Искаме... (apps request)

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Публикувай отговор
Аватар
tomalie

Re: Искаме... (apps request)

Мнение от tomalie »

Здравейте приятели!
Търся две програми,не дали има такива,но ще ви бъда благодарен ако ги постнете тук.

Търся програма която да записва всеки натиснат бутон от клавиатурата. Има такива за компютрите.

и

Програма,която да прави звуко запис без да се вижда,че записва.
iPhone 4 16GB iOS 5 Globul
jh_ivanov

Мнение от jh_ivanov »

колеги скоро ми предстои пътуване до Лондон и ми трябва тази програма
London Journey Planner
линковете в апптрацера и в инсталос не работят
работят но дава че файла е изтрит
iPhone 7 32GB , iOS 10.2
marin402

Мнение от marin402 »

Търся приложение!!!

мисля че се казваше

blood dringing, или нещо подобно подобно е на ibeer,самоче пиеш кръв,
искам също така и други такива приложения(ако има),освен imilk,ibeer,isoda, тях ги имам

Благодавя предварително!!!

П.П. ако може линковете да ми ги пратите и на лс(съобщение), ще съм благодарен!!!
Аватар
didiandreeva

Търся приложение за групиране на контактите

Мнение от didiandreeva »

Здравейте, от месец използвам този телефон, преди имах Сони и в него можеш да сложа няколко човека в отделна група и нощем да изключа всички звуци на телефона, освен за тази група.

Родителите ми са възрастни и искам по което и време да ме потърсят да ги чуя, но пък спя до обяд и не желая всякакви знайни и незнайни да ме будят.

Случайно някой да знае за подобно приложение?

Благодаря предварително.

Мнение от batence »

Whip или нещо от сорта, гледах в последната серия на The Big Bang Theory, application-а издава звук като камшик и все едно наказваш "жертвата" много е забавно, така че ако можете да ми го намерите ще съм ви благодарен.
"I think the major good idea in Unix was its clean and simple interface: open, close, read, and write." Ken Thompson
Аватар
tomalie

Мнение от tomalie »

Secret Voice - Recording Voice Secretly

Мерси предварително!
criminall

Мнение от criminall »

Момчета, има ли програма за блокиране на определени номера, моля само да не е iBlacklist защото не работи при мен...
abc76

Мнение от abc76 »

Здравейте!
Търся програма, която след като отхвърля даден номер който ми звъни, телефона да започне да го набира веднага.

Благодаря
Поздрави!
iPhone 6S plus 64 Gb., iOS 9.3.3, "Telenor BG".
iPhone 6 Plus 64 Gb., iOS 10.1.1, "Telenor BG".
iPad 3 64GB. Wi-Fi, iOS 8.1.1 Jailbreak

Steve Jobs 1955-2011
Аватар
izzo
Обратна връзка:

Мнение от izzo »

marin402 написа:blood dringing, или нещо подобно подобно е на ibeer,самоче пиеш кръв,
batence написа:Whip или нещо от сорта, гледах в последната серия на The Big Bang Theory, application-а издава звук като камшик и все едно наказваш "жертвата"
tomalie написа:Търся програма която да записва всеки натиснат бутон от клавиатурата. Има такива за компютрите.
и
Програма,която да прави звуко запис без да се вижда,че записва.
abc76 написа:Търся програма, която след като отхвърля даден номер който ми звъни, телефона да започне да го набира веднага.

Абе бех решил да не отговарам ама...

Първо:
victor11 написа:В тази тема можете да правите запитвания САМО ЗА КОНКРЕТНИ ПРОГРАМИ, които не намирате в сайта и за които бихте искали да получите линк за сваляне. Всички останали мнения не по темата ще бъдат изтривани!

Преди пускане на заявка ползвайте търсачката!
И второ... ВТОРО НЕМА.

ТАКА СТЕ СТИ ПОВЕРВАЛИ С ТИЯ АЙФОНИ ЧЕ МАЙКАТА СИ ТРАКА. Тва е ТЕЛЕФОН, как бех писал на още един шпионин преди - НЕ ФИЛМ НА ДЖЕЙМС БОНД!!!
jh_ivanov

Мнение от jh_ivanov »

London Journey Planner
iPhone 7 32GB , iOS 10.2
Аватар
izzo
Обратна връзка:

Мнение от izzo »

jh_ivanov написа:London Journey Planner
По принцип след като никой не я дел дал след първия ти пост, значи най вероятно нема.
Аватар
batence

Мнение от batence »

izzo написа:Абе бех решил да не отговарам ама...
ТАКА СТЕ СТИ ПОВЕРВАЛИ С ТИЯ АЙФОНИ ЧЕ МАЙКАТА СИ ТРАКА. Тва е ТЕЛЕФОН, как бех писал на още един шпионин преди - НЕ ФИЛМ НА ДЖЕЙМС БОНД!!!
То пък като отговори и сякаш помогна на всички ... и мога да ти кажа, че с всичко което съм се захващал съм си го правил както трябва, не съм тъп. И все пак ако за твоето ограничено мозъче iPhone си остава просто ТЕЛЕФОН - това си е изцяло твой проблем, не храни хората като не разбираш.
Програмата се казва Pocket Whip и все още не мога да я намеря. Така, че ако някой намери линк, моля да сподели.
Благодаря предварително.
"I think the major good idea in Unix was its clean and simple interface: open, close, read, and write." Ken Thompson
Аватар
izzo
Обратна връзка:

Мнение от izzo »

batence написа:То пък като отговори и сякаш помогна на всички ... и мога да ти кажа, че с всичко което съм се захващал съм си го правил както трябва, не съм тъп. И все пак ако за твоето ограничено мозъче iPhone си остава просто ТЕЛЕФОН - това си е изцяло твой проблем, не храни хората като не разбираш.
Програмата се казва Pocket Whip и все още не мога да я намеря. Така, че ако някой намери линк, моля да сподели.
Благодаря предварително.
Изображение Виждам нахранил си се :P
Bad Boy

Мнение от Bad Boy »

batence написа:
izzo написа:Абе бех решил да не отговарам ама...
То пък като отговори и сякаш помогна на всички ... и мога да ти кажа, че с всичко което съм се захващал съм си го правил както трябва, не съм тъп. И все пак ако за твоето ограничено мозъче iPhone си остава просто ТЕЛЕФОН - това си е изцяло твой проблем, не храни хората като не разбираш.
Благодаря предварително.

Еми погледна ли AppStore? L-)
Заповядай: http://itunes.apple.com/us/app/319927587/id319927587
marin402

Мнение от marin402 »

blood dringing моля!!!
Bad Boy

Мнение от Bad Boy »

Колега,като напишеш правилно това което искаш може и да ти се помогне L-)
Аватар
batence

Мнение от batence »

Bad Boy написа: Еми погледна ли AppStore? L-)
Колега разбира се, че първо там погледнах. Инсталирах си безплатната версия а сега търся и платената, използвах търсачката Google, търсех в AppTracker, потърсих и в Installous, после реших да да потърся и в този сайт, но преди това използвах търсачката на този форум, за да не се окаже, че някой вече я поискал и аз да се повторя, но не я намерих и не я намерих, затова реших да напиша както е според правилата на самата тема и както направих вече във втория си пост според правилата написах точното име на програмата:
victor11 написа:В тази тема можете да правите запитвания САМО ЗА КОНКРЕТНИ ПРОГРАМИ, които не намирате в сайта и за които бихте искали да получите линк за сваляне. Всички останали мнения не по темата ще бъдат изтривани!
Не съм и предполагал, но явно трябваше да изпиша толкова, за да Ви стане ясно какво търся :-/ x_x
И много ясно, че щом рекуествам за някой апп точно в тази тема, то следователно той ще е платен, за който не искам или не мога да заплатя съответната сума и би следвало да го търся тук в кракнатия вариант.
Кой идиот ще иска линк за програма или игра, която е безплатна в AppStore ?:-/ ?:-/ ?:-/
victor11

Мнение от victor11 »

batence, потърси темата за iAP Cracker във форума.
Bad Boy

Мнение от Bad Boy »

batence написа:
Bad Boy написа: Еми погледна ли AppStore? L-)
Колега разбира се, че първо там погледнах. Инсталирах си безплатната версия а сега търся и платената, използвах търсачката Google, търсех в AppTracker, потърсих и в Installous, после реших да да потърся и в този сайт, но преди това използвах търсачката на този форум, за да не се окаже, че някой вече я поискал и аз да се повторя, но не я намерих и не я намерих, затова реших да напиша както е според правилата на самата тема и както направих вече във втория си пост според правилата написах точното име на програмата:
Не съм и предполагал, но явно трябваше да изпиша толкова, за да Ви стане ясно какво търся :-/ x_x
И много ясно, че щом рекуествам за някой апп точно в тази тема, то следователно той ще е платен, за който не искам или не мога да заплатя съответната сума и би следвало да го търся тук в кракнатия вариант.
Кой идиот ще иска линк за програма или игра, която е безплатна в AppStore ?:-/ ?:-/ ?:-/
КОЛЕГА не се надувай толкова,колко можеш,защото виждаме :&
1.От 3 поста насам се опитваш да напишеш правилно това което търсиш
2.Тук всеки се опитва да помогне и то без да иска нищо в замяна,така че карай я по леко.
3.Програмата се казва Pocket Whip Pro,трябва да напишеш точно това което искаш :)
4.А сега помощ: Инсталираш безплатната версия.Отиваш в Сидия и инсталираш iAP Cracker
5.Пускаш Pocket Whip,и си ъпгрейдваш безплатно.
marin402

Мнение от marin402 »

ок съжелявам за грешката търся blood drinking
Аватар
tomalie

Мнение от tomalie »

Secret Voice - Recording Voice Secretly
Bad Boy

Мнение от Bad Boy »

Аватар
tomalie

Мнение от tomalie »

Bad Boy написа:Заповядай: http://apptrackr.org/?act=viewapp&appid=488110488

линка към mediafire не работи ;) до ся да бях я свалил от тук :)
Bad Boy

Мнение от Bad Boy »

Виж тук: http://topupsmartphone.com/secret-voice ... -v1-1.html
Последно промяна от Bad Boy на 14 Мар 2012, 22:13, променено общо 1 път.
Аватар
s100

Молба за безплатна програма, но по стара версия за 3.1.3

Мнение от s100 »

Здравейте, ако някой ползва Flixter (програмата е безплатна) и може да ми даде ако си пази версия 3.4 или по-стара, работеща с 3.1.3 ще съм много благодарен. Прерових нета и има само сегашната в Ап стора. :(
Мерси предварително
Soze написа:Едно нещо ако работи не го подобрявайте ! Че да не се присъедините към iPod потребителите.
Публикувай отговор