Фабрично отключване от AT&T
Фабрично отключване от AT&T
Здравейте преди два дена сложиха ето тази тема http://unlockboot.com/2012/04/how-to-un ... using.html където до колкото разбирам вече АТ§Т предлага безплатно отключване чрез имей искам да попитам какво смятате за това и дали някой го е пробвал поздрави!
Re: AT&T Free Unlock
Значи, до колкото разбрах трябва да имаш сметка при тях и неможах да довърша регистрацията си! Аз съм с ФЗ към AT&T и искам да си го отключа! До колкото ми е понятно ни трябва човек с регистриран акаунт и да му дадеме IMEI-те си че да го предостави на обслужващия персонал! Само че как ще стане по-точно отключването, юе трябва активна карта към тях ли, това не ми е ясно?!
iPhone 3GS (8GB/ФЗ)
OS Version: 4.1->5.0.1->5.1.1DFU Stuck/LOOP->5.0.1->5.1.1->6.1
Firmware: 06.15.00-->DG to 05.13.04
Bootloader:6.4_m3s2 NewBR
Model: MC555LL (AT&T)
SHSH:4.1, 5.0.1, 5.1, 5.1.1,6.1,6.1.3
OS Version: 4.1->5.0.1->5.1.1DFU Stuck/LOOP->5.0.1->5.1.1->6.1
Firmware: 06.15.00-->DG to 05.13.04
Bootloader:6.4_m3s2 NewBR
Model: MC555LL (AT&T)
SHSH:4.1, 5.0.1, 5.1, 5.1.1,6.1,6.1.3
Re: AT&T Free Unlock
Здравейте, аз имам ФЗ телефон от AT&T. Прави сте, че е необходим акаунт към AT&T ( за което е пък е нужен телефонен номер от тях) за да може да се прикачиш към чата и да поискаш да ти отключат телефона. Аз поне не успях по този начин, поради това намерих номера на съпорта към Wireless( това е специфичния отдел, който се занимава с тези работи). Свързах се с един приятел от САЩ и го накарах да им се обади. Поискаха от мен да им пратя факс на който има моите данни и да напиша, че искам телефона ми да бъде отключен и факс с касовата бележка от покупката на телефона (която в моя случай е електронна и трябваше да я принтирам). Изпратих ги днес и съм в очакване да се свържат с мен по някакъв начин. Ако нямате познат, можете да им звъннете от БГ (съветвам ви да ползвате някакви телефонни кабинки или от пощата, защото знам че задържат бая време на телефона).
Искам да уточня, че моя телефон беше закупен на пълна цена от 599$, това е цена за без обвързване към AT&T.
Номера на който звънях: 1 800 3310 500. Ако имате някакви допълнителни въпроси пишете на ЛС.
Искам да уточня, че моя телефон беше закупен на пълна цена от 599$, това е цена за без обвързване към AT&T.
Номера на който звънях: 1 800 3310 500. Ако имате някакви допълнителни въпроси пишете на ЛС.
iPhone 4/16GB iOS 4 / firmware 4.1 / 02.10.04
Re: Фабрично отключване от AT&T
Пропуснал си цифра в номера: 1-800-331-0500.
Може да звъните и на този: 1-800-335-4685.(international number)
Задължително: УСЛОВИЯ
1.телефона да НЕ е с договор към АТ&Т
2.приключил договор
3.купен cash без договор
4.АТ&Т акаунт
5.IMEI на телефона
УСПЕХ
2.приключил договор
3.купен cash без договор
4.АТ&Т акаунт
5.IMEI на телефона
УСПЕХ

- izzo
- Обратна връзка:
Ммммм... не, не е:Bad Boy написа:Пропуснал си цифра в номера: 1-800-331-0500.
Въпрос: трябва ли да имам дейта план (който AT&T го шибват на всеки със смартфон) за да пробвам да ми разключат телефона?Tsvetanov написа:Номера на който звънях: 1 800 3310 500. Ако имате някакви допълнителни въпроси пишете на ЛС.
И само за четворка ли става трика?
Имам iPhone 4 от АТТ и още на осми април им звъннах (през Gmail). Сега ми искат Proof of Purchase да го изпратя по факса... ама как подяволите да намеря факс? Някой ползва ли го още?
Не всичко това е задължително!Нужно е само имеят и да е приключил договорът.Bad Boy написа:Пропуснал си цифра в номера: 1-800-331-0500.
2.приключил договор
3.купен cash без договор
4.АТ&Т акаунт
5.IMEI на телефона
УСПЕХ

Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
- Steve Jobs
Урааа!!!! Имам си отключен фабрично iPhone 4 от AT&T
. Купих го от eBay. На осми звъннах на АТ&Т съпорта и им казах, че имам iPhone без договор и искам да го отключа. Те ми поискаха IMEI и имейл, и ми дадоха case number. Вчера ми поискаха доказателство за покупка да го пратя по факса. Пратих им касовата бележка от Paypal. И днес сутринта деактивирах телефона със SAM, ръгнах го в компа и "Congratulations, your iPhone is now unlocked!"

А за какво служи този кейс намбър?Къде го приложи?
- Steve Jobs
- Steve Jobs
Служи ако пак трябва да им се обаждаш за нещо, по-бързо да намерят случая ти и да си имат на понятие какво става...
Моят телефон беше отключен днес от AT&T.
Изпращат серийният номер на телефона с запитване за отключване и те връщат майл дали удобряват или не.Щом ви кажат,че ще го отклучат след 1-2 дена само го ресторнете в Itunes.
Изпращат серийният номер на телефона с запитване за отключване и те връщат майл дали удобряват или не.Щом ви кажат,че ще го отклучат след 1-2 дена само го ресторнете в Itunes.
До колко време горе-долу ти пращат този мейл?
- Steve Jobs
- Steve Jobs
-
- Обратна връзка:
Някой знае ли дали Iphone4 закупен от ATT с договор, за който е платена неустойка за прекратяване на договора (325 долара) подлежи на отключване?
Разбира се,че подлежи.Нали за това говорим в цялата тема?
- Steve Jobs
- Steve Jobs
Всичко добре, но все пак ако се стигне до рестор през iTunes губим jailbreak-а. Какъв е тоя SAM, които се споменава тук. Защото за съжаление няма още untethered jail за 5.1 и никак не е желателно ресторването.
И за какво му е да прави рестор!
Маха Gevey или ultrash0w пъха БГ картата и синхронозира!
Маха Gevey или ultrash0w пъха БГ картата и синхронозира!
Ами не.Аз му казвам само ако е решил да прави рестор.
- Steve Jobs
- Steve Jobs
Oтключването става с рестор през iTunes 
п.п.Може да нямате джейл,(iPhone4S)но си струва.Не мислите ли?
За iPhone 4 стaва и без рестор пускате последния редсноу махате отметката от инстал сидия и слагате отметка на deactivate,когато приключи си слагате картата и пускате iTunes,трябва да имате отключен тел със запазен джейл.

п.п.Може да нямате джейл,(iPhone4S)но си струва.Не мислите ли?
За iPhone 4 стaва и без рестор пускате последния редсноу махате отметката от инстал сидия и слагате отметка на deactivate,когато приключи си слагате картата и пускате iTunes,трябва да имате отключен тел със запазен джейл.
Последно промяна от Bad Boy на 14 Апр 2012, 18:49, променено общо 2 пъти.
Гоги е написал какво е нужно да се направи за iPhone 4S. За хактивиран iPhone 4 следвайте указанията на Bad Boy.
- izzo
- Обратна връзка:
Моя 3GS е със iOS 4.1 / 06.15.00, който преебава GPS-a.
Като го рестор-на след като отключат, същия iOS фърмуер ли трябва да сложа или може и друг който ще ми позволи да си ползвам GPS-a?
Като го рестор-на след като отключат, същия iOS фърмуер ли трябва да сложа или може и друг който ще ми позволи да си ползвам GPS-a?
Никак няма да пуснеш GPS-a колега.Качиш ли веднъж този бейзбенд повече няма връщане.
- Steve Jobs
- Steve Jobs
За съжеление ВВ ще си остане 06.15.00,просто няма да ползваш ultrash0w!
Рестора го прави само със къстъм има опасност да повредиш ВВ и става неприятно!
Някой ден ако излезне ВВ по висок от 06.15.00 ще може да го префлашнеш и да ползваш GPS.
И не е нужно да се прави рестор просто първо махни ultrash0w пъхни му една карта на друг оператор и синхронизирай!
То ще се разбере дали са ти го отключили , след това си правиш едно къстъмче за 5.1 и му го качваш но ВВ ще си остане ВВ 06.15.00 него няма как да го префлашнеш!
Рестора го прави само със къстъм има опасност да повредиш ВВ и става неприятно!
Някой ден ако излезне ВВ по висок от 06.15.00 ще може да го префлашнеш и да ползваш GPS.
И не е нужно да се прави рестор просто първо махни ultrash0w пъхни му една карта на друг оператор и синхронизирай!
То ще се разбере дали са ти го отключили , след това си правиш едно къстъмче за 5.1 и му го качваш но ВВ ще си остане ВВ 06.15.00 него няма как да го префлашнеш!
- izzo
- Обратна връзка:
А им е** майката, или аз съм прост че го купих с тоя ВВ. Нейсе.
Как да си направя или откъде да сваля къстъм fw?
Как да си направя или откъде да сваля къстъм fw?