Два странни проблема при iPhone 4S
-
Два странни проблема при iPhone 4S
Здравейте,първия проблем се появява при входящо повикване първите 3-4секунди не ме чуват,като не съм сигурен ,но май не се случва винаги,а втория проблем е с сензора за осветеност при осветяване реагира и усилва светлостта на дисплея, но след това при влизане в по - тъмно помещение не се намаля дори и при закриване със ръка.По специално ме притеснява втория проблем ако някои има подобни проблеми или се сеща от какво може да са ще ми бъде полезно.Телефона е закупен нов от Мтел преди няколко месеца.Благодаря предварително.
Re: Два странни проблема при iPhone 4S
Виж в Setting>Brightness>Auto-Brightness и му дай OFF може да е от това не сам много компетентен така че пробвай ако искаш това пък ако не изчакай някои от по сигурните хора да се изкажат!
Пробвай с рестор ако не стане се оплачи пак, ще мисилим друго
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
-
Пробвах и със рестор ,но няма промяна това беше първото, което ми дойде на ум мислех, че ще даде резултат, но не.Все пак благодаря за бързата реакция.
Носи го в сервиза на М-Тел, мисля, че е за подмяна.
-
От сервиза на Мтел ми казаха, че проблема е софтуерен на IOS 5.1 и,че бил доста често срещан при техните тестови бройки също било така от една страна има логика ,но пък от друаг знам ли.
Толкова е често срещан , че за първи път чувам за него
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
И аз го чувам за първи път и кви са тия тестови бройки.
Отивай в сервиза им на Кукуш и почвай с разправията. Това не е нормално.
Отивай в сервиза им на Кукуш и почвай с разправията. Това не е нормално.
-
Незнам това е третиями iphone с по-старите модели не съм имал никакви проблеми и започвам да се разочаровам от Apple просто не ми се занимава вече
Виж, пич, това че от един тон ябълки си налетял на тая с бубите, не значи че целия камион е с лоша стока. Марш в сервиза и не се обяснявай излишно. Имаш договор, прочети си ги , ако се наложи им наври договора в гъза. Ментел достатъчно сме ги обсъждали, няма да започваме наново.
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
Виж в Setting>Brightness>Auto-Brightness и му дай ON.отключи телефона и забележи колко силно свети след това светни с фенерче по датчика за светлина (над слушалката),ще видиш че контраста се увеличава,угаси фенерчето,контраста ще е увеличен на максимално но когато го заключиш и после отключиш контраста ще се е настроил според светлината.при всяко отключване датчика реагира според светлината.ИЗПРОБВАНО!!!