Siri
Re: Siri
Стига с тези кражби на инфо!!!
Който се притеснява да не прави джейл!!!
Всичко което инсталирате от сидия и инсталос може да е червей и да краде инфо!!!
Сайта е пренатоварен за това понякога крашва.....
П.П:- В момента работи перфектно!!!
Който се притеснява да не прави джейл!!!
Всичко което инсталирате от сидия и инсталос може да е червей и да краде инфо!!!
Сайта е пренатоварен за това понякога крашва.....
П.П:- В момента работи перфектно!!!
Хубаво е че има такива специалисти като теб да ни отворят очите. Аз така съм се наплашил от тези кражби на инфо от телефона ми , че сън ме ме лови. през 10 мин. следя дали са ми там снимките от ФБ и дали не ми е изтрит някой SMS. Сега като ми каза и това за джейлбрейка, вече ме разкандардиса да джейлвам съвсем. А тъкмо ме бяха навили. Ти си смел човек щом си позвояваш да джейлваш.
А дали ще има проблем, ако си купя за 1.50лв. Еvi от AppStore или VoiceActions и каква е разликата между тях и това руско Сири?
А дали ще има проблем, ако си купя за 1.50лв. Еvi от AppStore или VoiceActions и каква е разликата между тях и това руско Сири?
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
- naso_95402
- Обратна връзка:
Снимките от ФБ......,малееееее.....

хахахаха
хората имат пари и пароли за банкови сметки и тем подобни нашия за ФБ снимките се е запритиснил..
хората имат пари и пароли за банкови сметки и тем подобни нашия за ФБ снимките се е запритиснил..
iPhone 4 16GB - iOS 5.0.1
iPad 2 16GB 3G - iOS 5.0.1
Абе хора вие направо ще ме убиете с тези ваши притеснения.Ако някой хакер иска да ви открадне нещо от телефона той ще ви го открадне и даже няма да разберете за това.
http://www.ijailbreak.com/cydia/how-to- ... on-ubuntu/
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
- Steve Jobs
При мене siriport си работи чудесно, който не го устройва и има параноя да не му свият инфото, да не го ползва. Аз си го ползвам и съм адски доволен 

iPhone 6 Plus ФО Ментелски iOS 9.1
Може само да казва колко е часа и още една функция, за останалите неща трябва да се инсталират разни плъг инс.donchos написа:http://www.ijailbreak.com/cydia/how-to- ... on-ubuntu/
Само аз ли хванах иронията в поста на gorgior, всички накълвахте като шарани на млечна царевица...
iPhone 6S Space Gray 64GB, ФО, iOS 9.3.1
Май!mirage написа:Само аз ли хванах иронията в поста на gorgior, всички накълвахте като шарани на млечна царевица...

Mr. Bean
-
Еми така сме ние ШАРАНИТЕ, вие ПРОФЕСОРИТЕ не се занимавайте с руски крадливи сирита за да ви е мирна главата !!! 

И така и никой не каза как се прави номера(Ако изобщо може да стане де!). Някой, ако е наясно, моля да сподели. И моля без излишни мнения, ако знаете кажете, ако не... Мерси многоlusman написа:Точи точи всичко изсмуква. Виж поста на сладурко:buddhabar написа:Siriport работи на 100%Въпросът, обаче дали се точи инфо от телефона остава неразгадан
. При мене си бачка без никакви грешки.
sladyrko написа:
За по-разбиращите, могат да се порарзовят с Ифаил и да видят сами, че е настроено да им препраща - пароли, смс-и, емайли и адрес бук... Ако разбирате достатъчно триете 5 реда и го предотвратявате.. За останалите телефоните им са отворена книга с Сирипорт!
Ама не иска да каже как да го оправим...

Е, какво да го гледам тоя пост??? Ти нещо смислено или доказателствено виждаш ли? Тоя може да напише да се срежеме вените, ще го послушаш ли?lusman написа:Точи точи всичко изсмуква. Виж поста на сладурко:buddhabar написа:Siriport работи на 100%Въпросът, обаче дали се точи инфо от телефона остава неразгадан
. При мене си бачка без никакви грешки.
sladyrko написа:
За по-разбиращите, могат да се порарзовят с Ифаил и да видят сами, че е настроено да им препраща - пароли, смс-и, емайли и адрес бук... Ако разбирате достатъчно триете 5 реда и го предотвратявате.. За останалите телефоните им са отворена книга с Сирипорт!
Ама не иска да каже как да го оправим...

Re:
А ти сигурен ли си, че изобщо се препраща някаква информация, където и да е???
Re: Re:
buddhabar написа:А ти сигурен ли си, че изобщо се препраща някаква информация, където и да е???
Много хора твърдят че да(ако изобщо четеш и други форуми по света) и има логика, все пак се свързваш чрез външен порт/сървър.
Чета, да и пак не прочитам да има някой лично да се е опарил. А ти?lusman написа:buddhabar написа:А ти сигурен ли си, че изобщо се препраща някаква информация, където и да е???
Много хора твърдят че да(ако изобщо четеш и други форуми по света) и има логика, все пак се свързваш чрез външен порт/сървър.
Абе хора вие направо ще ме убиете по добре да не бях казвал тук за siriport а да бях почнал да ви съветвам да си купите 4s за хиляда+.Не си инсталирайте Siri като ви изстрах толкова да не ви откраднат нещо а даже по добре не си и пускайте нет.Абе най добре не си купувайте смартфон че току що някой по умен може да ви го хакне и да ви открадне скъпоценната информация 

И аз не съм.buddhabar написа:Чета, да и пак не прочитам да има някой лично да се е опарил. А ти?lusman написа:buddhabar написа:А ти сигурен ли си, че изобщо се препраща някаква информация, където и да е???
При мен се получи ! Имам и клип, но след 10-на минути приказки, отново спряSashiko20 написа:http://jailbreakhow.net/100/

iPad 2 iOS 5.0.1

iPhone 6 16GB Silver 8.1.2 (Telenor BG)
iPad 2 + WiFi + 3G + 16GB White, FW 7.0.4 Jailbreaked with Evasi0n 1.0.0
iPad 2 + WiFi + 3G + 16GB White, FW 7.0.4 Jailbreaked with Evasi0n 1.0.0
Вие как очаквате да се опарите, да ви звънят вечер да ви се подиграват колко сте прости, че сте си дали контактите, както и на всичките си приятели ли?!
Еми ще ви разочаровам. Хората си правят спам листи с милиони мейл адреси, гледат групите, търсят сходни и ги профилират. После се продават за 100-200 000 долара на милион мейла, ако не и повече.
И утре ще почнеш да получаваш писма за уголемяване на пениса. Както и всичките ти приятели. Щото си пробвал с руското прокси примерно.
Еми ще ви разочаровам. Хората си правят спам листи с милиони мейл адреси, гледат групите, търсят сходни и ги профилират. После се продават за 100-200 000 долара на милион мейла, ако не и повече.
И утре ще почнеш да получаваш писма за уголемяване на пениса. Както и всичките ти приятели. Щото си пробвал с руското прокси примерно.
MacBook Pro 15" i7
iPhone 5 iOS 6.0.2
iPhone 5 iOS 6.0.2
Да ти кажа, за сега нямам проблеми нито с мейли, нито с пароли /често си проверявам банковата сметка през телефона/. Та не знам кой и с какво разочароваш, но аз ползвам руското сири вече 1 седмица, че и повече.
EDIT: може и да не ми е дошъл реда все още, но ще се жертвам
Ако се появи проблем, ще пиша незабавно. За сега всичко е ОК и сървъра работи на 6.
EDIT: може и да не ми е дошъл реда все още, но ще се жертвам

Последно промяна от buddhabar на 07 Фев 2012, 16:45, променено общо 3 пъти.
Някой пробвал ли е The Three Little Pigs? http://paradox-productions.net/?page=homepage
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
- Steve Jobs
-
Аз го бях сложил, за 2-3 дни- ни стон, ни вопл.Същата песен на нов глас.
Странно защо устройството стана малко по-бавно и го махнах.
Не мисля че на този етап някое ще проработи както трябва, сигурно ще трябва да се изчака известно време
Странно защо устройството стана малко по-бавно и го махнах.
Не мисля че на този етап някое ще проработи както трябва, сигурно ще трябва да се изчака известно време

iPod touch 4g 5.0.1 redsn0w