Untethered Jailbreak iOS 5.0.1 [iP4, 3GS, iPad1, iPod Touch]
Re: Untethered Jailbreak iOS 5.0.1 [iP4, 3GS, iPad1, iPod Touch]
след инсталация на приложения от Instalous ,ми се появяват системните фаилове и трябва да го респрингвам . Как се оправя
- nasoblg95
- Обратна връзка:
Преинсталирай Installous и AppSync. Ако не стане рестор и джейл наново, но изчакай и друго мнение 

Samsung Galaxy S3 White 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
няма каквото и да правя не става... забива програмата и ме изхвърля или просто се затвяря сама и нищо... разпознае ми телефона и почне процеса и изведнъж грешка...
Здравейте отново,искам ако може адекватен и или изпитан отговор.Става дума за айфон 3ГС ФО...от както им сложих 5.0.1...е по-бавен,о това се ядва,но започна батерията да пада изведнъж и вече на няколко пъти го намирам изгасен.Някой знае ли лек за това или просто 5.0.1 е боза бета?!
3GS,5.1.1/05.16.05/ФО
-
3gs old boot , custom 5.01 с redsnow правен лично за стар буут неактивиран - при мен се появяват бели икони заради sbsettings и почва да лагва телефона - като го махна се оптавя. Със сигурност е от него защото флашнах 2 пъти и го ползвах 1 ден без sbsettings и нез проблеми.
С качен appsync и без други системни неща въврви сравнително добре. Може би е по-лагнат от 4, но не е супер много. Малко ми лагва даже сега като пиша!
Батерията е ок без location services и без 3g
С качен appsync и без други системни неща въврви сравнително добре. Може би е по-лагнат от 4, но не е супер много. Малко ми лагва даже сега като пиша!
Батерията е ок без location services и без 3g
Iphone 3Gs 16GB White Unlocked bb05.15.04 old boot
колеги дайте малко акъл за една 4-ка 4.3.3. Дава ми грешка 1600 и няма оправия. На телефон със същите характеристики преди малко не ми я даде тази грешка. Правя рестора от Къстъм Firm. който си го направих през RedSnow.
Добавяш този ред :74.208.10.249 gs.apple.com в hosts файла (има SHSH за 4.3.3).
Вкарай го в ДФу мод със redsh0w!
Вкарай го в ДФу мод със redsh0w!
gogi71 може ли да помоля за линк към тема как се случва точно това с host fail-a, че не ми се е налагало до сега ?
хахахаха gogi71 явно съм забравил да кажа,че качвам къстъм на 5.0.1
съжелявам, че съм го пропуснал! целта ми е да запазя бейзбанда и да къча 5.0.1

гоги изтрих го този ред с ип-то, но пак ми даде тази грешка 1604 .... правя си рестор през DFU mode както си трябва .. с най-нова версия на iTunes ... предложения ?
с две думи немога да му кача къстъма ..
с две думи немога да му кача къстъма ..

Наново но първо изключи телефона от компа задръж Home+Power докато се появи ябълката и пак го вкарай в ДФУ мод( черен екран).
Готово
Благодаря гоги !!!

мойто Iphonе-че не е хактивирано .Това има ли проблем ?
Здравейте, сложих си 5.0.1 и всичко е точно с изключение на това, че гевея не бачка. Запазил съм бейсбенда на 04.10.01. Мога ли да го върна към 4.3.1(както си беше преди) с чист рестор или задължително трябва да ползвам тайни ъмбрелла?
- Защо не сложиш това репо repo.siriport.ru/ и от него ultrash0wcn 1.6.5!
- Може и да проработи!
Телефона ми е 4-ка 5.0.1 ФЗ към мтел,и си го ползвам с нея.Мога ли да джелбрейкна,по начина от пост 1.ББ 04.11.08
Iphone 6S IOS 9.1
Разбира се!!Изтегли си Redsn0w0.9.10beta5 от 1стр. и го джейлни по описания метод 

iPhone5-16GB-FU-iOS 7.0.4-JB
След като сложа ultrasn0w не ми разчита картата, пише си Searching... и това е.Моля за помощ как да го оправя?
Здравейте,синът ми има iPhone 4 ФЗ и е качил 5.0.1.знаете ли някой който да го оправи за да може да работи с Гевей .Благодаря предварително
Ако е качил ББ на 04.11.08, дори и да му направиш даунгрейд няма да му върнеш стария ББ, с две думи няма можеш да го използваш като телефон за момента.Усилено се говори че в най-скоро време ще има нов gevey, който ще отключва въпросния ББ.
iPhone5-16GB-FU-iOS 7.0.4-JB
Успях да джейлна телефона(Iphone 4 BB 4.11.08 ФЗ към мтел),но след смяна логото на оператора,не можеше да се отключва.Реших да ресторна,но без успех(грешка 1),и сега нямам идея какво да правя(телефона не се включва).
Iphone 6S IOS 9.1
Задръж Home+Power бутоните докато се появи ябълката!
За да не ти е дава грешка 1 трябва да си със последната версия на iTunes,hosts файла ти да няма редове със "gs.apple.com" и също така ако си ползвал Tinuymbrella триеш е и hosts файла и също!
За да не ти е дава грешка 1 трябва да си със последната версия на iTunes,hosts файла ти да няма редове със "gs.apple.com" и също така ако си ползвал Tinuymbrella триеш е и hosts файла и също!