ВНИМАВАЙТЕ КОГАТО ИЗПРАЩАТЕ iPhone С КУРИЕР !!!!

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
dollars

ВНИМАВАЙТЕ КОГАТО ИЗПРАЩАТЕ iPhone С КУРИЕР !!!!

Мнение от dollars »

Колеги искам да ви предупредя да внимавате много ,когато изпращате с куриер телефона си на КУПУВАЧ. Аз изгорях с един телефон. Изпратих продавния от мен iPhone на купувач , който разбира се искаше да има опция да го отвори и тества. Аз като коректен ПРОДАВАЧ го изпратих по този начин. На следващия ден ми се обадиха куриерите, че клиента бил видял телефона и отказал да го вземе!? Обадих се веднага на КУПУВАЧА за да разбера какво става ,но телефона му беше изключен , което веднага ме накара да предположа ,че е станала врътка. След 2 дни ми го върнаха, но не моя (моя беше чисто нов s4) , а употребявана 4-ка.
За щастие куриерскта фирам излезе коректна и ми плати загубата, но си е доста разправия, стрес и негативни емоции.
ТАКА, ЧЕ ИМАЙТЕ ЕДНО НА УМ И ДАНО НЯМА ДРУГИ ПОСТРАДАЛИ.
Аватар
Zaikoff

Re: ВНИМАВАЙТЕ КОГАТО ИЗПРАЩАТЕ iPhone С КУРИЕР !!!!

Мнение от Zaikoff »

То добре, че са ти изпратили поне iPhone, а не някоя реплика. Имаше и тука от форума оплакали се, дето изпращат 4-ки и им връщат реплики. А ако куриера не разбира или се прави на луд като нищо да му се пробута репликата като върната, и без това те постоянно блеят или говорят по телефона и т.н... не обръщат внимание, че някой ги менти. Хубавото е случая е, че компанията е излязла точна и те е компенсирала. Предполагам е Еконт?
Аватар
Ross

Мнение от Ross »

Аз така съм продавал телефон и преди да го пратя от еконт ме предупредиха че ставали измами и му записаха IMEI номера преди да го пратя.
Apple iPhone 7 32Gb Black
Apple iPad Air 2 16Gb Wi-Fi+Cellular Space Gray
Apple MacBook Pro 13 Retina Display, Dual-Core i5 2.7GHz, 8GB, 128GB SSD, Intel Iris 6100 (mod.2015)
vivera9

Мнение от vivera9 »

Изцяло са виновни тези от еконт!
Публикувай отговор