Проблем с assigned rigntones към контакт!
- naso_95402
- Обратна връзка:
Проблем с assigned rigntones към контакт!
Здравейте,
Проблема е че слагам на определен контакт различна мелодия и след като ми звънне телефона се чува default тона който си е. Иначе всички ригнтоновe които сам си качвал са в телефона и в Itunes.
Отивам на контакта - зададен си му е custom ригнтона мога даже и да го прослушам, но след като ми звънне този човек си е пак дефолт мелодията.
Пробвах с хардресет, отмаркиране на всички ринготновe синк после пак маркикране пак синк и не става.
Някакви идеи?
Проблема е че слагам на определен контакт различна мелодия и след като ми звънне телефона се чува default тона който си е. Иначе всички ригнтоновe които сам си качвал са в телефона и в Itunes.
Отивам на контакта - зададен си му е custom ригнтона мога даже и да го прослушам, но след като ми звънне този човек си е пак дефолт мелодията.
Пробвах с хардресет, отмаркиране на всички ринготновe синк после пак маркикране пак синк и не става.
Някакви идеи?
Iphone 5 iOS 9.3 ФЗ R-sim mini
Iphone 4 iOS 7.1.1 ФО
Iphone 4 iOS 7.1.1 ФО
- naso_95402
- Обратна връзка:
Re: Проблем с assigned rigntones към контакт!
Опитах и от линка...или не го правя нещо както трябва или просто не става 

Iphone 4 iOS 7.1.1 ФО
Iphone 4 iOS 7.1.1 ФО
- Иван Шопов
- Обратна връзка:
На всички контакти ли се случва или само на един?
Ако е на един - провери дали случайно нямаш запаметен два пъти един и същ номер.
Ако е на един - провери дали случайно нямаш запаметен два пъти един и същ номер.
Има специални хора на този свят. Не сме го искали, но сме се родили такива!
Iphone 5 16Gb, iOS7
Iphone 4 32Gb, 4.2.1 Custom, Jailbroken
Iphone 5 16Gb, iOS7
Iphone 4 32Gb, 4.2.1 Custom, Jailbroken
- naso_95402
- Обратна връзка:
Правя проби със служебния номер който имам и не става. Имам 4-5 контакта които ми звънят различно но в момента немога да ги накарам да ми звънят през 5 мин, за това използвам служебния телефон.
Нямам повтарящи се контакти
Нямам повтарящи се контакти
Iphone 4 iOS 7.1.1 ФО
Iphone 4 iOS 7.1.1 ФО
Здравей!
При мен също се беше случило това. Оправи се след като премахнах остатъци от ениринг програмата.
Когато тръгнеш да премахваш мобиле субстрат ще видиш какви нена има качени и ще прецениш какво да махнеш.
При мен също се беше случило това. Оправи се след като премахнах остатъци от ениринг програмата.
Когато тръгнеш да премахваш мобиле субстрат ще видиш какви нена има качени и ще прецениш какво да махнеш.
- naso_95402
- Обратна връзка:
Anyring и аз я имам, но не съм я ползвал доста отдавна пък и телефона работеше както трябва с нея
Iphone 4 iOS 7.1.1 ФО
Iphone 4 iOS 7.1.1 ФО
И при мен си работеше, но явно се бие с нещо. Когато я разкарах, след това рестарт и се оправи. Можеш да пробваш. Успех и пиши дали е станало.
- naso_95402
- Обратна връзка:
xaxaxa оправи се! Благодаря ти
Интересно при положение че Anyring съм го ползвал един или два пъти преди повече от 6-7 месеца 

Iphone 4 iOS 7.1.1 ФО
Iphone 4 iOS 7.1.1 ФО