Честно казано, не виждам много смисъл от iPad с мобилна връзка, wi-fi е напълно достатъчен.
...[/quote]
Wi-Fi няма GPS.... това е достатъчно да си купиш варианта с GSM

То и според други е (било) тъй в последните години и доста се нахвърлят на поредния иПад, ама решават да "минат тънко" в началото само с ВиФи модел, но после само след няколко седмици обикновено се оказва друго и се напълва с обяви на хора, които търсят бартер с доплащане на модели само с ВиФи, срещу таквиз с връзка за данни (3Г и т.н.)... които никога не се осъществяват.zhivik написа:... така че допълнителните $130 са ненужна инвестиция за момента, според мен.
Подкрепям напълно горното мнение! Просто е излишно да плащаш 2 пъти за едни и също нещо! Ама кой както ги разбира нещата!zhivik написа:Мисълта ми беше, че спокойно човек може да използва iPhone като мобилен hotspot, и да не плаща два абонамента за пренос на данни. Още повече, че в България LTE мрежа едва ли ще има скоро (поне не преди появата на новия модел iPad), така че допълнителните $130 са ненужна инвестиция за момента, според мен.
Подкрепям колегите! То и 3G мрежата ми стига ...при виваком удрям таван от 5MB скорост което ме устройва.... само да не бе ограничен....gogo68 написа:Подкрепям напълно горното мнение! Просто е излишно да плащаш 2 пъти за едни и също нещо! Ама кой както ги разбира нещата!zhivik написа:Мисълта ми беше, че спокойно човек може да използва iPhone като мобилен hotspot, и да не плаща два абонамента за пренос на данни. Още повече, че в България LTE мрежа едва ли ще има скоро (поне не преди появата на новия модел iPad), така че допълнителните $130 са ненужна инвестиция за момента, според мен.
Нищо не плащаш 2 пъти.gogo68 написа:Подкрепям напълно горното мнение! Просто е излишно да плащаш 2 пъти за едни и също нещо! Ама кой както ги разбира нещата!zhivik написа:Мисълта ми беше, че спокойно човек може да използва iPhone като мобилен hotspot, и да не плаща два абонамента за пренос на данни. Още повече, че в България LTE мрежа едва ли ще има скоро (поне не преди появата на новия модел iPad), така че допълнителните $130 са ненужна инвестиция за момента, според мен.
Според мен разликата е огромна с новия дисплей, явно не си се заглеждал в текстовете на сайтове, книги и пдф-иfuji написа:Днес го разгледах в Мултирама.Като цяло не видях някаква огромна разлика с Ipad 2.Отворих няколко сайта,малко разцъках в менюто.Много плавно и бързо работи,но нищо осезаемо по бързо от двойката.На flickr заредих една и съща снимка на двата таблета при еднакво ниво на контраста да ви кажа честно не видях някаква фрапираща разлика.Разлика обаче има в камерата и то според мен голяма.Поне така изглеждаше.Със сигурност ще има разлика в игрите и при по голямо натоварване поне според характеристиките които му дават.Цената на 16GB Wi-FI 949.00 лева и на 32GB 4G WI-FI 1379.00 лева.
За книги и пдф да нямах възможност за сравнение.Текст обаче гледах.На жена ми Ipad2 беше в мен и ги сложих един до друг.Затова казах че не видях някаква фрапираща разлика макар че по цифри има голяма разлика в резолюциите на двата модела.10-15 минути го разгледах,не усетих някакво загряване,като се има предвид че гледахме и клипове с висока резолюция.Айде наистина някой ако си го е купил да драсни два реда,че съм пред дилема и аз.lambreto написа:Според мен разликата е огромна с новия дисплей, явно не си се заглеждал в текстовете на сайтове, книги и пдф-иfuji написа:Днес го разгледах в Мултирама.Като цяло не видях някаква огромна разлика с Ipad 2.Отворих няколко сайта,малко разцъках в менюто.Много плавно и бързо работи,но нищо осезаемо по бързо от двойката.На flickr заредих една и съща снимка на двата таблета при еднакво ниво на контраста да ви кажа честно не видях някаква фрапираща разлика.Разлика обаче има в камерата и то според мен голяма.Поне така изглеждаше.Със сигурност ще има разлика в игрите и при по голямо натоварване поне според характеристиките които му дават.Цената на 16GB Wi-FI 949.00 лева и на 32GB 4G WI-FI 1379.00 лева.