Откраднат Samsung Galaxy S2

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Kenzo

Откраднат Samsung Galaxy S2

Мнение от Kenzo »

Здравейте, обръщам се към екипа и по-опитните членове на сайта с въпрос.
Вчера докато сестра ми беше в аптеката да купи лекарства някакъв тип и е бръкнал в джоба на палтото след проведен разговор и е изчезнал без изобщо тя да разбере,обадихме се на оператора да спре картата и е пусната жалба в полицията,но това вече се случва за 5 път на сестра ми и полицаите не си мърдат пръста и реших да взема нещаща в мой ръце... Тъй като аз лично ползвам Iphone 4 и не разбирам много много от Samsung има ли някакъв начин телефона да бъде проследен с GPS чрез IMEI номера или по някакъв друг начин?

Благодаря предварително за отделеното време и вашите съвети! :)
Аватар
Acimir
Обратна връзка:

Re: Откраднат Samsung Galaxy S2

Мнение от Acimir »

Отиди в районното и пусни жалба. Носи документи за произход, IMEI номер и т.н.
Могат да го намерят много лесно, чрез оператора.
iPad WiFi 16GB || iPhone 4 16GB ФО 5.0.1
ico9750

Мнение от ico9750 »

Аз като настоящ притежател на тел от същия модел те съветвам да видиш дали въпросното устройство има сложената Lookout или Kaspers Mobile (може да се види и дистанционно през Маркета или пак по същия начин да се сложи Plan B пак на Lookout и при първото връзване към нетя то да си се свали на тела и да го локализира-тествано е и работи
dikime

Мнение от dikime »

Galaxy S2 има вградена такава програма, Samsung Dive. След регистрация на техния сайт би трябвало да можеш да го намериш... ако телефона е включен. Може и да няма СИМ карта или да е в самолетен режим.
Това нещо може да се изключи, но телефона трябва да се хакне. Тоест ако го е откраднал разбирач, sorry.
Аватар
Radost

Мнение от Radost »

В полицията ще го намерят. Може и да е след половин година, но този телефон точно ще го намерят вярвай ми !
petiapee

Мнение от petiapee »

Би трябвало да го намерят, но толкова много ще те разкарват, че ще ти се отще.
Публикувай отговор