Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Я си вземете един 4s и спрете да му мислите. Изписахте 20 страници и все още имате ядове. Макар че аз имам сири в не го ползвам въобще, нито съм свикнал, нито ме разбира перфектно, така че даже няма смисъл да си тровите живота за това.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Поредният вариант да подкарате Siri на по-стари устройства
(не изисква прокси сървър, но трябва да разполагате с iPhone 4S за сертификатите)
Направете следното на устройството, на което искате да подкарате Siri:
1. Инсталирайте приложението Spire (ще го откриете в Cydia).
2. Влезте в Settings>General>Siri и активирайте Siri.
3. Пак от Сидия инсталирайте AssistantConnect. Пуснете го и рестартирайте устройството.
Направете следното на iPhone 4S:
1. Инсталирайте AssistantConnect4S от Cydia. Пуснете го и рестартирайте устройството.
2. След като устройството се рестартира, отворете AssistantConnect4S и извикайте Siri чрез произволно избрана от вас команда. Щом Siri отговори, я затворете и натиснете бутона Email Siri Data. Изпратете имейла с данните на устройството, на което сте инсталирали AssistantConnect. Уверете се, че прикрепеният в имейла файл не е празен (с нулев размер), в противен случай изпълнете наново т.2.
Отворете изпратения имейл на старото устройство. Натиснете върху прикрепения файл и в появилото се меню за избор на програма за отваряне изберете AssistantConnect. Приложението ще се стартира със съобщение за успешно заредени данни.
Рестартирайте отново устройството и вече може да ползвате Siri.
Забележка: Така изпратените данни от 4S са валидни само 24 часа, след това ще се наложи да генерирате нови. Препоръчително е да не изпращате данни на повече от пет устройства.
4S е нужен само за генерирането на сертификатите. Неудобството е, че не са много дълготрайни - само 24 часа, след което ще трябва да си генерираш нови.
Потвърждавам за сирипорта от репото сирипорт.ру в сидия, по метода http://www.youtube.com/watch?v=ynMFXwxY4OI
100% работи, малко трябва да сте настоятелни, аз цъках около час и повтарях "хай сири", един път като захапа, до този момент работи безотказно, без нужда от смяна на протоколи или каквото и да е.
П.П. Предполагам, че идеята на руснаците с този сирипорт е, инсталирайки техните шитове, да им предоставим доброволно някакви наши данни от телефоните, но това е само предположение (все пак е логично, защо ще е безплатно иначе). Но, все пак, както вече казах - работи, но метода не е за нетърпеливци.
kinobla написа:Я си вземете един 4s и спрете да му мислите. Изписахте 20 страници и все още имате ядове. Макар че аз имам сири в не го ползвам въобще, нито съм свикнал, нито ме разбира перфектно, така че даже няма смисъл да си тровите живота за това.
Много точно и ясно... Интересно ми е има ли някаква надежда да излезе и на Български език...
Apple iPhone 5 16GB Black Edition ••• iOS7.0.6 (11B651) •••MF5.02.00•••Фабрично заключен /globul/••• /Последна промяна 27.02.2014/
А за какво точно ще ползвате Siri в БГ, че толкова държите да го имате?
Тези които са с 4S не го ползват, тези които го нямат правят какви ли не гимнастики да го подкарат.