The new iPad
Re: The new iPad
Имам го вече 4 дена. 64gb, 4g. Не загрява. Държи се като 2, 3g,32gb. Уникален екран. Батерията днес я зареждам за 2 ри път. Силно препоръчвам. Има в технополис.

Страхотна машина е , направо съм във възторг! Сравнен с 1 е направо от друга планета!
I phone 5-16GB & I Phone 4s-64Gb Всичкото е в бяло
Привет Колеги.
Днес си го купих и определено е страхотен. Има обаче нещо което ме изуми. За няколко часа (не повече от 3-4) успях да го надраскам отзад на гърба адски много. Имам и единицата но той не се драска толкова бързо, а този стана на нищо буквлно след няколко оставяния на масата и то на покривка. Вие имате ли подобно няблюдение. Наистина не съм забелязъл състоянието му когато го извадих от кутията, но си беше запечатан с всички целуфани по кутията и по него. В момента прилича на ipad дето е ползван няколко месеца
. Някой ще каже, че по принцип може да се надрска и за няколко секунди ако го оставя на асвалта и го завъртя, но ситуацията определено не е такава. Единицата когато я купих я носих и подмятах навсякъде без каквито и да било протектори и чак след месец поне й взех калъф и в момента гърба й е в пъти по запазен от на новия. Ако не го бях купил днес от Технополис и разпечатал със собствените си ръце единственото логично обяснение би било, че това е айпад на няколко седмици поне.
Днес си го купих и определено е страхотен. Има обаче нещо което ме изуми. За няколко часа (не повече от 3-4) успях да го надраскам отзад на гърба адски много. Имам и единицата но той не се драска толкова бързо, а този стана на нищо буквлно след няколко оставяния на масата и то на покривка. Вие имате ли подобно няблюдение. Наистина не съм забелязъл състоянието му когато го извадих от кутията, но си беше запечатан с всички целуфани по кутията и по него. В момента прилича на ipad дето е ползван няколко месеца

iPhone 6 16GB Space Grey, iOS 8.1.1, ФO
iPad Air 2 WiFi 16GB + 4G
Много странно е това... Чак толкова да е кекав 

Определено не е нормално това. На жена ми нейния няма грам драскотина а е на плота почти постоянно и без калъф.
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
И на мен ми се вижда странно.
Осем годишния ми син подмята по цял ден стария Ipad и му няма абсолютно нищо, а вече на близо 2г. яка употреба.
Дайте съвет колеги какво да направя. Просто не съм очаквал и затова не го загледах със свалянето на фолиото от него. Ама пък и не ми се вярва да е ползван и след това запечатан и продаден за нов. Моля за съвет колеги. Наистина се чувствам супер гадно от това.
Осем годишния ми син подмята по цял ден стария Ipad и му няма абсолютно нищо, а вече на близо 2г. яка употреба.
Дайте съвет колеги какво да направя. Просто не съм очаквал и затова не го загледах със свалянето на фолиото от него. Ама пък и не ми се вярва да е ползван и след това запечатан и продаден за нов. Моля за съвет колеги. Наистина се чувствам супер гадно от това.
Има вариант това да се получи ако носиш бижута-халка,пръстен.Едвали Технополис биха си позволили да ти продадът ползван таблет.
Iphone SE Ipad Mini
Въпросът е в това как да бъдат убедени тези от Технополис, че следите не са се появили при груба и нещадяща устройстото работа...
Не колега, нямам нищо по пръстите си. Даже в началото понеже малкия искаше да го разгледа и му го дадох и като видях драскотините помислих, че той го е надрал (въпреки, че нямаше как толкова много при положение, че той много пази подобни вещи) и щях да го убия как за толкова кратко време е успял да го надере толкова много. Той горкия ме уверява цяла вечер, че не го е направил. Даже ми стана жал за него. Но след това като разгледах Ipad-a и видях, че не са просто няколко драскотони, а дефакто целия му гръб е като захабен. Той е ужулен и изтрит на места като след продължителна интервенция, а не като след 2-3 надрасквания. Е....и тъпотията щях да си утрепа детето за един глупав таблет или по скоро заради гадно отношение към нас клиентите. Утре отивам в Технополис и им го нося. Да си се изясняват с доставчика и с apple ако щат, но аз в този вид не го искам. Обаче наистина не знам как да убедя хората в Технополис, че причината за вида на таблета не е в мен. Разчитам на това, че дефакто ще са минали по-малко и от 20 часа , а той изглежда като на 2 месеца подмятане. Все едно съм го хлъзгал от единия край на стаята до другия по плочките. Наистина не знам какво да правя, но ще опитам. Най-малкото нали има някакав срок в който по закон можеш да се откажеш от закупена стока. Благодаря за съчувствието на всички колеги. Поздрави от мен и ми стискайте палци.
Дано подходят с разбиране, а не се направят на ударени. Пиши после какво е станало 

Неприятна история, но си мисля че проблема е битов. Ако всичко е било запечатано, едва ли може да предположим, че някой го е отварял, ползвал толкова че да го надере и после е положил сума ти усилия да го върне обратно в близка до оригиналната опаковка, имаше найлончета които се късат ако не се лъжа. Активация също мисля се прави, така че ...
В Технополис ще получиш един вежлив или не чак толкова, отказ. Аз на моят Айпад 2 навремето ведно с него дадох още сто и кусур лева за калъф. Не че не ме кефеше да си го нося вкъщи без защита.
Впрочем и аз разгледах новият таблет, екрана е убиец. Но толкова. Не усещам кой знае каква разлика в производителността, а за камерата трябва да се видят снимките на компютър за да се прецени. Не знам защо но го усетих чувствително по тежък от 2ката, дали е така ? С две думи - за преход от 1ца на 3ка ДА, но от 2ка на 3ка, не си струва. Поне за мен.
В Технополис ще получиш един вежлив или не чак толкова, отказ. Аз на моят Айпад 2 навремето ведно с него дадох още сто и кусур лева за калъф. Не че не ме кефеше да си го нося вкъщи без защита.
Впрочем и аз разгледах новият таблет, екрана е убиец. Но толкова. Не усещам кой знае каква разлика в производителността, а за камерата трябва да се видят снимките на компютър за да се прецени. Не знам защо но го усетих чувствително по тежък от 2ката, дали е така ? С две думи - за преход от 1ца на 3ка ДА, но от 2ка на 3ка, не си струва. Поне за мен.
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Ipad Air 32gb wifi only
Apple watch sport 42mm
Прав си колега за прехода. Аз точно от единица преминавам на новия. Сега отивам да проверя какво ще стане. Предполагам, че просто от Apple може така да е дошъл. Братчетата китайци са опаковали погрешно и някой ползван. Наистина супер тъпа ситуация, но просто нямам как да го надраскам толкова и да го ожуля за една вечер и то при положение, че е държан през цялото време в ръце. На времето си купих първия Iphone още щом излезе и го носих адски много време и нямаше толкова драскотини, а хем покритието е същото и е подмятан къде ли не. Чувствам се като престъпник дето ще ходи да се опитва да ги излъже, че причината е в тях, но ще опитам. Ще Ви пиша колеги какво е станало. До скоро.
Успех!Дано попаднеш на отзивчив консултант.Няма да фалират ако ти го подменят.
Iphone SE Ipad Mini
Успех и от мен. Впрочем прати някакви снимки да видим за кво иде реч. Силно се съмнявам да са сменили покритие от 2ката. Щяха да кажат. А при 2ката ми доста съм го оставял по масите, по леглото, не съм имал проблем.
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Apple watch sport 42mm
Ipad Air 32gb wifi only
Apple watch sport 42mm
Току що се прибирам Колеги. Естествено нищо не стана. За мое голямо учудване на светлината в магазина не се виждаха почти никакви драскотини. Разправяхме се и се опитваха да ме убедят, че според закона за защита на потребителя можело да ми го сменят единствено ако имало проблем с дисплея или нещо не работел, а тези драскотини са можело да си бъдат от завода. Достатъчно ме болеше главата за да се разправям и се отказах. Имам си гаранция и ако стане нещо ще ги вдигна във въздуха този път. Кипих му един бумпър и smart-cover които за мое очудване паснаха въпреки по-големия му размер в сравнение с двойката. Явно тези 2мм в дебелината не се усещат. Това е от мен колеги. Тъпото е, че дори не успях да им покажа колко е надран, но още по-тъпото е, че наистина не го огледах когато го разопаковах. Ако бях видял драскотините тогава щях да съм на 100% сигурен че не са от мен и тогава щеше да им се види тесен магазина. Поздрави от мен на всички и честит Първи Април. Само дето за мен шегата нещо не бе много прияна, но поне вече имам бъмпер отзад и няма да виждам драскотините. След малко ще кача снимка.
Последно промяна от niksan76 на 01 Апр 2012, 11:38, променено общо 2 пъти.
за първи път чувам за бъмпер за Айпад, дай да го видим, а и без него. Интересно ми е
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Apple watch sport 42mm
Ipad Air 32gb wifi only
Apple watch sport 42mm
Грешка колега. Имам в предвид това силиконовото дето се слага отзад да пази таблета. Не е истински бумпер това. Просто не се изразих правилно. Съжалявам ако съм те подвел.
Ето снимките колеги. Петната са от пръсти, но драскотините си се виждат.

Съжалявам за размера на снимките, но трудно се оправям с качването на снимки. За сефте ми е.

Съжалявам за размера на снимките, но трудно се оправям с качването на снимки. За сефте ми е.

- DEMON BOY 13
- Обратна връзка:
Знам,че ти е кофти но всъщност не е са кой ли знае какво.
И аз в началото като си взема нещо го гледам под лампа и като видя,че има драскотини и ми става гадно но се свиква.
И аз в началото като си взема нещо го гледам под лампа и като видя,че има драскотини и ми става гадно но се свиква.

https://www.facebook.com/applebgnews
iPhone 3GS 16GB, iOS 6.1.6
iPhone 4S 16GB,iOS 7.0.4
iPhone 5 16GB, iOS 7.0.4
iPhone 5S 16GB, iOS 8.0.2
iPhone 6 64GB, iOS 8.4
iPhone 6 Plus 128GB, iOS 9 beta
iPhone 6S 128GB, iOS 10.0.1
iPhone 7 128GB, iOS 10.3.2
iPhone 3GS 16GB, iOS 6.1.6
iPhone 4S 16GB,iOS 7.0.4
iPhone 5 16GB, iOS 7.0.4
iPhone 5S 16GB, iOS 8.0.2
iPhone 6 64GB, iOS 8.4
iPhone 6 Plus 128GB, iOS 9 beta
iPhone 6S 128GB, iOS 10.0.1
iPhone 7 128GB, iOS 10.3.2
Винаги първата драскотина е най-болезнена. Аз на дисплея на телефона имам едни които се виждат само под ъгъл, ама бях полудял тогава... а след 2 години сигурно ама въобще няма да ми пука.
iPod Touch 1G 16GB - iOS 3.1.3 JB
iPad 2 16GB Wifi - iOS 5.0
iPhone 4s 16GB - iOS 5.0.1
iPad 2 16GB Wifi - iOS 5.0
iPhone 4s 16GB - iOS 5.0.1
Абе колега, я си ползвай таблета и не се вманиячавай. Аз си помислих кой знае какво... 

Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Apple watch sport 42mm
Ipad Air 32gb wifi only
Apple watch sport 42mm
Много Ви благодаря на всички за съчувствието. Наистина сте големи пичове и много се радвам , за съчувствието и съвета да не се вглеждам толкова много. Посто явно съм доста претенциозен. Отказах се да се занимавам, а и сега с кейса не се виждат
. Приемам го, че аз съм го надраскал без да искам и явно е така. Наистина не ми се вярва да е бил в това състояние запечатан. Още повече ще е прецедент ако така е бил. По-добре така да го приема отколкото да го мисля вече. Станалото станало. Иначе наистина играчката е супер. За сега съм адски доволен. Батерията е оста добре за сега - за 24ч. с нормално ровене и човъркане е паднала от 83% на 53%. Поздрави на всички и съм готов за инфо относно джаджата ако някой го инересува нещо.