Изчезващи контакти iPhone 4S
Изчезващи контакти iPhone 4S
Здравейте, нещо странно се случва с моя телефон. Като си го купих както си му е реда си прехвърлих контактите чрез Outlook-а . Всичко точно, но примерно преди 5 дни добавям нов контакт, и днес го търся да го набера, няма го!? В менюто стои просто като номер сякаш никога не съм го въвеждал, и това доста често се случва.. предположения?
iPhone 6+
Re: Изчезващи контакти iPhone 4S
в смисъл, имам, но не го използвам. Storage back up какво ще рече?
iPhone 6+
Махни си отметката от iTunes да не синхронизира вече с Outlook. Съответно ще те пита дали да ти изтрие контактите от телефона или не (дай му не) . След това трябва да ти се запазват в телефона както си му е реда. Получава се, защото когато синхронизираш с Тунса ти качва всеки път контактите от Компа и ти трие новите, които си въвел в телефона. Другия вариант който е супер неудобен е да си ги вкарваш от Компа и съответно от там да синхронизираш тела.
Махнал съм всички отметки за синхронизация на контактите. Не ми трие всички нови контакти и да останат само прикачените първоначално. Примерно за 1 седмица си кача 10 контакта, и последния или някой от тях изчезне.. супер тъпо се чувствам, приятелите ме гаврат че тоя телефон за една шапка пари и контакти не можел да записва...
iPhone 6+