отстъпки, но не и за продукти на Apple. Разгледах разни htc-та с андроид, някой може ли да даде мнение как се държат тези телефони удобни и бързи ли са както Iphone, въобще доближават ли се до Iphone и добра идеа ли е от 3GS към ново HTC. Имат ли възможност за хакване и нелегално ползване на платен софтуер както jailbreak, съответно препоръки за определен модел до 1000 лв.
Iphone 3GS Black 16GB AT&T - 5.0.1 BB: 06.15.00 Jail
Iphone 4 White 16GB М-тел 6.1 Jail
HTC EVO 3D
HTC EVO 3D
Re: Предложение за HTC андроид до 1000лв.
Пич, Android-а не се джейлва, техния маркет имат доста повече безплатни приложения, но не са сигурни от към вируси, не са провереи, крашват и бъгват. Като цяло не може да стъпи на Айфон-а и като дизайн и като удобство и функционалност. Някои ще спорят , но вкусове всякакви.
1000лв за ХТЦ ?! Едно нормално е около 700лв - Evo 3D , Sensation, Desire S, HD2 ...
А и като си приготвил толкова пари защо не си вземеш iPhone 4s za 1000лв чисто нов??! Има обяви в форума , има и ФО има и към БГ оператори с 2г гаранция..
1000лв за ХТЦ ?! Едно нормално е около 700лв - Evo 3D , Sensation, Desire S, HD2 ...
А и като си приготвил толкова пари защо не си вземеш iPhone 4s za 1000лв чисто нов??! Има обяви в форума , има и ФО има и към БГ оператори с 2г гаранция..
iPhone 6+
Защото ще платя HTC ново на 50% от парите около 300-400, но не и за iphone. Другия вариант е втора ръка 4-ка, но се чудя още дали това, че е нов ще надделее.
HTC EVO 3D
HTC EVO 3D
Еми няма какво да мислиш, в такъв случай харесай си едно ХТЦ на дизайн, те вътре са еднакви.. Аз това не ме кефи че имат 10 нови модела и са почти еднакви.. Имат и някви 3Д -та ..аз бих си взел най-новия им модел който и да е той
, разбира се да не е с 5 инча дисплей
успех!

iPhone 6+
http://www.youtube.com/watch?v=9RVa_C-o0Ac
Този ми грабна окото, все още Iphone ми харесва повече, но като гледам от андроид телефоните той е лидер (не съм фен на самсунг), за това ще споделя от опит тези дни ако взема EVO 3D
Този ми грабна окото, все още Iphone ми харесва повече, но като гледам от андроид телефоните той е лидер (не съм фен на самсунг), за това ще споделя от опит тези дни ако взема EVO 3D

HTC EVO 3D
HTC EVO 3D
Мен Sensation-а ме кефи повече. Лично мнение. 

iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Купи си това несполучливо айфоново копие, продай го неразпечатано и ще си с 200-300 лева нагоре, купи си 4s и се кефи на 'намалението с 300 лв' 

Sei was du bist!
Според мен HTC Sensation XL един много качествен телефон и ако държиш на звука няма да съжаляваш единственото което не ми харесва е камерата му
Все пак новото си е ново и с гаранция, че ако нещо се случи все пак - ще си поемат отговорността.
Например, ние имахме проблем с две гаражни врати, но в гаранция. Дойдоха и си оправиха нещата без никакъв проблем.
От там нататък избирай най-вече според функциите, които най-много ще ползваш.
Приключенията и любовните подвизи на дон Жуан вече и в Напред.БГ http://napred.bg/%D0%BB%D0%B5%D0%B3%D0% ... D0%BD.html. В българската интернет търсачка ще откриете и още много други класически романи.
Например, ние имахме проблем с две гаражни врати, но в гаранция. Дойдоха и си оправиха нещата без никакъв проблем.
От там нататък избирай най-вече според функциите, които най-много ще ползваш.
Приключенията и любовните подвизи на дон Жуан вече и в Напред.БГ http://napred.bg/%D0%BB%D0%B5%D0%B3%D0% ... D0%BD.html. В българската интернет търсачка ще откриете и още много други класически романи.
Последно промяна от cheeryray на 04 Май 2013, 12:59, променено общо 2 пъти.
http://prikachi.com/images.php?images/194/5078194i.jpg
Ако искаш телефон които ще ти омръзне за 2 седмици вземи си iphone ...Писна ми вече да виждам тези глуповато подредени квадрадчета под формата на меню...
Ако искаш телефон които ще ти омръзне за 2 седмици вземи си iphone ...Писна ми вече да виждам тези глуповато подредени квадрадчета под формата на меню...
1. Абндройд телефоните могат да се руурват.
2. Като цяло е свободна платформа
3. Ако си вземеш андройд телефон се свържи с мен ще ти помогна да си направиш така телефона, че да можеш да сваляш и платемите приложения без пари.
4. Гарантирам ти, че няма да ти омръзне
5. Предлагам ти HTC Sensation или някое от новата им сетия ONE, не искаш голям затова one S според мен те устройва
П.П. До колегата donpeev : Ако ми кажеш с какво iOS е пред Аndroid ще дойда да ти стисна ръката. Гледаш си всеки ден "глуповато подредени квадрадчета под формата на меню.." както каза колегата downgrade.
В Iphone 4s новото е само 1 камера, процесора и 1 Siri, което не всеки го използва и закакво да даваш маса пари.
До колегата KikyPet : Нормално да не си фен на Самсунг, нали вече известно време двете фирми се съдят за лицензи, но искам да ти кажа, че дори Галакси С е 1 идея повече от айфон, да не говорим са СГС2 или СГС3 ....
2. Като цяло е свободна платформа
3. Ако си вземеш андройд телефон се свържи с мен ще ти помогна да си направиш така телефона, че да можеш да сваляш и платемите приложения без пари.
4. Гарантирам ти, че няма да ти омръзне
5. Предлагам ти HTC Sensation или някое от новата им сетия ONE, не искаш голям затова one S според мен те устройва
П.П. До колегата donpeev : Ако ми кажеш с какво iOS е пред Аndroid ще дойда да ти стисна ръката. Гледаш си всеки ден "глуповато подредени квадрадчета под формата на меню.." както каза колегата downgrade.
В Iphone 4s новото е само 1 камера, процесора и 1 Siri, което не всеки го използва и закакво да даваш маса пари.
До колегата KikyPet : Нормално да не си фен на Самсунг, нали вече известно време двете фирми се съдят за лицензи, но искам да ти кажа, че дори Галакси С е 1 идея повече от айфон, да не говорим са СГС2 или СГС3 ....
Iphone 4 8GB White ФО iOS 5.0.1
Samsung Galaxy S Firmware 2.3.3
Samsung Galaxy S Firmware 2.3.3
Да почнем с това , че apple вадят един телефон на година и той чупи всички рекорди по продажби в света. Самсунг и ХТЦ вадят по 10 модела и заедно не могат да стигнат бройката на Ейпъл. Това ще кажеш кво общо има?! За мен има! Това значи, че е желан, харесван и надежден телефон. За мен най- важното е дизайн- а. Уникално много ме кефи и даже на година още му се радвам. "квадратчетата" ми харесват и са пример за едно подредено и симетрично меню било то едно и също от години. Дреме ми, че андройд имали някви глупости които нямал иОс-а. Пич, от 1 година тоя телефон не е забил, не е бъгнал или се е рестартирал, едно приложение не е крашнало или преебало, веднъж не е засякал. За съжаление не мога да кажа същото за Андройд.
И да уточня: не ми пука какво имало и нямало андройда, аз съм с iOS и получавам оргазъм като ползвам моят телефон. Най-вероятно по-скоро ще сменя жена си от колкото телефона!
И да уточня: не ми пука какво имало и нямало андройда, аз съм с iOS и получавам оргазъм като ползвам моят телефон. Най-вероятно по-скоро ще сменя жена си от колкото телефона!
iPhone 6+