Искаме... (apps request)
Re: Искаме... (apps request)
Здравейте приятели!
Търся две програми,не дали има такива,но ще ви бъда благодарен ако ги постнете тук.
Търся програма която да записва всеки натиснат бутон от клавиатурата. Има такива за компютрите.
и
Програма,която да прави звуко запис без да се вижда,че записва.
Търся две програми,не дали има такива,но ще ви бъда благодарен ако ги постнете тук.
Търся програма която да записва всеки натиснат бутон от клавиатурата. Има такива за компютрите.
и
iPhone 4 16GB iOS 5 Globul
колеги скоро ми предстои пътуване до Лондон и ми трябва тази програма
London Journey Planner
линковете в апптрацера и в инсталос не работят
работят но дава че файла е изтрит
London Journey Planner
iPhone 7 32GB , iOS 10.2
Търся приложение!!!
мисля че се казваше
blood dringing, или нещо подобно подобно е на ibeer,самоче пиеш кръв,
искам също така и други такива приложения(ако има),освен imilk,ibeer,isoda, тях ги имам
Благодавя предварително!!!
П.П. ако може линковете да ми ги пратите и на лс(съобщение), ще съм благодарен!!!
мисля че се казваше
blood dringing, или нещо подобно подобно е на ibeer,самоче пиеш кръв,
искам също така и други такива приложения(ако има),освен imilk,ibeer,isoda, тях ги имам
Благодавя предварително!!!
П.П. ако може линковете да ми ги пратите и на лс(съобщение), ще съм благодарен!!!
- didiandreeva
Търся приложение за групиране на контактите
Здравейте, от месец използвам този телефон, преди имах Сони и в него можеш да сложа няколко човека в отделна група и нощем да изключа всички звуци на телефона, освен за тази група.
Родителите ми са възрастни и искам по което и време да ме потърсят да ги чуя, но пък спя до обяд и не желая всякакви знайни и незнайни да ме будят.
Случайно някой да знае за подобно приложение?
Благодаря предварително.
Родителите ми са възрастни и искам по което и време да ме потърсят да ги чуя, но пък спя до обяд и не желая всякакви знайни и незнайни да ме будят.
Случайно някой да знае за подобно приложение?
Благодаря предварително.
Whip или нещо от сорта, гледах в последната серия на The Big Bang Theory, application-а издава звук като камшик и все едно наказваш "жертвата" много е забавно, така че ако можете да ми го намерите ще съм ви благодарен.
"I think the major good idea in Unix was its clean and simple interface: open, close, read, and write." Ken Thompson
Secret Voice - Recording Voice Secretly
Мерси предварително!
Мерси предварително!
Момчета, има ли програма за блокиране на определени номера, моля само да не е iBlacklist защото не работи при мен...
Здравейте!
Търся програма, която след като отхвърля даден номер който ми звъни, телефона да започне да го набира веднага.
Благодаря
Поздрави!
Търся програма, която след като отхвърля даден номер който ми звъни, телефона да започне да го набира веднага.
Благодаря
Поздрави!
iPhone 6S plus 64 Gb., iOS 9.3.3, "Telenor BG".
iPhone 6 Plus 64 Gb., iOS 10.1.1, "Telenor BG".
iPad 3 64GB. Wi-Fi, iOS 8.1.1 Jailbreak
iPad 3 64GB. Wi-Fi, iOS 8.1.1 Jailbreak
- Обратна връзка:
marin402 написа:blood dringing, или нещо подобно подобно е на ibeer,самоче пиеш кръв,
batence написа:Whip или нещо от сорта, гледах в последната серия на The Big Bang Theory, application-а издава звук като камшик и все едно наказваш "жертвата"
tomalie написа:Търся програма която да записва всеки натиснат бутон от клавиатурата. Има такива за компютрите.
и
abc76 написа:Търся програма, която след като отхвърля даден номер който ми звъни, телефона да започне да го набира веднага.
Абе бех решил да не отговарам ама...
Първо:
И второ... ВТОРО НЕМА.victor11 написа:В тази тема можете да правите запитвания САМО ЗА КОНКРЕТНИ ПРОГРАМИ, които не намирате в сайта и за които бихте искали да получите линк за сваляне. Всички останали мнения не по темата ще бъдат изтривани!
Преди пускане на заявка ползвайте търсачката!
ТАКА СТЕ СТИ ПОВЕРВАЛИ С ТИЯ АЙФОНИ ЧЕ МАЙКАТА СИ ТРАКА. Тва е ТЕЛЕФОН, как бех писал на още един шпионин преди - НЕ ФИЛМ НА ДЖЕЙМС БОНД!!!
London Journey Planner
iPhone 7 32GB , iOS 10.2
- izzo
- Обратна връзка:
По принцип след като никой не я дел дал след първия ти пост, значи най вероятно нема.jh_ivanov написа:London Journey Planner
То пък като отговори и сякаш помогна на всички ... и мога да ти кажа, че с всичко което съм се захващал съм си го правил както трябва, не съм тъп. И все пак ако за твоето ограничено мозъче iPhone си остава просто ТЕЛЕФОН - това си е изцяло твой проблем, не храни хората като не разбираш.izzo написа:Абе бех решил да не отговарам ама...
ТАКА СТЕ СТИ ПОВЕРВАЛИ С ТИЯ АЙФОНИ ЧЕ МАЙКАТА СИ ТРАКА. Тва е ТЕЛЕФОН, как бех писал на още един шпионин преди - НЕ ФИЛМ НА ДЖЕЙМС БОНД!!!
Програмата се казва Pocket Whip и все още не мога да я намеря. Така, че ако някой намери линк, моля да сподели.
Благодаря предварително.
"I think the major good idea in Unix was its clean and simple interface: open, close, read, and write." Ken Thompson
- izzo
- Обратна връзка:
batence написа:То пък като отговори и сякаш помогна на всички ... и мога да ти кажа, че с всичко което съм се захващал съм си го правил както трябва, не съм тъп. И все пак ако за твоето ограничено мозъче iPhone си остава просто ТЕЛЕФОН - това си е изцяло твой проблем, не храни хората като не разбираш.
Програмата се казва Pocket Whip и все още не мога да я намеря. Така, че ако някой намери линк, моля да сподели.
Благодаря предварително.

batence написа:То пък като отговори и сякаш помогна на всички ... и мога да ти кажа, че с всичко което съм се захващал съм си го правил както трябва, не съм тъп. И все пак ако за твоето ограничено мозъче iPhone си остава просто ТЕЛЕФОН - това си е изцяло твой проблем, не храни хората като не разбираш.izzo написа:Абе бех решил да не отговарам ама...
Благодаря предварително.
Еми погледна ли AppStore?

Заповядай: http://itunes.apple.com/us/app/319927587/id319927587
blood dringing моля!!!
Колега,като напишеш правилно това което искаш може и да ти се помогне 

Колега разбира се, че първо там погледнах. Инсталирах си безплатната версия а сега търся и платената, използвах търсачката Google, търсех в AppTracker, потърсих и в Installous, после реших да да потърся и в този сайт, но преди това използвах търсачката на този форум, за да не се окаже, че някой вече я поискал и аз да се повторя, но не я намерих и не я намерих, затова реших да напиша както е според правилата на самата тема и както направих вече във втория си пост според правилата написах точното име на програмата:Bad Boy написа: Еми погледна ли AppStore?![]()
Заповядай: http://itunes.apple.com/us/app/319927587/id319927587
Не съм и предполагал, но явно трябваше да изпиша толкова, за да Ви стане ясно какво търсяvictor11 написа:В тази тема можете да правите запитвания САМО ЗА КОНКРЕТНИ ПРОГРАМИ, които не намирате в сайта и за които бихте искали да получите линк за сваляне. Всички останали мнения не по темата ще бъдат изтривани!
Преди пускане на заявка ползвайте търсачката!

И много ясно, че щом рекуествам за някой апп точно в тази тема, то следователно той ще е платен, за който не искам или не мога да заплатя съответната сума и би следвало да го търся тук в кракнатия вариант.
Кой идиот ще иска линк за програма или игра, която е безплатна в AppStore

batence, потърси темата за iAP Cracker във форума.
КОЛЕГА не се надувай толкова,колко можеш,защото виждамеbatence написа:Колега разбира се, че първо там погледнах. Инсталирах си безплатната версия а сега търся и платената, използвах търсачката Google, търсех в AppTracker, потърсих и в Installous, после реших да да потърся и в този сайт, но преди това използвах търсачката на този форум, за да не се окаже, че някой вече я поискал и аз да се повторя, но не я намерих и не я намерих, затова реших да напиша както е според правилата на самата тема и както направих вече във втория си пост според правилата написах точното име на програмата:Bad Boy написа: Еми погледна ли AppStore?![]()
Заповядай: http://itunes.apple.com/us/app/319927587/id319927587Не съм и предполагал, но явно трябваше да изпиша толкова, за да Ви стане ясно какво търсяvictor11 написа:В тази тема можете да правите запитвания САМО ЗА КОНКРЕТНИ ПРОГРАМИ, които не намирате в сайта и за които бихте искали да получите линк за сваляне. Всички останали мнения не по темата ще бъдат изтривани!
Преди пускане на заявка ползвайте търсачката!![]()
И много ясно, че щом рекуествам за някой апп точно в тази тема, то следователно той ще е платен, за който не искам или не мога да заплатя съответната сума и би следвало да го търся тук в кракнатия вариант.
Кой идиот ще иска линк за програма или игра, която е безплатна в AppStore![]()
![]()

1.От 3 поста насам се опитваш да напишеш правилно това което търсиш
2.Тук всеки се опитва да помогне и то без да иска нищо в замяна,така че карай я по леко.
3.Програмата се казва Pocket Whip Pro,трябва да напишеш точно това което искаш

4.А сега помощ: Инсталираш безплатната версия.Отиваш в Сидия и инсталираш iAP Cracker
5.Пускаш Pocket Whip,и си ъпгрейдваш безплатно.
ок съжелявам за грешката търся blood drinking
Bad Boy написа:Заповядай: http://apptrackr.org/?act=viewapp&appid=488110488
линка към mediafire не работи

Виж тук: http://topupsmartphone.com/secret-voice ... -v1-1.html
Последно промяна от Bad Boy на 14 Мар 2012, 22:13, променено общо 1 път.
Молба за безплатна програма, но по стара версия за 3.1.3
Здравейте, ако някой ползва Flixter (програмата е безплатна) и може да ми даде ако си пази версия 3.4 или по-стара, работеща с 3.1.3 ще съм много благодарен. Прерових нета и има само сегашната в Ап стора. 
Мерси предварително

Мерси предварително
Soze написа:Едно нещо ако работи не го подобрявайте ! Че да не се присъедините към iPod потребителите.