Искаме... (apps request)
Re: Искаме... (apps request)
Да си жив и здраФ 

Последно промяна от tomentoza на 18 Фев 2012, 11:59, променено общо 1 път.
Football TV LIVEsashet0 написа:Бих искал Football TV LIVE ; Wheather Live ; Atlas 2012 Pro ; Mortal Skies Modern War Air , Благодаря !
Последно промяна от iBubis на 16 Фев 2012, 22:22, променено общо 1 път.
Някаква програмка , която дава информация за налични приложения и игри, които са платени, но в момента са пуснати безплатно за период от време
Appshopper
Така се казва сайта в който влизам всеки ден, но незнаех че има и програма
iPad 4 Generation 16 GB Wi-Fi white iOS 7.1.2 (11D257) Model MD513HC/A
Помощ за app iControlAV2 (за контрол на Pioneer уст-ва)
Изглежда, че въпросното безплатно приложение iControlAV2 не е достъпно в българския App Store и не мога да го намеря на другите места. Как бих могъл да го намеря за jail-вано устройство?
http://itunes.apple.com/us/app/icontrol ... 81365?mt=8
- izzo
- Обратна връзка:
Re: Помощ за app iControlAV2 (за контрол на Pioneer уст-ва)
Пробвай тва: http://beetch.cc/files/iControlAV2%201.2.0.iparococo написа:Изглежда, че въпросното безплатно приложение iControlAV2 не е достъпно в българския App Store и не мога да го намеря на другите места. Как бих могъл да го намеря за jail-вано устройство?
Благодаря за помощта. Изглежда това е легалната версия, която ще трябва да се "пипне", за да може да бъде инсталирана на български акаунт, но ето повод човек да научи нещо.
-
Моля някой да даде по-подробна информация за football live tv защото 3Г-то ми е слабо и не мога да преценя как върви. Иначе колкото можах да видя приложението е абсолютно уникално, нямам думи просто. Качеството наистина е много добро. Някой ако го е пробвал да сподели толкова ли е страхотно приложението колкото ми се струва или се заблуждавам.
-
Програма за файлове
Здравейте имам айфон 4 версия 4.3.3 не е джейлнат. Интересува ме програма за запазване на файлове, например CV да мога да го прикача и да го пратя,или мотивационно писмо и т.н.
Здравейте, не знам дали е тук мястото да попитам (извинявам се), но разгледах навигациите за Iphone и не мога да реша коя точно да си сваля.Моля кажете коя ще ми върши най добра работа за малките населени места в България.Благодаря предварително
Страхотна е, съботата гледах реал мадрид, с тая програмка, и качеството беше страхотно , но бях чрез Wifi незнам през 3G-то дали ще насеква но и това ще пробвамBerbamarto написа:Моля някой да даде по-подробна информация за football live tv защото 3Г-то ми е слабо и не мога да преценя как върви. Иначе колкото можах да видя приложението е абсолютно уникално, нямам думи просто. Качеството наистина е много добро. Някой ако го е пробвал да сподели толкова ли е страхотно приложението колкото ми се струва или се заблуждавам.
Kristina.pancheva написа:Здравейте имам айфон 4 версия 4.3.3 не е джейлнат. Интересува ме програма за запазване на файлове, например CV да мога да го прикача и да го пратя,или мотивационно писмо и т.н.
Теглиш си Office Plus (безплатна е) мисля, че се казваше от iTunes инсталираш я после цъкаш на твоя телефон (в Itunes) --> Аpps и най-отдолу ще я видиш ( File Sharing ---> Apps ), щракаш върху нея и си зареждаш .doc файла, в случая CV-то ти, после от самия телефон като пуснеш програма файла ще е вътре,
-
Аз пробвах през 3Г ,но не върви изобщо само зарежда картината и застива.На wifi насича ли?sashet0 написа:Страхотна е, съботата гледах реал мадрид, с тая програмка, и качеството беше страхотно , но бях чрез Wifi незнам през 3G-то дали ще насеква но и това ще пробвамBerbamarto написа:Моля някой да даде по-подробна информация за football live tv защото 3Г-то ми е слабо и не мога да преценя как върви. Иначе колкото можах да видя приложението е абсолютно уникално, нямам думи просто. Качеството наистина е много добро. Някой ако го е пробвал да сподели толкова ли е страхотно приложението колкото ми се струва или се заблуждавам.
Не, върви идеално.
Как мога да имам повече опции за местене на снимки от една папка в друга и местене и др.?
Търся еквивалентна програма на safari download manager, тъй като тази, която е в момента в сидия не работи на iOS 5/5.0.1 . 

Clear? Благодаря предварително!
Отново същият проблем: "Installation failed: Invalid IPA"
- izzo
- Обратна връзка:
... и не само. panayotof - имаш ли iOS 5.0?lian написа:viewtopic.php?f=17&t=3732
Не. Да не би Clear да е само за iOS5?izzo написа:... и не само. panayotof - имаш ли iOS 5.0?lian написа:viewtopic.php?f=17&t=3732
Atomic clock? (може и .deb файл)
TIA
TIA