SW: The Force Unleashed за iPhone
SW: The Force Unleashed за iPhone
Нашумялата в последно време игра, която ще излезе за всички известни платформи, с изключение на PC, както се вижда ще излезе и за iPhone.
http://gizmodo.com/5025682/iphone-meet- ... -unleashed
Все пак някаква утеха за PC-геймъри като мен да видят поне някаква макар и мини-инкарнация на играта.
http://gizmodo.com/5025682/iphone-meet- ... -unleashed
Все пак някаква утеха за PC-геймъри като мен да видят поне някаква макар и мини-инкарнация на играта.
Re: SW: The Force Unleashed за iPhone
Аз май заради нея ще си купя PS3. Деба и шантавия Лукас.
Просто наказаха PC-пиратите братле, тези които ги има десетки в този форум и несъмнено ще тръгнат да ти обясняват как да крадеш игри си е напълно в реда на нещата защото (тук внеси произволна нео-коми-нео-имериалистична глупост). Докато си плампат глупостите, най-добрите игри в най-добрият случай излизат за PC след година.
Съгласен съм, ама то и за конзоли е пълно с пиратски игри. Сега почвам да търся PS3.
- Bloody
- Администратор
- Обратна връзка:
На Force Unleashed най-интересна ще е версията за Nintendo Wii 

iPhone 4S 16GB (5.1.1)
Krusell Orbit Black/Red калъф
Krusell Orbit Black/Red калъф
Що? То без това Wii е по-евтино и по-продавано, ама графиката му е бая грозна. Поне игрите, които аз съм виждал.
Заради уникалния му контролер. Играчите буквално ще размахват меч в домашна атмосфера.
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
- johnnybravo
- Обратна връзка:
Защо не се насочиш към XBox360, има доста голям избор от заглавия по тракеритеanthony написа:Съгласен съм, ама то и за конзоли е пълно с пиратски игри. Сега почвам да търся PS3.

- I.Netsov
- Money Maker
- Обратна връзка:
Има пиратски игри щото има пиратски цени. Не може от щатите да си зимам игра за ПСП за 10-30 долара, от бг да ми е 100лв. Иначе и аз подкрепям ексбокс 360 пред пс3. При пс3 доколкото знам кофтито е че е с блурай дискове а за някой хора хипер високата цена на блурай диск и записвачка е проблем. А и по тракерите още няма игри за пс3.
Using MacBook Air + MacBook Air SuperDrive + iPhone 2g with 8GB storage and FW 1.1.4
- johnnybravo
- Обратна връзка:
Точно така, а и елит версията си е черна и изглежда доста добре има HDMI и игри колкото щеш. Плюс това за PS3 не всички заглавия стигат до нашия пазар.I.Netsov написа: Иначе и аз подкрепям ексбокс 360 пред пс3. При пс3 доколкото знам кофтито е че е с блурай дискове а за някой хора хипер високата цена на блурай диск и записвачка е проблем. А и по тракерите още няма игри за пс3.
За да има евтини игри, трябва да има голям оборот на изкупуването. Не мога да повярвам че трябва и тук да обяснявам този прост икономически факт. Първо започвате да купувате по малко скъпи игри и настоявате всичките ви приятели от клуб "да крадем софтуер" да го правят поне отвреме навреме. Така лека полека се създава пазар. Когато вече има наличие дори на зачатък на пазар, се заражда конкуренция, която към момента липсва в БГ. Ако не можете да спите с мисълта че трябва да давате пари за чуждият интелектуален труд, поне на първо време се ограничете да не обяснявате по форумите кое как се хаква, откъде се теглят пиратски игри и т.н. Грозно е, меко казано.
- johnnybravo
- Обратна връзка:
Приятелю, тук всички сме с по нещо хакнато... не ми казвай че поне телефона ти не е или когато става въпрос за iPhone тогава е отключване и активиране, а когато става въпрос за конзоли е хакване, кражба и т.н. 

Последно промяна от johnnybravo на 18 Юли 2008, 14:34, променено общо 1 път.
Телефона си купен най-почтенно. Никой не може да ти забрани да го отключваш, след като нямаш договор за това. Дори еврокомисарят Меглена Кунева го обяви, а тя отговаря точно за защита на потребителите. А че всички крадем интелектуален труд, спор няма
По-скоро Chavi иска да каже, че не е лошо поне от време на време да си купуваме по някой продукт. Аз лично го правя доста често, но съм убеден, че има хора, които не са дали 1 ст. през живота си за софтуер, игри или музика. И че смятат това за нещо съвсем нормално, а не за кражба.

- johnnybravo
- Обратна връзка:
Аз съм си купил XBox 360 Elite също почтено
а за software съм дал доооооста парички. Жалко че повечето за продукти на Майкрософт.

Хехехе, не е жалко, Джони. И Бил Гейтс душичка носи. Да не говорим, че от Xbox-а паричките пак в неговия отънял джоб са отишли. Та като казах джоб, то и на Стив Джобс да му пълниш джобса не е по-приятно 

Добре де кражба - за софтуер и игри съм съгласен, въпреки че и там хората преди да ги направят си правят сметка колко ще продадат и колко ще се хакнат.
Обаче за филми и музика е голяма глупост да се плаща. Филмовите компании печелят луди пари от кино прожекции и такси които след години плащат телевизиите за да им излъчат филмите. При музикантите е същото - печелят луди пари от концерти и участия (поне къдърните) и им дреме на оная работа колко CD-та ще продадат.
Просто не е удобно да си купиш филм или аудио CD, защото употребата му след това е кошмарна. Ако си купя DVD трябва да го гледам на DVD или да се мъча да го рипна 2 часа, за да го гледам като хората. Ако си купя аудио CD на даден певец пак не мога да го слушам (например в колата), ако не искам само този певец да слушам. Пак трябва да го рипна на MP3, да надписвам песните и т.н. за да стане годно за използване.
Аз не казвам, че искам да крада - просто ако няма торенти с DivX филми и MP3 песни ще гледам само телевизия и ще слушам радио. Но при положение, че има и за момента са доста достъпни защо да не се възползваме?
И пак помислете - всеки който направи нещо стойностно (игра, софтуер, филм или песен) ще спечели достатъчно и няма да му пука, че хора които не искат да плащат ще го откраднат.
От време на време гледам и друго - някой лигльо (в повечето случаи е някой безизвестен БГ поп певец) се покаже по телевизията и почне да мрънка как се крадяла музиката му по интернет. Е такива са за убиване - първо никой не би си купил негов диск, второ никой не би си свалил и безплатна негова MP3-ка и трето - като не може да направи нищо стойностно, за да искара пари от концерти и участия - да се откаже от пеенето.
Обаче за филми и музика е голяма глупост да се плаща. Филмовите компании печелят луди пари от кино прожекции и такси които след години плащат телевизиите за да им излъчат филмите. При музикантите е същото - печелят луди пари от концерти и участия (поне къдърните) и им дреме на оная работа колко CD-та ще продадат.
Просто не е удобно да си купиш филм или аудио CD, защото употребата му след това е кошмарна. Ако си купя DVD трябва да го гледам на DVD или да се мъча да го рипна 2 часа, за да го гледам като хората. Ако си купя аудио CD на даден певец пак не мога да го слушам (например в колата), ако не искам само този певец да слушам. Пак трябва да го рипна на MP3, да надписвам песните и т.н. за да стане годно за използване.
Аз не казвам, че искам да крада - просто ако няма торенти с DivX филми и MP3 песни ще гледам само телевизия и ще слушам радио. Но при положение, че има и за момента са доста достъпни защо да не се възползваме?
И пак помислете - всеки който направи нещо стойностно (игра, софтуер, филм или песен) ще спечели достатъчно и няма да му пука, че хора които не искат да плащат ще го откраднат.
От време на време гледам и друго - някой лигльо (в повечето случаи е някой безизвестен БГ поп певец) се покаже по телевизията и почне да мрънка как се крадяла музиката му по интернет. Е такива са за убиване - първо никой не би си купил негов диск, второ никой не би си свалил и безплатна негова MP3-ка и трето - като не може да направи нищо стойностно, за да искара пари от концерти и участия - да се откаже от пеенето.
Оспамихме темата доста, ама гледам, че Chavi не се сърди, а се включва
Totopz, не са ти правилни доводите. Защо трябва музиканта да обикаля целият свят и да прави концерти за да се храни? Ами преди да се появят МП3 продаваха по много милиони плочи, касети и CD. Според теб печелят достатъчно, но според тях не е така. Ако шефа ти реши да ти ореже заплатата с 80% защото печелиш достатъчно, дали ще се съгласиш с радост на това? Иначе съм съгласен за филмите, защото гледаш трейлър, който е страхотен, после отиваш на кино за 8 лв., филмът се оказва пълен шит, но парите не може да си вземеш. Не е като да пробваш нещо в магазина и ако не ти стане, чао. Аз лично си свалям МП3 за да чуя новите албуми и ако ми харесат си ги купувам. След като уважавам собственият си труд и искам от другите също да го уважават и да заплащат за него, то най-нормалното е и да уважаваш и чуждият труд.

anthony прав си общо взето, но времената се промениха. Вече няма плочи - има интернет във всеки дом.
А относно уважаването на труда - според мен нещата са свързани. Ако някой певец има хубави песни, хората си ги свалят, слушат ги, след това евентуално могат да отидат и на концерт или на дискотека където реално ще се отплатят на певеца. Просто не съм съгласен, че песните са нещо за което трябва да се плаща. Сега ако някой иска да си има оригинално дискче на любимия си певец/певица няма нищо лошо да отиде и да си го купи. Лично аз не съм претенциозен. Едно време като MP3-ки се намираха трудно и се сваляха по 30 мин през Dial-Up си бях ръгнал радиото в PC-то, което записваше няколко часа. После си накръцквах песните, компресирах ги и готово - вече имах MP3-ки било то и с не кой знае какво качество. Това с опазването на авторските права на песни е загубена кауза. Хем певците искат да бъдат слушани по всички радиа, телевизии и дискотеки, хем да не може да им се запише песента. Това няма да стане никога
А относно печалбите - при положение, че за пример един поп-фолк певец/певица взима сигурно по 1000лв. на вечер за участие, от които може би половината остават за него/нея мисля че им е достатъчно. Ако аз взимах техните пари, това че може би щях да загубя 1000лв. от пиратство сигурно нямаше да ме грее много. А и пиратството помага (според мен де) на певците донякъде. За пример - бедни студенти, нямат пари за дискове, свалят само MP3, по купоните слушат това което са свалили, харесва им, идва певеца/певицата в дискотеката, те отиват да го гледат, певеца печели пари. MP3 са забранени - студентите слушат...честно казано нямам идея какво...може би радио. Идва певец в дискотеката, но при тази ситуация певецът не е популярен, никой не отива на дискотека, няма пари за певеца. Малко кьопаро го обясних, но това ми се въртеше в главата.
Извинявам се за офтопика, но темата е интересна и си заслужава да се поспори
А относно уважаването на труда - според мен нещата са свързани. Ако някой певец има хубави песни, хората си ги свалят, слушат ги, след това евентуално могат да отидат и на концерт или на дискотека където реално ще се отплатят на певеца. Просто не съм съгласен, че песните са нещо за което трябва да се плаща. Сега ако някой иска да си има оригинално дискче на любимия си певец/певица няма нищо лошо да отиде и да си го купи. Лично аз не съм претенциозен. Едно време като MP3-ки се намираха трудно и се сваляха по 30 мин през Dial-Up си бях ръгнал радиото в PC-то, което записваше няколко часа. После си накръцквах песните, компресирах ги и готово - вече имах MP3-ки било то и с не кой знае какво качество. Това с опазването на авторските права на песни е загубена кауза. Хем певците искат да бъдат слушани по всички радиа, телевизии и дискотеки, хем да не може да им се запише песента. Това няма да стане никога

А относно печалбите - при положение, че за пример един поп-фолк певец/певица взима сигурно по 1000лв. на вечер за участие, от които може би половината остават за него/нея мисля че им е достатъчно. Ако аз взимах техните пари, това че може би щях да загубя 1000лв. от пиратство сигурно нямаше да ме грее много. А и пиратството помага (според мен де) на певците донякъде. За пример - бедни студенти, нямат пари за дискове, свалят само MP3, по купоните слушат това което са свалили, харесва им, идва певеца/певицата в дискотеката, те отиват да го гледат, певеца печели пари. MP3 са забранени - студентите слушат...честно казано нямам идея какво...може би радио. Идва певец в дискотеката, но при тази ситуация певецът не е популярен, никой не отива на дискотека, няма пари за певеца. Малко кьопаро го обясних, но това ми се въртеше в главата.
Извинявам се за офтопика, но темата е интересна и си заслужава да се поспори

Явно всичко при теб се върти около чалгата
Аз например слушам AC/DC от дете (което значи от 70-те и 80-те години). Тогава нямаше как да си купиш нищо тяхно и все пак намирахме начини и тогава беше оправдано да презаписваме една касета или плоча. Сега в коя дискотека да ида да ги гледам? Те никога няма да дойдат в България за концерт, камо ли в клуб или дискотека.

- VladTheImpaler
- iPhoneaholic
OFF: anthony, ако дойдат явно заедно ще ходим на концерт 

iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
Да нямаш вече синия екран на Windows - безценно
MacBook Pro - $1999
Да нямаш вече синия екран на Windows - безценно

Влад, няма да го доживеем това
Дано дойдат някъде в Европа поне, у нас е ясно, че няма да се случи никога.

anthony визирах чалгата, защото това е най-печелившият стил музика в българия. За чуждите изпълнители вече е друга работа, но все някога и те си взимат своето. За пример - Металика - 50 лв. билет 

- I.Netsov
- Money Maker
- Обратна връзка:
А до колко чалгата е да не говорим ....... искарват и те колкото един строителен работник. С единствената разлика че чалга певиците си фащат богати нарко пласиори и от там живеят малко по глезено.
Using MacBook Air + MacBook Air SuperDrive + iPhone 2g with 8GB storage and FW 1.1.4
Точно пък музика и филми е най-грозно да се крадат. Ще ви кажа защо смятам така, а вие решете дали съм прав. За разлика от игрите, при които пазарът в България (ако може да се говори за такъв) се изчерпва с двама-трима по-сериозни представители, то в бизнеса с музика и филми в България е зает доста народ и крадейки вие бъркате директно (наистина директно) в приходите им. Помислете - кина, телевизии, видеорентове, магазини, да не говорим, че се краде и Българска музика и филми - там са самите музиканти, импресарски къщи и т.н. Аз не мога да отида в рента и да гледам честно в очите собственика който ежеседмично плаща на разпространители, ако последният месец съм изпиратствал всичко де що е излязло в мрежата. Предполагам че сред вас има такива, които вече не посещават подобни места - ами наистина защо като може всичко да се изтегли за отрицателно време. И не ме разбирайте погрешно - аз също крада - от време на време игри, рядко музика, изключително(!!!) рядко филми. Това което не правя е да пиша по форуми колко в реда на нещата е това, как така им се падало защото ги продавали скъпо или защото видите ли ни държали на социални помощи, а да не говорим да обяснявам съвсем приятелски на някой къде и как да си открадне. Това е което ме ядосва. Едно е да го правиш, но съвсем друго е да убеждаваш себе си (а и другите) че не вършиш нищо нередно.
Що се отнася до айфона ми, закупен е официално миналият Септември от Гет.бг за 1050 лв. Оключен е от самите тях, аз оттогава го държа на версия 1.1.1 и не съм го ъпдейтвал, защото няма нещо в новите версии което да смятам че сериозно го налага.
Що се отнася до айфона ми, закупен е официално миналият Септември от Гет.бг за 1050 лв. Оключен е от самите тях, аз оттогава го държа на версия 1.1.1 и не съм го ъпдейтвал, защото няма нещо в новите версии което да смятам че сериозно го налага.
Chavi - много си прав от правова гледна точка, но светът никога не е бил, а сигурно няма и да бъде правов. Винаги ще се нарушават законите и не защото хората са злодеи, крадци или нещо друго лошо, а просто защото са хора.
Моята идея беше, че хората от които крадем, не са за съжаление, и че те много добре са си направили сметката преди да изкарат на бял свят някакъв интелектуален продукт. Защо ли не мога да се сетя за някой от който се краде интелектуална собственост и този някой да се чуди как да си плати тока, водата, парното и т.н.?
Просто така е устроен светът - държавата краде от нас, ние крадем от други, те кой ги знае от къде какво крадат и така нататък...
Моята идея беше, че хората от които крадем, не са за съжаление, и че те много добре са си направили сметката преди да изкарат на бял свят някакъв интелектуален продукт. Защо ли не мога да се сетя за някой от който се краде интелектуална собственост и този някой да се чуди как да си плати тока, водата, парното и т.н.?
Просто така е устроен светът - държавата краде от нас, ние крадем от други, те кой ги знае от къде какво крадат и така нататък...