Gevey - turbo SIM за iPhone
Re: Gevey 3G - turbo SIM за iPhone4
Здравейте, ще се опитам да бъда максимално кратък. Получих Iphone 4 като подарък и след началната еуфория, дойде ред и на "приземяването". След като го погледнах, се оказа, че телефонът е закллючен само за мтелски карти. Версията му е 4.3 на софтуер-а, а ББ е 04.10.01. След няколко часа търсене из интернет, ровене из форумите, тази тема съм я прочел от край до край:), разбирам, че единственият вариант за отключване е с т. нар. турбосим, софтуерно не е отключен, няма и да бъде скоро, щом за 1 година не са го пуснали. Искам да ви попитам, знаете ли къде от Пловдив (живея там) мога да си купя такъв турбо сим? В момента (неделя 25.03.2012) съм в София и ще остана до утре (понеделник) на обяд тук, така че може да ми споделите и магазин в софия Мерси предварително и се надявам някой да се включи своевременно, поне за софия
iPhone 3g ФЗ 16gb
iPhone 4 ФЗ 16gb
iPhone 4 ФЗ 16gb
Аз моя си го взех от колелото като тръгнеш по Руски първия магазин от дясно и съм много
доволен да чукна на дърво до сега никакви парчета не ми е правил.
Става дума за Пловдив
доволен да чукна на дърво до сега никакви парчета не ми е правил.
Става дума за Пловдив

Мерси за информацията, ако утре сутринта не намеря в София отивам първо там
А да ми кажеш допълнително информация: какво си взе - ултра или някаква друга, цена, изпробвахте ли я на място и tethered /untethered и от раз ли стана или доста се мъчи докато го отключиш, и ако не съм прекалено любопитен - с каква карта го отключи/използваш и след отключването имаш ли проблеми с интернета/мрежата. С доста въпроси та затрупах, но ще се радвам, ако успееш да отделиш 5 мин. и да ми отговориш на тях. Мерси предварително 

iPhone 3g ФЗ 16gb
iPhone 4 ФЗ 16gb
iPhone 4 ФЗ 16gb
Взех си Gevey Pro в червена опаковка е и струва 25лв,на място го пробвахме и ми резна старата карта с една джаджа но моята беше от най-старите СИМ карти и не се получи и се принудих да си взема микро сим и работата стана,не стана от раз но с няколко опита стана,
а за проблем с мрежата или интернета нямам никакъв,всичко си бачка на 6
а за проблем с мрежата или интернета нямам никакъв,всичко си бачка на 6

Jorko, мерси за информацията - много помогна, бях там, в началото не стана, но след малко опити, вече мога да се наслаждавам на подаръка си без проблеми
Мерси още веднъж

iPhone 3g ФЗ 16gb
iPhone 4 ФЗ 16gb
iPhone 4 ФЗ 16gb
Моля моля
честито!

Здравейте, искам да попитам нещо относто този Gevey. Един приятел е с 4-ка iOS 4.3 Modem Fimware 04.10.01. Интересува ме дали ще може да се ъбгрейдне версията до 5.х.х или 4.х.х и ще продължи ли да действа Gevey? Благодаря 

iPhone 2G ФЗ OS Version 3.1.3
iPhone 3GS ФЗ OS Version 5.1.1
iPhone 5 ФЗ OS Version 8.0
iPhone 6S ФЗ OS Version 9.2.1
Macbook Air A1237
Macbook Air A1466
Macbook Air A1237
Macbook Air A1466
Не, трябва да сложи къстъм със запазване на стария бейзбанд.
Със Sn0wBreeze става работата.
Със Sn0wBreeze става работата.
iPhone 6S Space Gray 64GB, ФО, iOS 9.3.1
Благодаря ти, аз вчера го направих с Redsn0w 

iPhone 2G ФЗ OS Version 3.1.3
Macbook Air A1237
Macbook Air A1466
Macbook Air A1237
Macbook Air A1466
gevey ultra
здравей те! взех си iphone 4 работещ. предишния собственик бе с карта на vivakom и с gevey ultra . моята карта е на globul правя всичките тия процедури с включване и изключване на самолетни режими и набирания на 112 и пак не ми разпознава картата и не излиза никакъв оператор....... помогнете!!!
Здравейте, имам iPhone 4 ios 4.1 bb 02.10.04 ще Работи ли с Gevey ако актуализирам софтуера на 5.1.1 custom си запазя baseband-a
Ъпдейтнах си iOS до 5.1.1 и си запазих бейзбанда 02.10.04 след това дейлбрейкнах телефона и днес тръгнах да си търся Gevey опитах с два модела в червена и синя опаковка всичко уж мина както трябва и си намери картата на виваком но обхвата си седи на една чертичка и не мърда
Като си сложа телефона в джоба и ме наберат показва че е изключен
Някакви предложения за Gevey или някой да знае решение на проблема
Като си сложа телефона в джоба и ме наберат показва че е изключен
Някакви предложения за Gevey или някой да знае решение на проблема

Какво трябва да направя с ultrasn0w за обхвата?
че ако трябва да обикалям още един ден по магазините да пробвам различни карти ще слънчасам

с този бейзбанд е нормално да е на една чертичка.
През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!
качих ultrasn0w и се оправи за сега работи добре 3г-то също работи обаче като спра data roaming интернета спира
data roaming ON трябва да е включен винаги,така е при всички които използват Гевей!!!!
Отключване на Iphone 4 с Gevey
Здравейте, искам да се извиня предварително ако темата не е за тук, но наскоро попаднах в в сайтовете на обявя в която е описано че може да се отключи и ползва iphone 4 с модем 04.11.08 с Gevey. Та аз ползвах моя iphone с Gevey преди да го дам на приятелката ми и тя да му обнови софтуера с iOS 6 и модема да се покачи на 04.12.02. Интересува ме дали Gevey-a който ползвах преди ще ми помогне и сега,защото като го сложа в телефона ми излиза съобщение да набера 112 и да го вкарвам в самолетен режим докато не даде No Sim или нещо подобно, или това си е стандартно съобщение което се появява дори когато турбо сима не работи ????
Няма да стане. Gevey работи само с версии на модема до 04.10.01.
а дали ще има някакъв шанс когато излезе джалбрейк за iOs6 да се отключи с ultrasn0w или за сега не е ясно ?
А защо няма възможност както беше при 3г/3гс да се вдига модема и после да се отключват, съжалявам ако задавам малко тъпо въпросчета,но четох на много места но никои не обяснява причината 

Причината е проста - ФО телефони вече се предлагат навсякъде. При това положение никой няма да си губи времето да търси евентуална софтуерна уязвимост.
-
Проблем с iPhone 5
Привет.
Допреди малко айфонът си работеше с R-SIM-6 чип и карта на вивател. Не знам какво му стана. Изведнъж изгуби обхват и показа No Sim. Повторих процедурата, която направих още отначало, за да заработи айфона, но не стана. Изписва ми Insvalid Sim Card и No Sim. Ресетнах го, но пак нищо. Какво да направя?
Допреди малко айфонът си работеше с R-SIM-6 чип и карта на вивател. Не знам какво му стана. Изведнъж изгуби обхват и показа No Sim. Повторих процедурата, която направих още отначало, за да заработи айфона, но не стана. Изписва ми Insvalid Sim Card и No Sim. Ресетнах го, но пак нищо. Какво да направя?