Няма звук при 2-3 от 10 изходящи обаждания при 4S?

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
mirage

Няма звук при 2-3 от 10 изходящи обаждания при 4S?

Мнение от mirage »

Нека видим колко от вас имат този досаден глич- при мен 2-3 от 10 изходящи набирания (понякогя и по- рядко) са без звук в слушалката, докато не превключа на говорител и после пак на слушалка- само така се оправя.
Като чета из форумите и статиите- 3 от 10 айфона са така с този синдром..
Има ли при вас?
iPhone 6S Space Gray 64GB, ФО, iOS 9.3.1
Iphone4

Re: Няма звук при 2-3 от 10 изходящи обаждания при 4S?

Мнение от Iphone4 »

би трябвало да се оправи при 5.1
With Iphone 4 16 gb 5.01
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen
bubeto3313

Мнение от bubeto3313 »

Здравейте аз също имам iphone 4s и явно тези проблеми не са само при мен ... с гаджето ми си взехме 4s бял и черен една и съща пратка бяха и при двата телефона ги има тези проблеми.Аз дори мислех да ги нося в глобул и да искам смяна това не е нормално!!
sashek

Мнение от sashek »

Здравей,

аз съм със същия проблем от какото съм го купил (вече почти месец), Пробвах изтриване на всичко, ъпдейт на фирмуера, ходих в сервиз на мтел 2 пъти. Резултат нулев. Втория път бая си поговорих с човека от сервиза който ми тестваше телефона и каза че това не е хардуерен а софтуерен проблем и да се надяваме с в 5.1 този бъг да го няма. Каза че може да ми го прати до София, но първо че много ще ме забавят и оставят без телефон, второ тамошния сервиз има голяма вероятност да не забележи проблема и да го върнат със заключението че нищо му няма. Аз мисля да изчакам 5.1 и ако тогава няма оправия ще се разправям лично в София да ми го сменят.
iPhone 4S 16gb iOS 5.1
Sovar

Мнение от Sovar »

Колега,

Не вярвай на никой от сервиза в М-Тел. Аз имах проблеми с моя 4S и ако нямах познат в М-Тел нищо нямаше да направят.

Имах прах под дисплея и те много трудно се навиха да го сменят с нов. И новият също имаше, смениха го след разговори с познатия ми. Сега и третият има, но ми писна да се занимавам. А и ми дадоха сам да си избера телефон, за да не го връщам пак, но с лепенка много трудно може да видиш дали има или не.

Просто на тия от М-Тел не вярвайте!!

Поне видях черните кутии с iPhone-и, които са за замяна :D
simba4

Мнение от simba4 »

Заради такъв прах под дисплея минах от HTC Sensation на iPhone 4s- не ми казвай че и тук го има този проблем?
iPhone 14 Pro 512gb Space Black Software 16.0.2 :)
mirage

Мнение от mirage »

При мен проблемът се оправи след като ъпдейтнах на iOS 5.1 beta 3. Засега доста хора си решиха тази беда по този начин, но при други си остана и след 5.1 бетата.
Аз мислех да го нося за смяна, но вече четвърти ден с бета 3 не ми е правил и грам проблеми със звука.
simba4

Мнение от simba4 »

Регистрирах се като девелопер но не мога да си сложа бетата след инстала iTunes не ми дава да активирам телефона иска да аднa продукта - някъде в сайта. Има ли решение за това, четох някъде че всеки девелопер може да ти адне продукта и така ще мога да ползвам бетата. Ти имаш ли такава възможност?

Благодаря Предварително!
mirage

Мнение от mirage »

Аз ползвах независима бета 3 , която не беше обвързана с девелопърски акаунт. Дръпнах я от темата в Apple Discussions- No Outgoing Audio (на 129 страница е). Аз не ресторнах , а дадох shift+update в iTunes- първият път ми изкара грешка 3394, едит-нах хост файла като изтрих последния ред в него, съдържащ apple.com и всичко мина гладко след това с ъпдейта, като ми запази цялото инфо на телефона.
Sovar

Мнение от Sovar »

simba4 написа:Заради такъв прах под дисплея минах от HTC Sensation на iPhone 4s- не ми казвай че и тук го има този проблем?
Три iPhone 4S смених (гаранциони) и всичките имат прах.
mirage

Мнение от mirage »

Голямо разочарование са Apple този път с качествения си контрол...
simba4

Мнение от simba4 »

mirage написа:Голямо разочарование са Apple този път с качествения си контрол...
При мен не се наблюдава прах с iPhone 4s 64 gb съм. Дано не остана разочарован и аз! За сега всичко е ок!
simba4

Мнение от simba4 »

mirage написа:Аз ползвах независима бета 3 , която не беше обвързана с девелопърски акаунт. Дръпнах я от темата в Apple Discussions- No Outgoing Audio (на 129 страница е). Аз не ресторнах , а дадох shift+update в iTunes- първият път ми изкара грешка 3394, едит-нах хост файла като изтрих последния ред в него, съдържащ apple.com и всичко мина гладко след това с ъпдейта, като ми запази цялото инфо на телефона.
Сложих я! Благодаря за инфото, трябвало да ъпдейтна не да ресторна :D:D. А дали на бета 3 ще можем да упдейтнем до официалната версия - имам в предвид дали ще ни даде опция или трябва да върнем на 5.0.1 и после на 5.1(oficial).
mirage

Мнение от mirage »

Не, просто като излезе официалната версия- даваш рестор в iTunes и ще ти качи до последната актуална (5.1)
sashek

Мнение от sashek »

Благодарение на колегата mirage, след ъпдейт на 5.1 бета всичко се нормализира. Направил съм 30+ изходящи обаждания до момента и нито един бъг! (пу пу да го урочасам :))

След ъпдейта се появи една много полезна оция за мен - Enable 3G ON/OFF :)

Относно прах: aз още като го купих имаше "заводско" една прашинка под екрана. Но ми беше много мерак телефона и не ми се занимаваше да ходя да ми го сменят
iPhone 4S 16gb iOS 5.1
simba4

Мнение от simba4 »

Дано не се увеличи. Само изкам да попитам след 5.1 менюто call waiting активно ли ви е, защото мойто не е. Стои на OFF и не мога да го бугам но въпреки това имам чакащо повикване?
Последно промяна от simba4 на 19 Яну 2012, 20:02, променено общо 1 път.
sashek

Мнение от sashek »

И при мен не е активно. И аз също имам активен call waiting а пък там пише OFF
iPhone 4S 16gb iOS 5.1
simba4

Мнение от simba4 »

Еми вероятно за 5.1 трябва set up as a new phone и после backup ot icloud. Но нека излезе официалната версия и тогава ще му мисля за това чакащо меню. Но ми е много интерсно, защо се получава така?
Sovar

Мнение от Sovar »

simba4 написа:
mirage написа:Голямо разочарование са Apple този път с качествения си контрол...
При мен не се наблюдава прах с iPhone 4s 64 gb съм. Дано не остана разочарован и аз! За сега всичко е ок!
Изчисти си хубаво дисплея. Вземи един фенер или телефон с фенерче.

Влез в тоалетната на тъмно и почни да оглеждаш дисплея с помощта на фенера/фенерчето или друг вид силна светлина.

Направи го и виж дали наистина нямаш. С просто око не се забелязва.

Колкото S-ки съм гледал, всички имат.

Както се каза Apple намаляват контрола или просто ни пращат боклуците си.
simba4

Мнение от simba4 »

Смяташ ли че не съм направил пододбно нещо, след като върнах HTC Sensation за такъв проблем. Там праха беше занчителен и си личеше, че е фабричен дефект.
Sovar

Мнение от Sovar »

S-ката, с която съм в момента има адски малки прашинки. Едвам ги видях.

Дай на мен и ще открия :))
simba4

Мнение от simba4 »

Ще пробвам да ги открия, но дори и да видя подобни дано не се увелиават :Д
Sovar

Мнение от Sovar »

Ако не са залепени добре тъч-а, стъклото и диги ... при изпускане гледай какво става :D
Аватар
marlin

Мнение от marlin »

Аммм, вие добре ли сте, с тези прашинки, с фенер да ги търсиш в тъмното. При нормална експлоатация ще ги видите ли? Нормално е да не искат да ти ги подменят за такъв проблем. Леле, явно има хора дето цял ден се чудят какво да правят.
Не искам да засегна никой ама с тоя проблем направо ме напушихте яко на смях, направо убихте коня!
Sovar

Мнение от Sovar »

И аз се напушвам от смях като видя коментари като твоя, който лежи на нищо и криви убеждения.

Два пъти ми го смениха заради този прах, който не се вижда при нормална употреба, а го търся с фенер :B

Под претекст, че е нормално да изисквам смяна, защото телефонът не е евтин и имам право на претенции.

Това, че си заблуден и не си търсиш правата не ми го хвърляй в очите.
Публикувай отговор