Фабрично отключване от AT&T
Re: Фабрично отключване от AT&T
И Redsn0w, и Sn0wbreeze могат да ти направят такъв.
Здравейте,
Можете много лесно да се свържете с АТ§Т през скайп.
Набирате безплатно +18003310500 и се свързвате с оператор.Казвате му за какво става на въпрос,че искате да си отключите телефона.Попита ме имена и от къде се обаждам.След това ми поиска IMEI номера.След това проверява дали може да ви се отключи телефона(моя за съжаление не може) и ако може ще ви поиска мейл и ще ви даде кейс номер.След няколко дни се радвате на отключен телефон.
Поздрави.
P.S. Не го разбрах добре какво ми каза,защо не може да ми се отключи моя телефон,но разбрах... съжаляваме,но вашият телефон не може да се отключи за момента.
Можете много лесно да се свържете с АТ§Т през скайп.
Набирате безплатно +18003310500 и се свързвате с оператор.Казвате му за какво става на въпрос,че искате да си отключите телефона.Попита ме имена и от къде се обаждам.След това ми поиска IMEI номера.След това проверява дали може да ви се отключи телефона(моя за съжаление не може) и ако може ще ви поиска мейл и ще ви даде кейс номер.След няколко дни се радвате на отключен телефон.
Поздрави.
P.S. Не го разбрах добре какво ми каза,защо не може да ми се отключи моя телефон,но разбрах... съжаляваме,но вашият телефон не може да се отключи за момента.
iPad Air 16G + Cellular
Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5
Привет!
Моя телефон е вече отключен искам да споделя как се свързах а АТ§Т.
Такааам
купих телефона януари месец от форума и след няколко дни се наложи да ходи до сервиза "GSMService24.com", за преинсталиране на софтуера и "професионалистите" там ми ъпгрейднаха Бейсбанда... Както и да е, не ходете при тях и вода да им искате даже!
Та от Януари до вчера бях със заключен телефон (4.11.08), случайно забелязах една статия в един сайт за аЙфони в която се пишеше че АТ§Т скоро започват предлагане на ФО за 4-ките, стига да не е крадена и да няма договор към този апарат. На 10ти пробвах да си направя акаунт в сайта на АТ§Т, както се досещате не можах да го завърша понеже нямам АТ§Т телефонен номер или някоя от другите услуги които предлагат. Регистрирах се във форума им и там намерих един от къстомер сървис нещо като админ беше, обясних Й за какво става въпрос (как съм го купил и т.н.) тя ме попита за имейла ми и след няколко часа ме прехвърли на друг човек, който поиска ИМЕЯ на телефона, дадох го и на другия ден ми писа че е подадена заявка за отключване и ми даде Кейс Номер.
И на финала вчера получих имейл че телефона ми ще е ФО след следващия бекъп и рестор през ай-тюнс.
...И хоп вече съм с отключен телефон!
Такааам

Та от Януари до вчера бях със заключен телефон (4.11.08), случайно забелязах една статия в един сайт за аЙфони в която се пишеше че АТ§Т скоро започват предлагане на ФО за 4-ките, стига да не е крадена и да няма договор към този апарат. На 10ти пробвах да си направя акаунт в сайта на АТ§Т, както се досещате не можах да го завърша понеже нямам АТ§Т телефонен номер или някоя от другите услуги които предлагат. Регистрирах се във форума им и там намерих един от къстомер сървис нещо като админ беше, обясних Й за какво става въпрос (как съм го купил и т.н.) тя ме попита за имейла ми и след няколко часа ме прехвърли на друг човек, който поиска ИМЕЯ на телефона, дадох го и на другия ден ми писа че е подадена заявка за отключване и ми даде Кейс Номер.
И на финала вчера получих имейл че телефона ми ще е ФО след следващия бекъп и рестор през ай-тюнс.

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. Sign up for free! http://db.tt/YPXwHwzz
- izzo
- Обратна връзка:
Мда, вчера следобяда пратих факса и неква лелка сутринта ми е звъняла оставила войсмеил че е отключен. Трее ресторна само.
Ше зема и една четворка края на седмицата за жената.
Интересно ми е кво ше стане с цените на айфоните сега след като АТ§Т почнаха да отключват налево и надесно...
Ше зема и една четворка края на седмицата за жената.
Интересно ми е кво ше стане с цените на айфоните сега след като АТ§Т почнаха да отключват налево и надесно...
-
- Обратна връзка:
Нищо не споменаваш за факс с касова бележка или друг документ за покупка? Не ти ли поискаха такъв? Какво им отговори на въпроса как си го купил? Нещо друго освен ИМЕИ даде ли им като информация? Извинявай, че така те разпитвам, но мисля, че ще е полезно за всички.jullz написа:Привет!
Такааамкупих телефона януари месец от форума и след няколко дни се наложи да ходи до сервиза "GSMService24.com", за преинсталиране на софтуера и "професионалистите" там ми ъпгрейднаха Бейсбанда... Както и да е, не ходете при тях и вода да им искате даже!
- izzo
- Обратна връзка:
Да, ИСКАТ касова бележка по факс. Първо питат откъде е купен телефона - казах им от ибей, после ми прегледаха акаунта, искаха IMEI-а за да сравнят, направиха кейс, дадоха ми номера на кейса, казаха да го сложа на кавър страницата на факса като го пратя, и да факс-на и касовата бележка която изрових от пейпал.
НЕ може да им мейлнеш/форуарднеш сканирана касова бележка, САМО по факс.
НЕ може да им мейлнеш/форуарднеш сканирана касова бележка, САМО по факс.
Нищо като документ за произход не са ми искали, казах им че съм купил телефона втора ръка, и питах дали има варянт за отключване, другото е написано горе. 
Едит: Представих се с трите си имена, от коя държава съм и дадох имейла си.

Едит: Представих се с трите си имена, от коя държава съм и дадох имейла си.
Always have your stuff when you need it with @Dropbox. Sign up for free! http://db.tt/YPXwHwzz
Някой иска ли да ми направи такава услуга?
Не мисля,че ще се справя и ще оплескам нещата!
Ще му пратя данните на ЛС!!!

Не мисля,че ще се справя и ще оплескам нещата!

iPhone 3GS (8GB/ФЗ)
OS Version: 4.1->5.0.1->5.1.1DFU Stuck/LOOP->5.0.1->5.1.1->6.1
Firmware: 06.15.00-->DG to 05.13.04
Bootloader:6.4_m3s2 NewBR
Model: MC555LL (AT&T)
SHSH:4.1, 5.0.1, 5.1, 5.1.1,6.1,6.1.3
-
- Обратна връзка:
jullz, ето ти идея за бизнес: отключване на Iphone4 срещу една бира 

Моя е 3GS,но за бирата няма проблем!!!!!
iPhone 3GS (8GB/ФЗ)
- izzo
- Обратна връзка:
Не е толко сложно колко си мислиш. Ако не искаш да говориш по телефона, мое да чатиш с кастъмър сървис - беше писано на 1вата страница, на сайта на АТ§Т има опцията.HeDone4eH написа:Някой иска ли да ми направи такава услуга?![]()
Не мисля,че ще се справя и ще оплескам нещата!![]()
Може,ама трябва да има регистрация!
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
- Steve Jobs
- izzo
- Обратна връзка:
Може... ама на некой му требе да пие кафе 

Аз се свързах с оператор на AT&T, обясних му че съм закупил телефона от ebay, продиктувах му IMEI номера, а той пи издиктува keys number. Дадох си също e-mail-а и ми каза да изчакам няколко дена, но не ми спомена нищо за фактура. Та притеснението ми е че не съм сигорен дали ми е записал e-mail адреса правилно. И как да разбера дали ще бъде отключен. Да звъня пак ли или да изчакам няколко дена и тогава чак?
- izzo
- Обратна връзка:
Може и да не го е записал правилно...de6ev написа:сигорен
-
- Обратна връзка:
Вчера писахме на супорта на ATT и след по-малко от 10 часа получихме следния отговор, по който си мисля, че телефонът вече е отключен:
Thank you for contacting AT&T Customer Care about unlocking your iPhone #2025. We have reviewed your request and confirmed that you are eligible to have the requested iPhone unlocked.
To complete the unlock, simply:
1. Open iTunes on your Mac or PC and verify that you have internet connectivity.
2. Connect your iPhone using the dock connector to USB cable that came with your iPhone.
3. Backup and restore your iPhone using iTunes.
For information on backup and restore, please visit http://support.apple.com/kb/HT1414.
4. After restoring, your iPhone will be unlocked.
Additional information on unlocking can be found at http://support.apple.com/kb/TS3198.
For questions regarding AT&T?s wireless service and iPhone, please visit the Phone/Device Learning Center. We thank you for your continued business and look forward to providing you with the best customer service.
Сега пробвах, естествено не им следвам инструкцията, за да не изгубя джейла, а правя следното:
redsn0w избирам Deactivate. След това в Itunes активирам и ми казва: The SIM card inserted in this Iphone does not appear to be supported.
Явно не се е отключил... Дали правя нещо неправилно или просто не е минало достатъчно време? Телефонът е Iphone4.
Thank you for contacting AT&T Customer Care about unlocking your iPhone #2025. We have reviewed your request and confirmed that you are eligible to have the requested iPhone unlocked.
To complete the unlock, simply:
1. Open iTunes on your Mac or PC and verify that you have internet connectivity.
2. Connect your iPhone using the dock connector to USB cable that came with your iPhone.
3. Backup and restore your iPhone using iTunes.
For information on backup and restore, please visit http://support.apple.com/kb/HT1414.
4. After restoring, your iPhone will be unlocked.
Additional information on unlocking can be found at http://support.apple.com/kb/TS3198.
For questions regarding AT&T?s wireless service and iPhone, please visit the Phone/Device Learning Center. We thank you for your continued business and look forward to providing you with the best customer service.
Сега пробвах, естествено не им следвам инструкцията, за да не изгубя джейла, а правя следното:
redsn0w избирам Deactivate. След това в Itunes активирам и ми казва: The SIM card inserted in this Iphone does not appear to be supported.
Явно не се е отключил... Дали правя нещо неправилно или просто не е минало достатъчно време? Телефонът е Iphone4.
Аз, направих следното: бекъпнах го и после само дадох рестор от бекъпа, искара ми някаква грешк, можеби защото съм с джейл и ми подкара картата веднага (виваком) запазих си и джейла. П. П. Докато правите процедурата с рестора картата ви трябва да е В телефона!!!
Здравейте преди 4 дена писах на една служителка от АТ§Т която е от отдел мениджмънт обясних и всичко как стои ,че съм го купил от интернет по точно аукро и днес ми изпратиха имейл един в който казват че са прочели писмото ми и втори имейл със следния текст
I forwarded your request on to see if you meet the eligibility requirements to unlock your iPhone 4. Your case number is (тук са ми написали case number) with an expected resolution date of 4/25/12.
My hours once again are M-F 10-7 PM CST.
Thanks,
Charmaine
AT&T Social Media Team
Check out our support center: http://support.att.com/
та въпроса ми е това какво означава че на 25.04.12 ще мога да направя процедурата с iTunes и да си го отключа или тогава ще ми изпратят имейл дали може да се отключи или какво благодаря предварително!
I forwarded your request on to see if you meet the eligibility requirements to unlock your iPhone 4. Your case number is (тук са ми написали case number) with an expected resolution date of 4/25/12.
Thanks,
Charmaine
AT&T Social Media Team
та въпроса ми е това какво означава че на 25.04.12 ще мога да направя процедурата с iTunes и да си го отключа или тогава ще ми изпратят имейл дали може да се отключи или какво благодаря предварително!
-
- Обратна връзка:
При всички случаи ще ти изпратят мейл с текст като цитирания от мен по-горе.500193 написа:Здравейте преди 4 дена писах на една служителка от АТ§Т която е от отдел мениджмънт обясних и всичко как стои ,че съм го купил от интернет по точно аукро и днес ми изпратиха имейл един в който казват че са прочели писмото ми и втори имейл със следния текст
Thanks,
Charmaine
AT&T Social Media Team
И това направих - пак ми казва, че СИМ картата ми не се поддържа. Колко време беше минало от получаването на мейла докато направиш процедурата с Restore from backup?jullz написа:Аз, направих следното: бекъпнах го и после само дадох рестор от бекъпа, искара ми някаква грешк, можеби защото съм с джейл и ми подкара картата веднага (виваком) запазих си и джейла. П. П. Докато правите процедурата с рестора картата ви трябва да е В телефона!!!
около 5-10мин.
Прочети си всичко което си им писал, да не си объркал ИМЕЯ на телефона!
Принципно вече трябваше да си отключен.
Пробвай и с някоя друга карта ако имаш по въка.
Прочети си всичко което си им писал, да не си объркал ИМЕЯ на телефона!
Принципно вече трябваше да си отключен.
Пробвай и с някоя друга карта ако имаш по въка.
500193 написа:Здравейте преди 4 дена писах на една служителка от АТ§Т която е от отдел мениджмънт обясних и всичко как стои ,че съм го купил от интернет по точно аукро и днес ми изпратиха имейл един в който казват че са прочели писмото ми и втори имейл със следния текст
Thanks,
Charmaine
AT&T Social Media Team
При мен датата беше до 18.04.12, но на 14 получих мейл че съм отключен.
Просто при теб крайната дата за одобрение или отказ е 25.04.
П. П. И аз работих със същия човек (Шармейн)

Успех!

Здравейте,
Нямат ли емайл, че трудно се оправям с англ.
Те дори да имат имейл пак ще трябва на английски да им обесниш а пък и ако прочетеш малко по нагоре какво са писали ще си отговориш на въпроса!!
Аз ще го напиша това е по лесно. не мога да говоря
unlockintl@amcustomercare.att-mail.comDJORDAN написа:Здравейте,