Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
За смс-ите сте сигурни, че са били безплатни, нали? Питам, защото получателят вижда моя номер, от който съм регистриран, докато TextFree изпращаше от американски номер.
Хора, има начин да се трупа кредит безплатно. Първият, който е и еднократен, вариaнт е попълването на анкета (survey) в сайта им mjoy.com (аз я попълних през телефона), с която си натрупвате 136 кредита (предполагам това значи 136 смс-а) и след това други начини са да имате активност в сайта - да поствате на тяхната стена какво правите и т.н. и така дават също по някой кредит, но колко точно дават за едно постване не знам. Все пак си заслужава да влизам 1-2 пъти на ден в сайта им, за да натрупам малко безплатни кредити, отколкото да си плащам. Дано съм бил полезен
iPhone 4S 16GB White iOS 7.0.4, Model Firmware 5.0.02, Locked to Mtel
Мисля, че 20 или 30 кредита се равнява на 1 СМС, но аз Mjoy няма да използвам повече, защото е изключително мудна. Просто е уникално бавна тази програма и ще е по-добре да си платя, отколкото да я чакам толкова да ми зарежда. Изключително е изнервяща. Тази новата, която намерихте и textfree бяха идеални. Дано заработят отново.
Jupiter написа:Те май си работят, но нашите мизерни оператори ги надушиха и филтрираха, така си мисля ...
Не. Моята грешка, според мен, беше, че днес ъпдейтнах и тогава ми изписа това съобщение за лимита. Но програмата беше наистина много добра. Някой, който не е ъпдейтнал все още, нека пробва и да каже дали все още работи и ако работи ще трябва да си намерим една стара .ipa и сме готови
Преди имаше една програмка за изпращане на безплатни смс-и до всички оператори , казваше се Mjoy , искам да попитам работи ли още , поддържа ли се или има някакъв заместител ?